Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar. Bugün yaklaşık 1 saat önce A-101'den 20 liralık kontör aldım Türk Telekom ve 1 saattir telefonuma kontör yüklenmiyor. Normalde hemen gelirdi faturası var elimde telefon numarası da doğru ama henüz yüklenmedi sizce A-101 E gitmelimiyim. Yoksa normal bir durum mu böyle gecikme olur mu...
Merhaba. CS:GO da bundan önce bir sıkıntı yaşamıştım. Aslında oyuna girene kadar bi sıkıntı yoktu ancak bir girdim oyuna FPS Menüde 20'yi geçmiyor ve var ms 80-90 arası önceden böyle bir problem yoktu çok saçma şekilde bunu yaşadım sonra bir "Oyun içinde nasıldır" diye girdim. Şöyle bir saçmalık...
En başta şunu söyleyeyim İmamHatip Ortaokulundan mezun oldum ve şuanda da Fen Lisesinde okuyorum. Kesinlikle başörtüde baskı yoktu. Okulun zaten yarısı açıktı. Ve Erkeklerleri kızlardan uzaklaştırma çabaları çok eskidendi artık öyle değil. Onun dışında Din çok ağrılıkta değildi. Her dersten...
Öncelikle Selamlar. Direk konuya gireyim Bilgisayarda dün akşam sistem geri yüklemeden eski bir tarihe aldım. Sonra CSGO yu denemek için açtım bir problem yoktu açılıyor oyuna girilebiliyordu. Ama bugün açtım bir oyun girdim ondan sonra oyun ortasında İnternet kablosunu taktım. Sonra maçta gir...
Apex 100'ü öneririm kullanımı rahat tuşlar basimi güzel mekanik olmamasi da benim hoşuma gitmişti. Yani alırsan sıkıntı yaşamazsın birde steelseries yani iyi marka.
Eğer Csgo gibi bir oyununuz varsa Ssd öneririm ancak. Sizin için oyun açılma süresi veya kopyalama süresi o kadar önemli değilse HDD kullanın. Bide ikisi birlikte de kullanılabiliyor diye biliyorum öyle de yapabilirsiniz.
Cpu kullanımında çok dalga var gibi ısınma problemi olabilir. Oyun içinden atsaydın çok daha güzel olurdu. ThrottleStop denen bir uygulama var onu indirin ardından Power Saver- BD PROCHOT- EIST (Intel SpeedStep)- SLFM yi kapatın ondan sonra test edin, Isınma problemi olabilir. Bu yüzden bir...
Hangi oyundan fps drop yaşıyorsunuz ? Birde ısınmadan kaynaklıda olabilir. Bunun için MSİ Afterburner programı ile oyun içinde test edin. Bakın fps droplarda değerler nasıl oynuyor. Onun dışında çok büyük ihtimalle yükesktedir ancak Pil durumunu kontrol edin yüksek değilse yükseğe alın...
Öncellikle Merhabalar. Direk konuya giriş yapmam gerekirse, Ben sanki CS-GO'da tam anlamıyla performans alamıyorum. Msi Afterburner programının değerlerine baktığım zaman GPU kullanımı %92-99 arası ama genellikle 99. CPU kullanımı ise %30-%80. CPU kullanımı sanki çok oynuyor ve dalgalı. Hiç ben...
Fps oyunu olarak CSGO var kaldırır 720P de 40-50 fps alırsın. Ama çok keyifli olmayabilir. Ben alıştığım için çook sıkıntı etmiyorum. Bide severek oynadığım Call Of Duty var. Modern Warfare en güzel olani bence multiplayerı da güzel. Offline da güzel.
---- Mesajlar birleştirildi ----
Ben CSGO...
Yarış oyunu olarak NFS Most Wanted var. 2012 sürümü minimum ayarlarda kaldırır. Ancak çok performanslı olamaz. Daha önce oynamıştım güzel oyundur. Bide dersen 2005 sürümü var onu PS2de oynamıştım ve çok güzeldi tavsiye ederim.
Açık dünya olarak GTA SA Full...
Oyun oynarken dinleyebileceğim müzikler arıyorum sizin beğendiğiniz müzikler varsa önerebilirsiniz her tarzda olur. Oyun oynarken rahatsız etmeyecek olsun ama.
iPhone uzun ömürlü ve kaliteli bir telefon olduğu için dedim. Yoksa arkadaş uzun ömürlü bir telefon istemiş. iPhone da kaliteli mal ürettiği için uzun ömürlu oluyor. Ancak marka değerinden dolayı biraz daha pahalıdır yoksa deseydi arkadaş çok performans li olsun deseydi ben BÖĞRÜME BASA BASA...
