Arama sonuçlarınız

1. TechArcH

Öneri Akıllı tartı önerisi

Merhaba ben akıllı tartı bakıyorum isteğim kaliteli ve kullanışlı bir tartı telefona bağlanabilmesi ve yağ kütlesi vb detaylı ayrımları yapabilmesi. 2 tartı dikkatimi çekti aşağıya linklerini koydum. Sizce bunlardan hangisi daha iyi veya 1000 TL'yi geçmeyecek şekilde daha iyi önerileriniz var...
  2. TechArcH

Öneri Robot süpürge önerisi

Merhaba ben robot süpürge bakmaktayım. Bütçem maksimum 17000₺ Aradığım özellikler: 1.emiş gücü yüksek(3500 ve üzeri) 2.toz boşaltma istasyonlu. 3.halıda mop kaldırma özelliği(olursa daha iyi olur) Bu özellikler içeren kaliteli uzun süre gidebilecek süpürgeler önerebilir misiniz? Şimdiden...
  3. TechArcH

IPhone'yi sürekli kablosuz şarj etmek cihazın piline zarar verir mi?

Merhaba iPhone 13 almayı planlıyorum planlıyorum ve kablosuz desteği ile kablolu arasında watt cinsinden fark kayda değer değil. Bu yüzden kablosuz şarj cihazı alıp kullansam sadece kablosuz şarj etsem uzun veya kısa vadede bir sorun teşkil eder mi?
  4. TechArcH

Öneri 8000₺ Tablet önerisi

Merhabalar 8000₺ bütçe ile tablet bakmaktayım(kalem ile birlikte yaklaşık 10000₺) Üniversitede de kullanacağım (not tutma vb) Oyun oynayacağım Video izleyeceğim Önerileriniz nelerdir? (Benim bulduklarım ankette olacak)
  5. TechArcH

Öneri Awox B213200sw webos hakkında

Öncelikle merhaba Ben yukarıdaki televizyonu almayı düşünüyorum ama bazı bilgilere ulaşamadım web os sürümünün kaç olduğu gibi btelevizyon hakkında bilgisi olanlar anlatabilir mi şimdiden teşekkürler
  6. TechArcH

Öneri 4500 tl televizyon önerisi

4500 tl bütçe ile ekranı nispeten küçük boyutlarda televizyon aramaktayım istediklerim androidtv olması full hd olması ve kaliteli olması(sonuncu biraz zor biliyorum) ne önerirsiniz Toshiba 32LA3B63DT alınır mı sizce
  7. TechArcH

Öneri 250tl bütçe oyuncu mouse tavsiyesi

Merhabalar bütçem 250 TL oyuncu mouse düşünüyorum baktığım kadarıyla razer deathradder essential ve logitech g102 Güzel gibi bu ikisinden hangisi ya da bu bütçe ikisinden de iyi olan var mı ? Şimdiden teşekkürler.
  8. TechArcH

Öneri 400 Tl ye kadar FPS oyunları için oyuncu kulaklığı önerebilir misiniz?

Merhabalar aslında bütçem 350 Tl ama zorlarsam 400 olur. Genelde fps oyunları oynarım kaliteli ve sesi güzel bir kulaklık arıyorum önerileriniz neler 1635874295 Fikri olan yok mu
  9. TechArcH

Öneri 4000 Tl Telefon Önerisi

Merhabalar 4000 tl civarında telefon önerebilir misiniz kamerası pili ekranı ve işlemcisi f/p olmalı benim araştırmalarım sonucunda en iyi seçenek redmi note 10 pro gibi gözüküyor.Sizin önerileriniz neler?Note 10 pro nun kronik sorunları var mı bu arada?
  10. TechArcH

Öneri Haylou T19 Vs Taotronics Soundliberty 97

Merhabalar şimdilik bu iki kulaklık arasında dışarıda yürüyüş yaparım.hrm bilgisayarda hem de telefon da kullanırım eğer başka bir öneriniz varsa maks bütçem 300 tl
  11. TechArcH

