Arama sonuçlarınız

1. HiçGüleceğimYoktu

Soru 150 TL Bandında Gamepad

150 TL'yi çok geçmeyecek şekilde gamepad arıyorum. Kablolu x360 kolunu 2 kere aldım 2side bozuldu. İkinci el f310 düşünüyorum. Tavsiyesi olan varsa şimdiden teşekkürler.
  2. HiçGüleceğimYoktu

Soru 1800 Tl Telefon Önerisi

Günlük ihtiyaçlar için kullanacağım. Kamera önemli değil.
  3. HiçGüleceğimYoktu

250 Tl'ye Kadar Kulak Üstü Kulaklık Tavsiyesi

200-250 TL bütçem var. Tronsmart Sonoyu düşünüyorum. Mikrofonu kaliteli olursa iyi olur. İyi Forumlar.
  4. HiçGüleceğimYoktu

30 Tl Altı Oyun Önerisi

Hikayeli oyunlar olursa iyi olur. Tek bir oyun değilde 2 3 tane oyun olursa daha iyi olur. Bİrden fazla önerecekseniz 40 TL tam bütçe. Sistem; İntel Hd Grapchis 4000, oyun eskiyse HD 7600M Graphcis çalışıyor. 8 GB RAM i5 3210M
  5. HiçGüleceğimYoktu

Metro 2033 Redux Msvcp140.Dll Ve Vcruntıme140.Dll Hatası

vc_redist.x64.exe ve vc_redist.x86.exe dosyalarını kurdum, düzelmedi. Oyunu açtığım zaman ekran bile gelmeden bu hatalar geliyor.
  6. HiçGüleceğimYoktu

Bully Mi Yoksa Witcher 2 mi ?

İkiside şuan indirimde, sizce ikisinden hangisi alınabilir ?
  7. HiçGüleceğimYoktu

100 - 150 TL Arası Kulak Üstü Kulaklık tavsiyesi.

Snopy, Rampage önermezseniz müteşekkir olurum. Ve çıkışları mikrofon ve kulaklık girişi olarak 2'ye ayrılmalı. Teşekkürler. 1615485967 Up
  8. HiçGüleceğimYoktu

Can Sıkıntısına Birebir Site !

Bu konuda size Useless Web'i anlatacağım. Useless Web size adındanda belli olduğu gibi saçma, gereksiz ama bir o kadar da eğlenceli siteler sunuyor. Siteye girdiğinizde karşınıza bir ekran geliyor ve siz o ekranda Please butonunda basarak herhangi bir saçma siteye yönlendiriliyorsunuz. Örnekler...
  9. HiçGüleceğimYoktu

Westham United 1 - 2 Manchester City

İngiltere Ligi'nin yirmi altıncı haftasında Man City, West Ham'ı Ruben Dias ve John Stones'un golleriyle 2-1 yendi. Konuk ekibin golünü Michail Antonio attı. Man City ligde 14 maçlık, tüm kulvarlarda ise 20 maçlık galibiyet serisi yakalamış oldu.
  10. HiçGüleceğimYoktu

Porçay için 4 Yıl 2 Ay Hapis İsteniyor.

YouTube’da çektiği parodi müzik ve videoları ile bilinen Porçay lakaplı sosyal medya fenomeni Ömer Porçay, çektiği bir video yüzünden 4 yıl 2 ay hapis cezası ile karşı karşıya.Porçay, yaklaşık 2,5 sene önce ünlü rapçi Ezhel ile ilgili ‘Ot İçiyorum’ adlı bir video çekmiş, bu videoda ünlü...
  11. HiçGüleceğimYoktu

İkranur'un Soruşturmasında Yeni Gelişme!

Giresun'un Bulancak ilçesinde geçen yıl bahçede otlayan büyükbaş hayvanlara bakmaya gittikten sonra kaybolup, 3 gün sonra da derede cansız bedeni bulunan 7 yaşındaki İkranur Tirsi'nin ölümüyle ilgili cinayet şüphesi üzerine başlatılan soruşturmada cuma günü 7 kişiyi gözaltına alınmıştı. Küçük...
  12. HiçGüleceğimYoktu

RTX 3050 "Tahminen" Kaç TL Olur ?

