Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
150 TL'yi çok geçmeyecek şekilde gamepad arıyorum. Kablolu x360 kolunu 2 kere aldım 2side bozuldu. İkinci el f310 düşünüyorum. Tavsiyesi olan varsa şimdiden teşekkürler.
Hikayeli oyunlar olursa iyi olur. Tek bir oyun değilde 2 3 tane oyun olursa daha iyi olur. Bİrden fazla önerecekseniz 40 TL tam bütçe.
Sistem;
İntel Hd Grapchis 4000, oyun eskiyse HD 7600M Graphcis çalışıyor.
8 GB RAM
i5 3210M
Bu konuda size Useless Web'i anlatacağım. Useless Web size adındanda belli olduğu gibi saçma, gereksiz ama bir o kadar da eğlenceli siteler sunuyor. Siteye girdiğinizde karşınıza bir ekran geliyor ve siz o ekranda Please butonunda basarak herhangi bir saçma siteye yönlendiriliyorsunuz. Örnekler...
İngiltere Ligi'nin yirmi altıncı haftasında Man City, West Ham'ı Ruben Dias ve John Stones'un golleriyle 2-1 yendi. Konuk ekibin golünü Michail Antonio attı. Man City ligde 14 maçlık, tüm kulvarlarda ise 20 maçlık galibiyet serisi yakalamış oldu.
YouTube’da çektiği parodi müzik ve videoları ile bilinen Porçay lakaplı sosyal medya fenomeni Ömer Porçay, çektiği bir video yüzünden 4 yıl 2 ay hapis cezası ile karşı karşıya.Porçay, yaklaşık 2,5 sene önce ünlü rapçi Ezhel ile ilgili ‘Ot İçiyorum’ adlı bir video çekmiş, bu videoda ünlü...
Giresun'un Bulancak ilçesinde geçen yıl bahçede otlayan büyükbaş hayvanlara bakmaya gittikten sonra kaybolup, 3 gün sonra da derede cansız bedeni bulunan 7 yaşındaki İkranur Tirsi'nin ölümüyle ilgili cinayet şüphesi üzerine başlatılan soruşturmada cuma günü 7 kişiyi gözaltına alınmıştı. Küçük...
RTX 3050 sizce kaç TL olur ? Elde çok bir bilgi yok, ancak bence biraz ucuz olacaktır. Çünkü VRAM' i4 GB. VRAM'inin dengi GTX 1650 Super. Ancak Kartın kendisi tahminen RTX 2060 Super gücünde olacak gibi.
Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nde Boğaziçi protestolarına ilişkin tartışma yaşandı. AKP Sincan Belediye Meclis Üyesi Nihat Yalçın, Mansur Yavaş'ın Kabe resminin Boğaziçi Üniversitesi'ndeki sergide yerde sergilenmesine neden tepki göstermediğini sordu. Yavaş, "Hep kendinizi dindar...
Ekran kartı modeli HD 7670m. Dizüstü bilgisayarımın modeli HP Pavilion g6-2212st. Çoğu oyun ekran kartını maalesef görmüyor. Bütün driverlerim güncel. Aygıt yöneticisinden dahili grafik kartı olan Hd Graphcis 4000'ü kaldırdım ama sorun düzelmedi. Uygulamasından oyunları seçtim ancak gene düzelmedi.
2K Games'in geliştirdi XCOM® 2 Steam'de %92 indirime girdi. Oyunun Meta Critic puanı 88. Oyun Türkiye şartlarına göre orta bir sistem istiyor. Oyun 219 TL'den 17,52 TL'ye düştü. Bu fiyat oyunun ulaştığı en düşük fiyat.bkz
Bugünkü rehberimizde ePSXe yardımıyla nasıl TV box veya Smart TV'nizde PS 1 oyunlarını oynayacağınızı göstereceğim.
Gerekenler ;
Android Box veya Smart TV,
Android Box için normal bir TV,
Akıllı telefon,
Oyunları oynamak için bir kol.
1.Telefonunuza ve Tv'nize Smart Files To Tv uygulamasını...
Windows'un bize sağladığı 7.1 desteğini aktif etmek çok kolay ve ücretsiz.Ayrıca sadece 7.1 aktif olmuyor , seslerde iyileştiriliyor.