Öneri 300 Tl Ye Kadar Tam Kablosuz Kulaklık Önerisi

Merhabalar ben tam kablosuz bir kulaklık düşünüyorum müzik dinleyeceğim genel olarak.Ara sıra telefona ara sıra da bilgisayarıma bağlayacağım.Dışarıda yürüyüş yaparken müzik dinlerim genelde. Kısacası bağlantı sorunu olmasın ses kalitesi ve dış sesi engellemesi iyi olsun(bu bütçeye göre)(ANC...
  12. TechArcH

1200tl bütçeye dizüstü bilgisayar için 1tb ssd tavsiyesi

Merhabalar ben başlıktaki gibi 1tb lik bir ssd düşünüyorum 1200 tl bütçem var ve haki hazırda bilgisayarimda 256 gb lik nvme m.2 de var önerilerinizi bekliyorum. 1617644596 Yardımcı olacak yok mu
  13. TechArcH

Nova 5t hala alınır mı?

Merhabalar ben Huawei nova 5t almayı planlıyorum ama sizce alınır mı harmony os ne zaman alır(gerçi daha resmi olarak gelen cihaz yok) GMS durumu nasıl ve alınırsa ömrü kaç sene olur(güncellemelerin bitmesi, kasmalar)
  14. TechArcH

5500 tl Laptop önerisi

Merhabalar bir tanıdığım bu bütçede laptop düşünüyor ne önerirsiniz (masaüstü demeyin istemiyor)
  15. TechArcH

5500 TL Tablet önerisi

Merhabalar ben 5500 tl bütçeyle tablet almayi düşünüyorum. Mobil oyunlar ve ders notları için kullanacağim yani kalem de kullanırım ne önerirsiniz şimdiden teşekkürler
  16. TechArcH

200 tl ye kadar tam kablosuz kulaklık

Merhaba arkadaşlar 200 tl ye kadar tam kablosuz kulaklik ariyorum önerileriniz neler Dikkatimi ilk olarak mi earphones 2 çekti nasıl olduğuna dair bir fikrim yok sizin fikirleriniz önemli spor için kullanacağım o yüzden gürültu engelleme ve dışarıdaki ses kalitesi çok önemli
  17. TechArcH

350tl Modem Önerisi

Merhaba 350tl bütçem var.bu fiyatlardaki en iyi vdsl modemleri önerebilir misiniz?
  18. TechArcH

500 tl ye kadar tam kablosuz bluetooth kulaklık

Öncelikle merhabalar ben tam kablosuz bir hulaklık düşünüyorum aktif bir şekilde koşu ve yürüyüş yaptığım için beni rahatsız etmeyecek ve kulağımdan düşmeyecek bir kulaklık istiyorum bütçemi 500 tl olarak belirttim ama o zorlamak oluyor 350 tl civarinda ses.kalitesi olsun gürültü engellemesi...
  19. TechArcH

2000 tl Elektrikli Süpürge

Merhaba 2000 tl civarı bir süpürge almayı düşünüyorum.Şuan aklımda philips var mesala marathon da ve powerpro da farkli fiyatlar var sebepleri neler? Marathon ve powerpro farkları nelerdir? Peki sizler bu bütçede hangi marka modeli önerirsiniz
  20. TechArcH

Huawei gt2 vs gt2e vs magicwatch 2

Merhaba sizce hangisi en mantiklısi ve kasim indirimlerinde fiyatlari nasil olur?
  21. TechArcH

Huawei watch gt 2e kullanan var mı?

Merhaba gt 2e kullanan varsa kullanışlı mı neden onu tercih ettiniz ve kordonu nasıl değişiyor? Anlatabilirseniz sevinirim.Almayı düşünüyorum
  22. TechArcH

1000 tl bütçe Akıll Saat Önerisi

Merhaba 250 tlye bileklik yerine 1000 tl yapıp kasımi beklemeye karar verdim.Bu bütçe akıllı saat önerileriniz nelerdir? Benim hoşuma active 2 gidiyor ama pahalı(kasımda ne kadar olur?) Bütçemde olanlardan huawei watch gt2e güzel gibi önerile açığım 1600292357 Bide watch gt2e ile watch gt 2...
  23. TechArcH

250 tl bütçe Akıllı Bileklik

Merhaba 250 tl bütçedeki en iyi akıllı bileklik hangisi? 1600264280 Bazılarını yazmayı unuttum Honor band 5 de var Birde diğerleri varsa
  24. TechArcH