RTX 3050 sizce kaç TL olur ? Elde çok bir bilgi yok, ancak bence biraz ucuz olacaktır. Çünkü VRAM' i4 GB. VRAM'inin dengi GTX 1650 Super. Ancak Kartın kendisi tahminen RTX 2060 Super gücünde olacak gibi.
  13. HiçGüleceğimYoktu

Mansur Yavaş’tan AKP’lilere sert tepki: Kendinizi Allah’ın yerine koymayın

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nde Boğaziçi protestolarına ilişkin tartışma yaşandı. AKP Sincan Belediye Meclis Üyesi Nihat Yalçın, Mansur Yavaş'ın Kabe resminin Boğaziçi Üniversitesi'ndeki sergide yerde sergilenmesine neden tepki göstermediğini sordu. Yavaş, "Hep kendinizi dindar...
  14. HiçGüleceğimYoktu

Galatasaraylı Bir Futbolcuda Covid-19 Çıktı

Galatasaylı bir futbolcuda Coronavirüs çıktı. Test tüm takıma yapılmış ancak sadece 1 kişide Corona görülmüş.
  15. HiçGüleceğimYoktu

Çoğu Oyun Harici Ekran Kartını görmüyor.

Ekran kartı modeli HD 7670m. Dizüstü bilgisayarımın modeli HP Pavilion g6-2212st. Çoğu oyun ekran kartını maalesef görmüyor. Bütün driverlerim güncel. Aygıt yöneticisinden dahili grafik kartı olan Hd Graphcis 4000'ü kaldırdım ama sorun düzelmedi. Uygulamasından oyunları seçtim ancak gene düzelmedi.
  16. HiçGüleceğimYoktu

Bruh Moment Öyle Bir Andır Ki ... (Devamını getirin)

Bruh dediğiniz anlar ?
  17. HiçGüleceğimYoktu

Fenerbahçe 0-1 Galatasaray maç sonu yorumlarınız

Büyük derbide kazanan Galatasaray oldu. Golü Mustafa Mohammed 54.dakikada attı. Asisti ise Emre Kılınç yaptı. Düşünceleriniz nedir ? bkz
  18. HiçGüleceğimYoktu

XCOM® 2 İndirimde.

2K Games'in geliştirdi XCOM® 2 Steam'de %92 indirime girdi. Oyunun Meta Critic puanı 88. Oyun Türkiye şartlarına göre orta bir sistem istiyor. Oyun 219 TL'den 17,52 TL'ye düştü. Bu fiyat oyunun ulaştığı en düşük fiyat.bkz
  19. HiçGüleceğimYoktu

[Rehber] TV Box'ta PS 1 Oyunlarını Oynama

Bugünkü rehberimizde ePSXe yardımıyla nasıl TV box veya Smart TV'nizde PS 1 oyunlarını oynayacağınızı göstereceğim. Gerekenler ; Android Box veya Smart TV, Android Box için normal bir TV, Akıllı telefon, Oyunları oynamak için bir kol. 1.Telefonunuza ve Tv'nize Smart Files To Tv uygulamasını...
  20. HiçGüleceğimYoktu

[REHBER] Windows 7.1 Nasıl Aktif edilir ?

Windows'un bize sağladığı 7.1 desteğini aktif etmek çok kolay ve ücretsiz.Ayrıca sadece 7.1 aktif olmuyor , seslerde iyileştiriliyor. 1. Hoparlör simgesine sağ tıklıyoruz 2. Uzamsal ses yazan yere tıklıyoruz. 3.Kulaklıklar için Windows Sonic yazan yere tıklıyoruz ve 7.1 aktif oluyor ...
  21. HiçGüleceğimYoktu

Göç olmasaydı illerin nüfusu kaç olurdu? TÜİK rakamları yayınladı!

