Arama sonuçlarınız

1. ahmclk

Soru Ryzen 5 1600+1660 süper mi daha iyi olur yoksa i5 10400f + 1660 mı

1600 zayıf kalabilir.
  2. ahmclk

Okul nakiki ile ilgili sorum

bir ara her hafta nakil başvurusu yapılıyordu ama şimdi durum nedir bilmiyorum. ve araştırma sonucuna göre haftalık olarak devam ediyormuş halen kontejan olduğu sürece değiştirebilirsin.
  3. ahmclk

1700mb/s ile 2200mb/s SSD arasındaki fark nedir ?

birisi diğerinden daha hızlı en kısa şekilde bu arasındaki fark
  4. ahmclk

Fiyat Segmentlerine Göre Telefon Önerileri

elinize sağlık güzel bir çalışma yapmışsınız
  5. ahmclk

general mobile e tab 4 komut yok hatası nasıl düzelir

benim bildiğim kapalı cihaz a rom atılmaz
  6. ahmclk

format ekranı geliyor mu patch atarak yazılım kurmayı dene eğer geliyorsa format ekranı
  7. ahmclk

ses kısma ve ses açmaya basıp format atar gibi android menüsünden yama atmayı dene bununla ilgili youtube da video vardır illaki
  8. ahmclk

baştan yazılım kurmayı denedin mi?
  9. ahmclk

Kulaklık Önerisi

Kulak yastıklarının yedeklerini kutu içeriğinde bulamıyorsunuz. Fakat boyutlarına göre tahminimce piyasada uyumlu parça bulabilirsiniz.
  10. ahmclk

lenovo b50 30 ekran kartı driveri var ama ekran kartı yok

Aldığın bilgisayarda harici ekran kartı özelliği yazıyorsa vardır yoksa da bios menüsünde de görebilirsin.
  11. ahmclk

Hukuk öğrencisine laptop tavsiyesi

gayet makul bir ürün bence de
  12. ahmclk

Kulaklık Önerisi

Ben daha önce kullanmadığım bir ürünü önermek istemem. Thermaltake Tt eSPORTS H100 Gaming Kulaklık Ben bu kulaklığı şuan da aktif olarak kullanıyorum ses kalitesinden mic. kalitesinden çok memnunum. benim için tek dezavantajı mic. sökülüp takılabilen şekilde değil. Tabi ışıklı mışıklı da değil...
  13. ahmclk

Bu sistem nasıl? Düzgün çalışırmı?

Anakart seçerken m.2 desteği olmasına da dikkat ederseniz bence daha kullanışlı bir sistem olur. İleride bir m.2 ssd takarsın ve daha yüksek hızlarda veri işleme hızı alabilirsin.
  14. ahmclk

lenovo b50 30 ekran kartı driveri var ama ekran kartı yok

Ekran kartı driverını üretici firmadan indirirsen daha iyi olur. Lenovo gibi şirketler sitelerine en son sürüm eklememiş de olabilir.
  15. ahmclk

Bu laptopların hangisini almalıyım?

iyi günler öncelikle ben sistem toplarken amd sistem topladım memnunum. Sen daha önce amd kullanmadıysan denemeni tavsiye ederim ama i5 10. nesil işlemciler de kötü değildir. Yani karar yine senin ama bence laptop aldığın için İntel sistem alman senin için daha iyi olabilir. Bir arkadaşım amd r5...