M51 vs p40 lite vs mi note 10 lite

Merhaba bir tanıdığım alacak üçü arasında kalmiş.Ben p 40 lite önerdim.Sizce hangisi daha mantıklı?
  25. TechArcH

Max 2500 tl Akıllı Süpürge

Merhaba robot süpürge almayı düşünüyorum bütçem 2500tl yardımcı olabilir misiniz? https://m.trendyol.com/xiaomi/mi-robot-vacuum-mop-2in1-essential-kablosuz-supurge-p-42932204?boutiqueId=316802&merchantId=109255 Bunu düşünüyorum fikirlerinizi belirtirseniz memnun olurum.Önerilere açığım
  26. TechArcH

Mi band 4 ve 5 arasındaki farka değer mi?

Merhaba ben de mi band 3 ve ekstra 3 kordon var mi band 3 bozuluyo gibi değiştirmeyi düşünüyorum.Mi band 5 alirsam kordonlar boşa gider.4 alırsam da çok özellik kaybım olur mu diye düşünüyorum yardımci olursanız sevinirim
  27. TechArcH

Mi band 3 Dokunmatik sorunu

Merhaba ben de mi band 3 var ve içine durup dururken su aldi ve dokunmatigi çalışmıyor şarjı çabuk bitiyor ne yapmayalıyım? Şimdiden teşekkürler 1597131527 Bir çözümü yok mu
  28. TechArcH

Mi Band Serisi Kordon Uyumu

Merhaba Ben de mi band 3 var ve dokunmatiği çalışmıyor değiştirmek istiyorum ama extra kordon aldım.Bozuldoğunda degiştireceğim.Mi band 5 veya 4 ile kordon uyumu sorunu yaşar mıyım ona göre alacağım.Şimdiden teşekkürler
  29. TechArcH

6000 tl Televizyon Önerisi

Öncelikle Merhaba televizyon araştıyorum ama kararsız kaldım 6000tl için 4K Smart özellikli(hepsinde var zaten de) televizyon önerebilir misiniz?Eğer kullandığınız modelse deneyimlerinizi de paylaşır mısınız? Ben şu ikisini buldum ama daha iyi önerileriniz varsa onlara da bakarım Samsung 55Q60R...
  30. TechArcH

Tam kablosuz kulaklık önerisi

Merhaba bütçem max 400 ama değecek olursa 500 e zorlayacak bileceğim spor için dış sesi kesecek ve ses kalitesi fiyatına göre iyi bir kulaklık önerebilir misiniz? Ben biraz araştırıp bu ikisini buldum...
  31. TechArcH

S20+ mı mi 10 mu ?

Merhaba Yakın bir arkadaşım telefon almayı düşünüyor ve iki model arasında kaldı S20+ Mi 10 Sizce hangisini tercih etmeli Ya da aynı bütçe de daha iyi telefon var mı bence bu ikisi de bu bütçedeki en iyi telefonlar 1591288088 Sizce hangisi bence ikisi de eşit
  32. TechArcH

Oyun Bilgisayarı Tavsiyesi

Merhaba ben bir oyun bilgisayarı almak istiyorum sistem toplamanın avantajlarıni biliyorum ama belirli sebeplerden dolayı notebook almanın daha mantıklı olduğuna karar verdim ve bilgisayar oyun oynacağım Isteklerim İ7 10.nesil Rtx 2060 Minumum 120hz ekran 16gb ram Ve nvmm(yazım hatası...
  33. TechArcH

Rtx 2060 sistem önerisi bütçem 6800

Merhaba toplama bilgisayar almayı düşünüyorum işlemci mimumum Intel i5 9400f ve AMD 3600 (yeni Intel işlemcilerde olur) olursa daha iyi olur max 6800 TL ye toplanabilecek en iyi rtx 2060 veya 2060s sitemi önerebilir misiniz?
  34. TechArcH

Max 2500 tl monitör tavsiuesi

Merhaba normalde bütçem 2250 ama asusun o monitörünü görünce sizlere sorayım dedim Sizce hangisi ya da max 2500 a kadar Minimum özellikleri 144 hz 1ms ve hoparlör bulunan en az 27 inç bir monitör önerebilir misiniz...
  35. TechArcH