Msi afterburner adlı programı indirin ardından. Ayarları açın sonra izleme bölümünden cpu hızı cpu kullanımı gibi şeylerin altında osd de göster adlı seçeneği işaretleyip kaydedin oyunu açtığınızda görür.
Hayır iso dosyasını öyle atmak işe yaramaz. USB Tool u indir sen.
Senden sonra geliyor mesajlar kusura bakma sen indir usb toolu o zaman başlarım anlatmaya
BIOS'u diyorsun demi. Flashı bulmana gerek yok. External Device Boot'u Enable yap ardından External Device'i 1. sıraya getir kaydet ve çık windows yükleme ekranı gelir
S.A. Yeni Paladins oynamaya başladım. Bende msi afterburner zaten kuruluydu. Paladinsde çalıştırmayı denedim. Paladinsde fps'i falan göstermiyor. CSGO Half-life 2 de falan çalışıyor ancak burda çalışmıyor. Silip tekrar yükledim. Neden böyle oluyor bilenler yardım ederse çok sevinirim. Eğer...
Ben Mobility HD 3650 kullanıyorum 1280x720 low grafikte 30-40 fps alıyorum. Sen 1600x900 de csgo da 4870 yetmez tavsiyem HD 6670 dir. İşlemcinde o kadar iyi değil ortalama 1600x900 de 50-60 fps alırsın.
Hala İphone 6 dan bahsediyorsunuz. İphone 7 bu alo. Yani bana söylermisiniz iphone dan daha kaliteli bir telefon ve uzun ömürlü. Hala performansdan bahsediyosunuz. İphone kaliteli mal kullandığı için uzun ömürlü olur. Ve bu yüzden pahalıdır. Performans dayalı bir telefon değildir. Yine ayni şeyi...
Aynen öyle bende ip banliyim. Saçma sacma nedenlerden? Gereksiz mesaj diye 1 yıl ban yedim. Ki gereksiz değil adam insanların yorum yapmasını beklemiş ve bende yapmıştım. Ki technopqt size ne yani adam istese kendi reportlar. Ama işte yönetenler aptal* olunca?
Anlamakta sıkıntı çekenler için bir daha söylüyorum iPhone uzun ömürlu olduğu için tavsiye ettim. Ancak performans bakımından iPhone dan çok çok daha iyisi var ama arkadaşin yazdığına göre çok da performans istemiyor herhalde ki belirtmesi de gerekirdi. 3-4 yıl götürecek bir telefon istemis. Bu...
İphone 7 32gb var. İphonelar uzun süre gider ancak performansı tartışılır. Şimdi iphone 7 ye bir sürü rakip çıktı f/p bazında ancak onların ömürü tartışılır. Ben Xiaomi Redmi 4X kullanıyorum. Yeni bilinmeye başlandı. İphone 7 nin şu anki rakibi Xiaomi mi 6. Ama çin malı işte uzun ömürlülüğü...
Artık buda herkesin şahsi fikri. Ben arkadaşın yerinde olsam Laptopa el sürmezdim çünkü gaming laptoplar en düşük 5.000 tl ve normal dizüstü bilgisyarların soğutma sistemleri iyi olmuyor. Bu yüzden toplama veya toplanmış bir bilgisayar alıp soğutma sistemi döşemek. Hem Masaüstüler daha uzun...
Arkadaşın attığı model sıradan düz üstü bir bilgisayar ve oyun oynamak istiyor. 1.si pc oyun bilgisayarı değil 2.si amd işlemci ile ısınma çok olur ve leptopların soğutma sistemleri ne kadar iyi herkez biliyordur. Ben acerin oyun performansını söylüyorum. Ve arkadaşın attığı modeli. Acer'in...
İsterseniz bakın Windows un kendi sayfasına
Bide Acer oyun bilgisayari degil. Acerin laptop lari zaten dandik. Ne kadar performans alicaksin o bilgisayar yanar oyun oynarken.
Hocam sen olayı çok yanlış anlamışsın bizim amacımız 1600 mhz olan işlemci frekansını 2400 yapmak ve sen yüksek performans kullanma ısı yapar diyorsun. Saten pc nin oyunda ki ısı si 65 i geçmiyor bu çok iyi bir değer ancak bana ısı değil performans lazım
Öncelikle S.A. Şu sıralar bilgisayarımda yavaşlama problemi ve performans düşüşü yaşıyorum. İşlemcimin modeli --Intel Core 2 DUO P8600 2.4 GHZ-- Anladığım kadarı ile speedstep den de kaynaklanabiliyormuş. Oyun oynarken veya masaüstünde fark etmiyor. Hep işlemci frekansım 1600 mhz de sabitlendi...
bios flashlama derken ? O nedir. Ve de bios yüklemeye çalıştım ancak "Şimdiki bios sürümü yüklenmiyor ve update'e ihtiyaç duymuyor" diye uyarı veriyor
Bu arada mobil işlemci evette orda yazan 1600 mhz ne neden geçmiyor pc 1600 mhz'i.