TÜİK verilerine göre Türkiye'de insanlar doğduğu kentte yaşasaydı, 2 milyon 839 bin 823 kişi ile Şanlıurfa en kalabalık kent olurken, Konya 2 milyon 603 bin 448 kişi ile ikinci, İstanbul ise 2 milyon 558 bin 75 kişi ile üçüncü oldu. Her yıl 60 bin yeni doğan bebeğiyle nerdeyse bir ilçe nüfusu...
  22. HiçGüleceğimYoktu

NZXT Türkiye'de !

Avrupa'da kasaları ve Psu'ları çok fazla ilgi gören NZXT Türkiye'ye geldi. Amerika'da kurulan şirket kasaları , Power Supply'leri ve İşlemci soğutucular ile tüm dünya'da ünlü . Şirket genellikle sade kasalar üretiyor. Ürettikleri kasalar gayet dayanıklı oluyor ancak maalesef ki pahalılar. İşte...
  23. HiçGüleceğimYoktu

Bütçeye Göre Monitör Tavsiyesi

500 - 1000 TL ; 1.AOC 18.5" Led E970swn 550 TL Bu bütçede alınabilecek en iyi monitörlerden biri , panel olarak maalesef ki TN panel var ancak bu bütçede çok fazla alternatif yok . Monitörün hertzi ise 60 , öceden söylediğim gibi bu bütçede 75 hz vs. yok. 2.LG 22MK400H-B 783 TL 75 Hz 1 ms bir...
  24. HiçGüleceğimYoktu

Dead Space Ay Takvimi İndirimlerinde İndirime Girer Mi ?

Daha önceden indirime girip girmediğini bilmiyorum. Sizce İndirime girermi ? Ya da önceden hiç girdimi ?
  25. HiçGüleceğimYoktu

Araba giderken bir anda çıkan korkunç video ?

Başlıktaki videoyu Youtube'da bulamadım . Videoyu biliyor musunuz ? Biliyorsanız link lütfen :D
  26. HiçGüleceğimYoktu

En İyi Old School MC ?

Sizce en iyi OD MC kim ?
  27. HiçGüleceğimYoktu

Kulaklık mı almalıyım yoksa 360 kolu mu ?

Şuan kulaklığım var ama bir ayağı çukurda gibi sizce 360 oyun kolu mu almalıyım yoksa kulaklık mı ? (kulaklık bozuk sayılmaz çalışması için biraz oynamak gerekiyor)
  28. HiçGüleceğimYoktu

Forumda Bu 5 Kişi Olmadan Olmaz Dedikleriniz Kimler ?

Moderatörler hariç onlar olmasa zaten ohho ohho.
  29. HiçGüleceğimYoktu

Fractal Design Türkiye'ye Geldi

İsveç'te 2007 yılında kurulan Fractal; PowerSupply, kasa ,işlemci soğutucu vb. ürünler üretiyor.Avrupa'da çok fazla satıyor.Kasaları genellikle sade RGB'ssiz oluyor Örnekleri ise şunlar...
  30. HiçGüleceğimYoktu

Dark Souls Serisini 1 Cümlede Anlatabilir Misiniz ?

Dark Souls serisini 1 cümleyi geçmeyecek şekilde anlatın.
  31. HiçGüleceğimYoktu

Steam 1,30 TL Oyun Tavsiyesi

Steam'e 10 TL yatırdım Asetto Corsa ve JC 2 aldım,geriye 1,31 Tl kaldı.Ne alabilirim ? (JC 2 , CSGO , Assetto Corsa DLC'si olabilir.) 1609687592 Up
  32. HiçGüleceğimYoktu

CS:GO Sizde'de maç buluyor mu?

12 dakika bekledim maç bulmadı Dust 2 için 6:07 diyor ama 2 katı oldu 922.000 kişi aktif ama bulamadı.Sizde durum nedir ?
  33. HiçGüleceğimYoktu

1500 TL Tablet Önerisi

Zoom için kullanılacak arada oyun oynar herhalde hehe
  34. HiçGüleceğimYoktu

Skyrim Güzel İtem Veren Yan Görevler

Skyrim'de ana hikayede Alduin'le savaçmaya kadar geldim bir kere denedim ama adam ölmüyor,bu yüzden yan görev arıyorum.
  35. HiçGüleceğimYoktu

GM Android 11 almayacak mı ?