Ryzen 5 3600 vs i5 10400f

Sizce hangisi intel beklemeye değer mi?
  36. TechArcH

Oyuncu için klavye mouse ve kulaklık önerisi

Merhaba alacağım bilgisayar için klavye mouse ve kulaklık istiyorum Önerileriniz nelerdir bütçem max 800 toplam
  37. TechArcH

Bilgisayar tavsiyesi

Merhaba https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-3600-dual-rtx2060-evo6gb-prime-b450m-k-toshiba-500gb-m-2-ssd-crucial-16gb.html Stoğa geri geldiğinde bu bilgisayarı düşünüyorum ama gailba anakartda wifi ve bluetooth bulunmuyor.Bana tavsiyede bulunur musunuz? Eğer bu bilgisayarla aynı fiyat...
  38. TechArcH

Hangi işlemciyi seçmeliyim

Bütçem 7000 tl civarı ve ekran kartı olarak msi rtx 2060 gaming z düşünüyorum işlemci olmalı? Önerilerinizi ve düşünlenizi belirtir misiniz? Yeni inteller beklemey değer mi? 1589400928...
  39. TechArcH

Bana rtx 2060lı msi bir sistem önerbilir misiniz?Bütçem 7000 civarı

Merhaba bana rtx 2060 lı msi bir sistem önerebilir misiniz? Ryzen veya intel fark etmez. Sizce intel i5 9400f işimi görür mü yoksa ryzenlı bir sistem mi tercih etmeliyim ya da yeni intel işlemcileri mi beklemeliyim? Bütçem 7000 civarı
  40. TechArcH

Sizce yeni tanıtılacak intel işlemcileri beklemeli miyim

Öncelikle Merhaba Bir toplama bilgisayar almayı düşünüyorum ama yebi işlemcilerin tanıtılacağını öğrendim ve monitör dahil bütçem 9000 tl sizce linkteleri almalı mıyım beklemeli miyim? Bilgisayar:INTEL 9400F-MSI RTX2060 GAMING Z 6G-B365M PRO-VH-WD 500GB-KINGSTON 16 GB RAM - Vatan Bilgisayar...
  41. TechArcH

Bilgisayar alacağım yardımcı olabilir misiniz?

Bilgisayar alacağım ve yardıma ihtiyacım var. Aslında ne alacağımı belirledim ama kafam soru işaretleri var.Sizce tercih edeceğim monitör ve bilgisayar uyumlu mu? Sizin önerileriniz nelerdir? Bilgisayar:INTEL 9400F-MSI RTX2060 GAMING Z 6G-B365M PRO-VH-WD 500GB-KINGSTON 16 GB RAM - Vatan...
  42. TechArcH

Honor band 4 vs mi band 4

Sizce hangisi
  43. TechArcH

Ne almalıyım

Arkadaşlar 3 akıllı bilekli modeli arasında kaldım ama başka model öneriniz olursa değerlendirim max bütçe 260 (Mi band 4 ün geç gelme ve pahalı olma ihtimali olduğu düşündürücü)
  44. TechArcH

Samsung Galaxy Tab E Kullanıcıları Kulübü

Shifdelete.net özelliklerinin yazdığı yeri bulamadım. Benim bu konuyu açma sebeplerim bi tabletin artılarını eksilerini açıklamaktı ve kullanıcıların fikirni almaktı Şimdi soruma geçiyorum Ben 2 yıldır t560 modelini kullanıyorum ve işletim sistemini yükseltmek istiyorum bunu nasıl yapabilirim?
  45. TechArcH

Honor Play Kullanıcıları Kulübü

Başta Honor Play özellikleri, deneyimlerin ve Honor Play fiyatı olmak üzere merak edilen tüm soruların cevabını bu konuda bulabilirsiniz. Oyunculara hitap eden Play modeli, oyunculara hitap eden uygun fiyatlı bir akıllı telefon modeli, bakalım bize neler sunuyor? Ekran ve Tasarım: 6.3 inc...
  46. TechArcH

En fazla 4000 tl'ye telefon

Oynadığım oyunlar: Pubg Mobile Fortnite vb Kamera ve video çekimine verdiğim önem: Orta-yüksek Pil: önemli Garanti: Türkiye garantili olmalı Sevmediğim markalar:Xiaomi,Oneplus ve lg Son olarak 2019 yazında telefon alacağım