Osmangazi üniversitesi meşelik kampüsünün direk karşısında oturuyoruz. 3+1 120 m2 kocaman salonu var 4-5 kişi rahat kalırsın asansörlü altında a101 şok bim migros pastane ev yemekleri gibi herşey var arkamıza travmvay durağı kira sadece 1000 tl eskişehir bu konuda iyi tavsiye ederim.
Bana arızaymış gibi gelmiyor. Intel Mobile Core 2 DUO 1600 mhz yazıyor aida64 de kullanılan işlemci. Sanki mobil işlemciyi kullanıyor bilmiyorum. Nası normal işlemciyi aktif edebilirim onu da düşünüyorum. Bulabilirsem ? belki de yanlış düşünüyorum. Bende sizin yardımınıza kaldım.
Şuda...
bios u kaç defa default ettim. Sonra bios güncellemesi tarattım normalde hiç güncellememiştim bios u ama güncel diyor. Yani bilmiyorum denicem tekrar ama bakalım. Sonuçta olay birdenbire oldu biosla bi alakası olsa ?
Resmi siteden indirdim güncel diyor. Ancak...
Test edicem az sonra sonuçlarını sizlerle paylaşıcam
Hocam valla bu sabitlendi 1.6 nın üstüne çıkmıyor zaten msi afterburner ile oyunda test ettim 1596 nın üstüne çıkmıyordu.
Evet ettim bir sıkıntı yok.
Sürekli olan birşey makine açıldığı andan itibaren.
Admin beyler bi el atın.
Mobil işlemci diye bir şey var onu kullanıyor sanki. Onu nasıl değiştircem acaba onla...
Öncellikle S.A. Bi iki haftadır bilgisyarımda işlemci hızı sıkıntısı yaşıyorum. İşlemcimin modeli --Intel Core 2 DUO P8600 2.4 GHZ-- Ancak oyun oynarken veya masaüstünde hız 1.60'ı geçmiyor. Ve haliyle bu kullanım performansını düşürüyor. Nasıl bunu düzeltebilirim ? Bilgisi olan arkadaşlar...
O bütçeyle leptop oyun bilgisayarı yok. Normal leptop bulursanda performanslı olmaz. Tavsiyem masaüstüdür. Ancak leptop zorunluysa. Yapabilceğim bir şey yok bide dolar fırlamış bu vakitlerde. Senin seçimin.
Valla ben nedense anti-virus programlarından nefret ederim sanki asıl virüs onlarmis gibime gelir ve pek kullanmayi tavsiye etmem. Ben onun yerine biraz dikkat ederek kullanınca sıkıntı çıkmıyor ancak yine kullanmak istersen avast diye program var yine o fena değil.
shift tab yap internet tarayıcısı bölümünden youtube dan falan açabilirsin yada steamın kendi müzik şeysi var oraya dosyaları yüklersen hiç bir sıkıntı çıkmaz.
SA. Daha öncede konu açmıştım bu konuya benzer işlemci hızı 1.6 ghz da çalişiyordu benim normal işlemcim intel core 2 duo p8600 2.4 ghz. Ancak hızı oyunlarda ve masaüstünde 1.6 ghz di cpu-z den kontrol ettim. CPU Intel Mobile Core 2 Duo yazıyor. Özelliklerde Normal işlemcim yazıyordu. Bilgisayar...
arşiv biçimi tanınmıyor veya arşiv hasarlı uyarısı alıyorum
neyse başka siteden indirdim oldu
orda cpu bölümünde 2400 mhz yazıyor onun dışında başka yazmıyor ve overclock la alakalı birşey göremedim
---- Mesajlar...
Küçükken Çocuklar duymasındaki kahkaha seslerini televizyon kaydediyor ve izlerken başkaları duyuyor sanıyordum ve gülmemeye ve konuşmamaya çalışıyordum.
Fps Online dersen Cs:Go dan sonra bence(BENCE) Zula (İnş Linç yemem). Normal Hem offline hem online olarak Call Of Duty derim. Olursa en düşük sistem battle royale Fortnite olmazsa zaten unterned oynarsın anca. Bunun dışında GTA SA var açık dünya oyunu olarak. GTA 4 ü boşver. Bunlar çok...