Android 11 güncellemesi alacak telefonlar - ShiftDelete.Net bu listede baktığımda GM bulunmuyor. Acaba General Mobile android 11 almıycak mı ?
  36. HiçGüleceğimYoktu

Türkiye Cimnastik Başarıları

Türkiyenin Avrupadaki başarıları nelerdir intenette bulamadım bir türlü
  37. HiçGüleceğimYoktu

Küçük bilgisayar Raspberry Pi

Bu küçük bilgisayar sizin günlük işleriniz için gayet iyi bir seçim olacaktır.Bilgisayarda 2 gb , 4gb , 8gb olarak seçenekli bellek bulunuyor.İçinde 2 tane USB 2.0 ,2 tane 3.0 ,1 tane ethernet girişi , USB C , 2 tane micro HDMI bulunuyor. İçinde Pyhton kurulu olarak geliyor hatta SDN 'nin bu...
  38. HiçGüleceğimYoktu

100 TL Mouse Önerisi

!00 tl bandında azcık artabilir . Bende V7 vardı ancak bir ayağı çukurda mouse önerebilecek varmı abiler abllar
  39. HiçGüleceğimYoktu

Letgo Kazıkçısı

Letgo da 2000 lira edecek bilgisayarı 4300 liraya koyan bir görgüsüze neden insanları kazıklıyosunuz dedim verdiği cevaba bakın
  40. HiçGüleceğimYoktu

55 bin tl monitör

https://www.hepsiburada.com/asus-rog-swift-pg65uq-65-144hz-4ms-hdmi-display-g-sync-uhd-monitor-p-HBV00000Q9OY1?magaza=Alp%20Bilgisayar&wt_gl=cpc.6802.shop.elk.it-ssc&isFashion=true&gclid=Cj0KCQiA2af-BRDzARIsAIVQUOeRBQvG8_9igXANp1rQH29348s1zWrG9DyKXwAzWVdm4i5yWw3U-2saAviIEALw_wcB ne düşünüyorsunuz ?
  41. HiçGüleceğimYoktu

A101'de Hazır Sistem

şuan A101 de 3200 liraya bir hazır sistem var sizce alınır mı (bence o fiyat aralığında güzel ama kasa hakkında bir bilgi yok)...
  42. HiçGüleceğimYoktu

3060 Tİ Duyuruldu

Nvidia bugün RTX 3060 ti ekran kartlarını Türkiye için satışa sundu En ucuz RTX 3060 Tİ:Palit NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti Dual 8 GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı Fiyatları ve Özellikleri
  43. HiçGüleceğimYoktu

Steam 12 lira altı oyun tavsiyesi

Steam da 12 lira altından oyun tavsiyesi (Among Us hariç onu zaten alıcağım)
  44. HiçGüleceğimYoktu

Dolar tekrar arttı !

Dolar 19 Kasım 'da 7,54'tü.20 Kasımda atmaya başlayan dolar 24 Kasımda 7,94 oldu
  45. HiçGüleceğimYoktu

Windows 8.1'e geçmeli miyim ?

Benim HP pavilionn g6 bir laptopum var . Normalde windows 8.1 miş ama win10 a yükseltilmiş . İçinde Radeon 7600m series var bu da eski bir ekran kartı afterburner ile baktığım zaman hep yanlış sonuçlar gösteriyor ve benim ekran kartımı windows tanımıyor ama oyun içinde bu ekran kartla girdiğim...
  46. HiçGüleceğimYoktu

max 110 tl klavye

klavye arıyorum max 110
  47. HiçGüleceğimYoktu

Gigabyte rx 5600xt 2800 tl !

https://www.sinerji.gen.tr/gigabyte-radeon-rx5600xt-windforce-oc-6g-6gb-gddr6-192-bit-ekran-karti-p-35190 şuan en ucuz rx 5600xt marka da Gigabyte
  48. HiçGüleceğimYoktu