1. Hoparlör simgesine sağ tıklıyoruz
2. Uzamsal ses yazan yere tıklıyoruz.
3.Kulaklıklar için Windows Sonic yazan yere tıklıyoruz ve 7.1 aktif oluyor ...
TÜİK verilerine göre Türkiye'de insanlar doğduğu kentte yaşasaydı, 2 milyon 839 bin 823 kişi ile Şanlıurfa en kalabalık kent olurken, Konya 2 milyon 603 bin 448 kişi ile ikinci, İstanbul ise 2 milyon 558 bin 75 kişi ile üçüncü oldu. Her yıl 60 bin yeni doğan bebeğiyle nerdeyse bir ilçe nüfusu...
Avrupa'da kasaları ve Psu'ları çok fazla ilgi gören NZXT Türkiye'ye geldi. Amerika'da kurulan şirket kasaları , Power Supply'leri ve İşlemci soğutucular ile tüm dünya'da ünlü . Şirket genellikle sade kasalar üretiyor. Ürettikleri kasalar gayet dayanıklı oluyor ancak maalesef ki pahalılar. İşte...
500 - 1000 TL ;
1.AOC 18.5" Led E970swn 550 TL
Bu bütçede alınabilecek en iyi monitörlerden biri , panel olarak maalesef ki TN panel var ancak bu bütçede çok fazla alternatif yok . Monitörün hertzi ise 60 , öceden söylediğim gibi bu bütçede 75 hz vs. yok.
2.LG 22MK400H-B 783 TL
75 Hz 1 ms bir...
Şuan kulaklığım var ama bir ayağı çukurda gibi sizce 360 oyun kolu mu almalıyım yoksa kulaklık mı ? (kulaklık bozuk sayılmaz çalışması için biraz oynamak gerekiyor)
İsveç'te 2007 yılında kurulan Fractal; PowerSupply, kasa ,işlemci soğutucu vb. ürünler üretiyor.Avrupa'da çok fazla satıyor.Kasaları genellikle sade RGB'ssiz oluyor
Örnekleri ise şunlar...
Bu küçük bilgisayar sizin günlük işleriniz için gayet iyi bir seçim olacaktır.Bilgisayarda 2 gb , 4gb , 8gb olarak seçenekli bellek bulunuyor.İçinde 2 tane USB 2.0 ,2 tane 3.0 ,1 tane ethernet girişi , USB C , 2 tane micro HDMI bulunuyor. İçinde Pyhton kurulu olarak geliyor hatta SDN 'nin bu...
https://www.hepsiburada.com/asus-rog-swift-pg65uq-65-144hz-4ms-hdmi-display-g-sync-uhd-monitor-p-HBV00000Q9OY1?magaza=Alp%20Bilgisayar&wt_gl=cpc.6802.shop.elk.it-ssc&isFashion=true&gclid=Cj0KCQiA2af-BRDzARIsAIVQUOeRBQvG8_9igXANp1rQH29348s1zWrG9DyKXwAzWVdm4i5yWw3U-2saAviIEALw_wcB
ne düşünüyorsunuz ?
Nvidia bugün RTX 3060 ti ekran kartlarını Türkiye için satışa sundu
En ucuz RTX 3060 Tİ:Palit NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti Dual 8 GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı Fiyatları ve Özellikleri
Benim HP pavilionn g6 bir laptopum var . Normalde windows 8.1 miş ama win10 a yükseltilmiş . İçinde Radeon 7600m series var bu da eski bir ekran kartı afterburner ile baktığım zaman hep yanlış sonuçlar gösteriyor ve benim ekran kartımı windows tanımıyor ama oyun içinde bu ekran kartla girdiğim...
klavyenin yanında sarı ünlem vardı ve çalışmıyodu bende kaldırıp geri yükleyebileceğimi zannettim ama geri gelmedi yeniden başlattım driver pack kullandım
ya forumda bu soruyu sormak uygun mu bilmiyorum ama i turuncu saçlı bi çoçuk vardı ve yanında kertenkele gibi bişeyi vardı bu çizgi filmi hatırlayanınız varmı