S.A herkeze. Direk konuya giriş yapmak gerekirse. Benim işlemcinin normal hızı 2401 mhz dir ancak oyunlarda ve masaüstünde 1600 mhz'in üstüne çıkmıyor. Nasıl çözebilirim bunu şimdiden yardımlarınız için tşkler.
--Bunlarda masaüstü cpu değerleri oyun içi değerleri göstermiyorum çünkü ekran...
Kardeş anlamicak misin cpu düşükse sıkıntı yok. Ben zamanında yayın izlerken kasiyordu baktım cpu kullanımı %100 lerde o yüzden diyorum. Eğer cpu kullanımı düşükse sıkıntı yok birde başka Browser dan aç dedim
Başka bir bilgisayar bulabilirsen usb tool diye uygulama var onu indir. Ardından denilenleri yap. O flasha otomatik olarak iso dosyasını yükleyecek. Sonra kendi bilgisyarında bios menüsine gir ve boot işlemine tıkla. External Device i 1. sıraya taşı ve External Device disable dır. Onu enable...
Öncellikle Merhabalar. Saat 5:30 da yazıyorum ama neyse. Bi iki gün önce pc ye format atmiştim ve farklı bir diske kurmuştum windowsu. Her başlattığımda soruyordu hangisi kullanılsın diye. Bende bunu kaldırmak için. D diskinde olan kullanılmayan win 7 dosyasını msconfig den sildim. O sorun...
HP Omen 15-CE007NT 2CJ35EA Gaming Notebook - incehesap.com
Hocam öneririm omen serisini az zorlarsan 5.5 alırsın ancak şuan vakti değil dolar uçuyor. Tavsiyem sonra al. Ancak acilse bunu tavsiye ederim.
Benim şuan kullandığım driver programı Driver Talent ve en güncel driverlari yüklüyor.
Bu arada daha önce de bu soruyu sormuştum win 10a geçsem mi diye düşük Sistem için win7 kalsın denmişti
Öncellikle merhabalar. Bu kaçıncı csgo hakkında konum bilmiyorum ancak format attıktan sonra csgo exe durduldu hatası almaya başladım. Ya map yüklerken atıyor yada var ms artınca fps droplar oluyor 2-3 saniye fps 0 oluyor sonra tekrar 40-50 ye çıkıyor bazense hiç düzelmeyip csgo exe durduldu...
Artık konular açmaktan bıktım bir sürü forum sitesinde açtım. Cevap veren olmadı. Başka sitelere baktım mantıklı bir çözüm yok. Sorun şu Cs:Go da oynarken fps 50-60 civarı iken aniden var'un 40-50 lere hatta 70 lere çıkması oyunun 2 saniyelik donmasına yol açıyor ve bu durum oynanmaz hale...
Öncelikle merhabalar. Dün akşam pc'me format atmaya karar verdim bi kaç sıkıntı oluşuyordu cs de. Durup Duruken oyun donuyordu geri kurtaramıyordum. Format atınca o sorun geçti. Şimdi ki sorunum Oyunda iken hayvan gibi var'ın artması. Var 20-30 olunca anlık droplar alıodu ve fps düşüyordu. Ancak...
Öncelikle merhabalar. Win 7 32bit bilgisayarıma format atmaya karar verdim 2 yıldır atmıyorum. Artık win 7'den win 8 veya win 10'a mı geçsem diye düşünüyorum. PC 10 yıllık. Sizce yükseltiyim mi. 64 bit yapmayı da düşünüyorum. Genellikle oyun oynar yada Max studio falan kullanırım. Sizce...
Yılların efsane oyunu 2012 2013 te deli gibi oynardım o zamanlar da int bağlantısı gelmişti serverlara girerdim. Pvp savaşlari olurdu ve genellikle 1. Olur Pvp tagı alırdım yada para ödülü verirlerdi(oyun içi tabi). Hayvan gibi para kasar sw 1.si olurdum. Bi sw de admindim kaçak op almıştım :d...
SA. 1 haftadır leptop ile ilgili sıkıntı yaşıyorum. Bazen oyun oynarken bazen ise kullanmıyorken bile donuyor. Aniden donuyor ve hiç bir şekilde hiç bir şey yapamıyorum resetliyorum pc yi düzeliyor. Sadece oyunda böyle olsa bir şey demicem ancak masaüstünde de böyle oluyor.
--Sistem...
Öncelikle merhaba. 1 haftadır internet ile sıkıntım var. Twitch'de yayın izlerken durup dururken donması ve uzun süreler beklemem. Bunun dışında csde de sıkıntı oluyor. Cs de maç giriyorum durup dururken oyunun interneti duruyor offline oluyor 30 saniye falan bekleyince oyun tekrar geliyor...