Online corona testi

Küçük çaplı olarak kendi corona testimizi yapabiliyoruz Online Corona Virüsü (Koronavirüs) Testi | Anadolu Sağlık Merkezi
  49. HiçGüleceğimYoktu

Exynos işlemci neden önerilmiyor

ben telefonlardan çok anlamayan birisiydim foruma gelince sağolun sizden biraz öğrendim. Neden exynos işlemci önerilmiyor ?
  50. HiçGüleceğimYoktu

Ayasofyanın kedisi Gli vefat etti

https://www.hurriyet.com.tr/gundem/ayasofyanin-meshur-kedisi-gli-yasamini-yitirdi-41657008
  51. HiçGüleceğimYoktu

Pc Skyrim kaldırır mı

Ram: 8gb Ekran kartı: 7670m+7660g işlemci: i5 3210m
  52. HiçGüleceğimYoktu

Gelmiş Geçmiş En iyi Oyun ?

SDN Gelmiş geçmiş en iyi oyunu söylüyor
  53. HiçGüleceğimYoktu

Aygıt yöneticisinden klavyemi sildim geri alamıyorum

klavyenin yanında sarı ünlem vardı ve çalışmıyodu bende kaldırıp geri yükleyebileceğimi zannettim ama geri gelmedi yeniden başlattım driver pack kullandım
  54. HiçGüleceğimYoktu

Dizi Eski çizgi film

ya forumda bu soruyu sormak uygun mu bilmiyorum ama i turuncu saçlı bi çoçuk vardı ve yanında kertenkele gibi bişeyi vardı bu çizgi filmi hatırlayanınız varmı
  55. HiçGüleceğimYoktu

2.Dünya savaşı oyun önerisi

allied assault oynucaktım ama türkçe yaması yok güzel bir oyun bekliyorum :)
  56. HiçGüleceğimYoktu

1500 - 2000 tl arası telefon

annem kullanıcak oyun oynadığı yok facebook insta fln giriyo (bütçe maks 2100)
  57. HiçGüleceğimYoktu

laptop klavye harf yerine rakam rakam yerine harf yazıyor

numlock tuşuna basıl9ı tutunca düzeliyor.(fn numlock yemedi)
  58. HiçGüleceğimYoktu

Oyunda fps az gzüküyor ama oyun akıyor

Valorant ve Fortnite'ta durum böyle grafik en yüksekte 16 en düşükde 18, öyle diyim.Ama oyun güzel bir şekilde oynanıyor kasmıyor.
  59. HiçGüleceğimYoktu

Laptop Oyuna Girince kapanıyor

Oyuna girdiğimde ya biraz bekliyor kapanıyor yada anında kapanıyor.
  60. HiçGüleceğimYoktu

wwe 2k15 kasıyor

bütün ayarlar low da amma lakin sanki ağır çekimmiş gibi ilerliyor ekran kartım hd graphcis 4600
  61. HiçGüleceğimYoktu

Norm Ender in yeni şarkısı Konu Kilit 10 Temmuzda çıktı

Şarkı hakkında ne düşünüyosunuz?
  62. HiçGüleceğimYoktu

Uygula yönetici olarak başlarken hiç açılmıyor yada çok sonra açılıyor

dediğim gibi yönetici olarak başlarken evet hayır yeri gelmiyor ya da sonra geliyor 1593793262 ?
  63. HiçGüleceğimYoktu

Gifli profil yapma

en kolay şekilde nası gifli profil resmi yaparım
  64. HiçGüleceğimYoktu

Laptop cihazımda oyun oynarken ekran nokta nokta yeşil oluyor

Sorun başlıktaki gibi bir anda oyunda veya daha oyunda girmemişken yeşil veya kırmızı nokta nokta oluyor
  65. HiçGüleceğimYoktu

İsmimi nasıl değiştirebilirim?

Profilime girdim ama isim değiştirme yerini göremedim