Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
13 yaşında 41 kilo zayıf değil, kız arkadaşım 25 yaşında kız 42 kilo. Rüzgarda uçuyor, ayakları yerden kesiliyor. Kilon normal senin, ileride artar kilon
Hakkı alkan, bursada denk gelmiştim kendisine. Hatta bursa videosunu çekerken videoda denk gelmiştim, onun yüzünden eski sevgilimin yalanı çıkmıştı, babasına arkadaşımla zafer plazaya gittim demişti, şans eseri babası videoyu görmüştü
Klon imei yakında kaldırılıyor, sonradan imei yüklenmiş cihazlar kapatılacak, uzun süre kullanılmayan cihazlarda kapatılacağından artık imei yüklenen telefonlar bir işe yaramayacak
Harekete duyarlı gece görüşlü ip kameralar. Kamera sabit olsa bile hareket anında, hareket olan yöne döner böylelikle kanıt olarak kolluk kuvvetlerine başvuru yaptığınızda çözüm daha kolay oluyor
Bazı firmalar bunu fırsat’a çevirmeye çalışır, siz’e derler “kargo poşeti açılmış kullanmışsınız bu telefonu artık iade edemezsiniz kabul etmeyiz bunu” diyen firmalarda oluyor hatta şikayetvar sitesinde bu tür şikayetler çok fazla aslında kural 14 gün koşulsuz iadeyi kapsamaz, bir sorun çıktı...
Olur tabi ki söylerim. Yalnız kargo olayları çok hızlı oldu. Spariş verdim 10 dakika sonra kargo takip kodu çıktı cbtx globalden, şaşırdım hızlı olmasına
Sparişi verdim ve 10 dakika içinde cbtx global sitesinden takip etme durumu oldu. Kargoya verilmiş bile. Yalnız çin değil, honkong’tan geliyormuş kargo. En sonda aras kargo takip kodu oluşacakmış
N11’de uygun fiyatlı ürün buldum, 14 gün içinde geleceği yazıyor çinden ama aklımı karıştıran gelen elektronik ürün ile ilgili sorun yaşarsam, hasarlı olursa ürün ya da beğenmeyip iade edersem sorunu çözebilir mi yoksa “bu ürün yurt dışı ürünü olduğundan biz bir şey yapamayız “ deme gibi bir...
Akseuar eksik çıkması maliyet düşürme mantığıdır telefon üreticilerinde, bunu en çok yapan xiaomi oldu, kulaklık eklemediler kutuya. Ucuz iphone düşüncesi ile se2020 çıktı, aynı mantığı yeni çıkacak tanıtılacak iphonelarda yaparlar ise fiyat düşeceği bellidir. Ayrı yeni iphone için arka kamera 4...
Mesafeli satışlarda 14 gün içinde koşulsuz iade edebilirsiniz. Aldığınız ürün iade kapsamında olduğundan firma kabul etmeyiz biz bunu dese bile, tüketici hakem heyeti gereken’i yapar bu konuda. Siz firma ile iletişime geçin 14 gün dolmadıysa kabul ederler olur ki, iadeyi kabul etmeme gibi...
Hızlı, stabil, karışık değil, aksesuar ve yedek parçaları çok kolay temin ediliyor, batarya süreleri iyi, güncelleme desteği 5 yıl oluşu bunun gibi bir çok artısı olduğundan tercih ediliyor
Garanti varsa, gönderin garantiye. Normal bir süre değil ama telefonu şarj ederken orjinal ürün ve şarj olarak %20’nin altına düşünce şarj ederseniz zarar verir, ayrıca %80 gibi seviyelere geldiğine şarjdan alırsanız yine daha uzun ömürlü pil olur
7. Ayın 20 sinde 390’a aldım 22 ayar 1 gram altın ama bu gün bakayım dedim fiyatlar iyice yükselmiş. Bir ay olmadan fazlası ile kâr getirmiş oldu. Yıl sonuna kadar daha fazla yükselmiş olacak. Eğer yatırım amaçlı düşünüyorsanız 1-2 tane ile olmaz en az 4 ve üzeri olması gerekli. Gümüşte artacak...
Çok büyük yatırım ise bankada ama normal bir düzeyde ise evde saklanması daha mantıklı çünkü bankalar çok kesinti yapıyor döviz ve altın ile ilgili böyle oluncada bankada tutmak mantıklı değil
Malesef asıl dolar kaybettirecek çünkü şu anda zaten abd’nin piyasaları kötü durumda virüsten dolayı. Döviz şu anlık kazandırmaz yıl sonuna kadar stabil gider. Şimdilik ve ileride kazandıracak olan, gümüş ve altın olacak. Hatta bir çok kişi dolar’a para yatırmayın diye uyarıyor
Teşekkür ederim
Biriktirip bankada hesap açıp oraya ekleyeceğim elimde biraz birikim vardı onu altın’a çevireyim kenarda para olarak katkısı olmaz dedim, parayı altın’a çevirdim her gün güzel bir şekilde arttığını görünce artık daha fazla alıp, bankaya yatırıp uzun vadeli kâr olsun diye düşündüm
Saflık derecesi 916,0 hatta renginden dolayı şüphe duymuştum çünkü rengi bakır rengine yakın ama başka bir kuyumcuya gittim acaba bunda bir sorun var mı dedim, kuyumcu ise paketli ve damgalı olduğundan aklınızda şüphe olmasın dedi öyle rahat bir nefes aldım
22 ayar 1 gram olarak, paketli halde aldım, nadir gold olanından, en uygun bu fiyat’a gelmiş oldu bana çünkü başka kuyumculara sorduğumda dün gram altın için 402 lira fiyat veren olmuştu
Elinizde daha fazla olsa şu anlık araba alıp, onu satıp kâr edebilirsiniz ama o para ile kısa vadeli kâr yerine, biraz süreçli kâr etmeniz için altın’a yönelmeniz gerekli. Döviz şimdilik kazandırmaz, dolar bu aralar düşmeye başladı
Hafta sonuna kadar rakam artmaya devam edecek daha dün gram altını 390 liraya aldım, bu gün 412 liraya satan kuyumcu vardı ama altın almayı düşünen kişi 22 ayar gram altın, çeyrek altın ve yarım - tam altın’a yönelir, şu anlık en büyük kâr reşat altınında oluyor