Arama sonuçlarınız

1. N

Format Atamıyorum

Onerim flash diskle format atmanız.
  2. N

YouTube ile ilgili soruları alim

Düşündüm
  3. N

Ben onlar için demiyorum. O sağda solda dolaşan amacı IQ düşürmek dışında olmayan videolar için diyorum. Zaten faydalı videolar çok azınlıkta.
  4. N

Doğru onların amaçları da para kazanmak. Ama aynı zamanda diğer insanlara zarardan başka bir şey değil.
  5. N

Evet çok izlendiği için karşıma çıkma ihtimali çok yükseliyor zaten bunlardan muhafaza olmak günümüzde çok zor.
  6. N

Yok Hocam ben IQ probleminden bahsediyorum. ---- Mesajlar birleştirildi ---- Neyse ya muhabbet saçma bir yere gidiyor :D
  7. N

Öyle değilde mesela YouTube da karşıma çıkan saçma videolar IQ problemi yaratıyor. Ne yapmalıyım?
  8. N

Kesinlikle.
  9. N

Bugünde bizi aydınlattığıniz için teşekkürler Bayım.
  10. N

YouTube nedir?
  11. N

Bir oyunda ne olmasını isterdiniz

Ruslarin ve 15in altındakilerin girmesinin yasak olduğu bir FPS oyunu yap.
  12. N

[Yılbaşı Özel Fiyatlar!] Haftalık Sistem Tavsiyeleri! 2500-4500TL

2. Alternatif sistemde yaklaşık olarak PUBG gibi bir oyunda 1080P de kaç fps alınır yani kasmadan oynanabilirmi?
  13. N

CS:GO var MS problemi ve FPS drop !!

Benim sayfa derken kardeş link birakaydun. :D
  14. N

Bu arada bu problem taa ağustosdaydi şuan bir problemik yok saol.
  15. N

Hepsi yapılı.
  16. N

Bir tanrı neden sonsuza kadar cehennemde yakar?

Sen bir yaratıcı yok diyorsun peki senin kanıtın nedir?
  17. N

A-101'den Alınan Kontörün Yuklenmemesi

Evet yüklendi. GSM operatörlerinde o gün sıkıntı varmış. Düzeltildiği gün yatırıldı kontür.
  18. N

A-101'den Alınan Kontörün Yuklenmemesi

Merhabalar. Bugün yaklaşık 1 saat önce A-101'den 20 liralık kontör aldım Türk Telekom ve 1 saattir telefonuma kontör yüklenmiyor. Normalde hemen gelirdi faturası var elimde telefon numarası da doğru ama henüz yüklenmedi sizce A-101 E gitmelimiyim. Yoksa normal bir durum mu böyle gecikme olur mu...
  19. N

İnternet Kafe için pc toplamak istiyorum..

Ee hocam ekran kartı yok? ---- Mesajlar birleştirildi ----
  20. N

Kiyametten sonra ?

Cennet cehennemi diyorsan zaten şuanda cennet ve cehennem var.
  21. N

Kiyametten sonra ?

Onu Allah bilir canım.
  22. N

CS:GO Anlamsız FPS Düşüklüğü

Merhaba. CS:GO da bundan önce bir sıkıntı yaşamıştım. Aslında oyuna girene kadar bi sıkıntı yoktu ancak bir girdim oyuna FPS Menüde 20'yi geçmiyor ve var ms 80-90 arası önceden böyle bir problem yoktu çok saçma şekilde bunu yaşadım sonra bir "Oyun içinde nasıldır" diye girdim. Şöyle bir saçmalık...
  23. N

Meslek mı imam Hatip mi

En başta şunu söyleyeyim İmamHatip Ortaokulundan mezun oldum ve şuanda da Fen Lisesinde okuyorum. Kesinlikle başörtüde baskı yoktu. Okulun zaten yarısı açıktı. Ve Erkeklerleri kızlardan uzaklaştırma çabaları çok eskidendi artık öyle değil. Onun dışında Din çok ağrılıkta değildi. Her dersten...
  24. N

CS:GO Hata Vermeksizin Oyundan Atması

Öncelikle Selamlar. Direk konuya gireyim Bilgisayarda dün akşam sistem geri yüklemeden eski bir tarihe aldım. Sonra CSGO yu denemek için açtım bir problem yoktu açılıyor oyuna girilebiliyordu. Ama bugün açtım bir oyun girdim ondan sonra oyun ortasında İnternet kablosunu taktım. Sonra maçta gir...
  25. N

Hadi herkes sistemini yazsın

1500 WAT Çıkarılabilir, Yıkanabilir Isıtıcı 3 adet tost yapma imkanı 90 derece döndürebilir kapağı Paslanmaz çelik buda benim pc'im
  26. N

240 TL Klavye Önerisi

Apex 100'ü öneririm kullanımı rahat tuşlar basimi güzel mekanik olmamasi da benim hoşuma gitmişti. Yani alırsan sıkıntı yaşamazsın birde steelseries yani iyi marka.
  27. N

GTX 1060 GTA 5 düşük FPS sorunu

Msi Afterburner ile test edip sonuçları paylaşın.
  28. N

Oyunlar için HDD mi SDD'mi?

Eğer Csgo gibi bir oyununuz varsa Ssd öneririm ancak. Sizin için oyun açılma süresi veya kopyalama süresi o kadar önemli değilse HDD kullanın. Bide ikisi birlikte de kullanılabiliyor diye biliyorum öyle de yapabilirsiniz.
  29. N

Altıncı hissiniz kuvvetli mi?

Eğer kendi aleyhimeyse aşırı derecede kuvvetlidir.
  30. N

BlueStacks 4 Sizce nasıl

Bluestacks aşırı derecede kasıyor ve cpu yiyor. Ben daha oyun açmadan cpu %100 oluyor. Csgo da bile %70-80
  31. N

En çok sevdiğiniz Tarihsel kişilik(ler) kimdir? Neden?

Hz. Muhammed (s.a.v)
  32. N

pes 18 oyuna giremiyorum

Kütüphaneden oyunun dosya bütünlüğünü dogruladınız mı ?
  33. N

CsGo Profil Fotografı

s
  34. N

Ani Fps Düşmesi

Cpu kullanımında çok dalga var gibi ısınma problemi olabilir. Oyun içinden atsaydın çok daha güzel olurdu. ThrottleStop denen bir uygulama var onu indirin ardından Power Saver- BD PROCHOT- EIST (Intel SpeedStep)- SLFM yi kapatın ondan sonra test edin, Isınma problemi olabilir. Bu yüzden bir...
  35. N

Ani Fps Düşmesi

Hangi oyundan fps drop yaşıyorsunuz ? Birde ısınmadan kaynaklıda olabilir. Bunun için MSİ Afterburner programı ile oyun içinde test edin. Bakın fps droplarda değerler nasıl oynuyor. Onun dışında çok büyük ihtimalle yükesktedir ancak Pil durumunu kontrol edin yüksek değilse yükseğe alın...
  36. N

Babamı Steamdan Oyun Almaya nasıl ikna edebilirim ?

Telefon kontöru ile al. Steam'de aynı fiyata geliyor.
  37. N

Bilgisayarıma Uygun Oyun Önerileri

Onun dediğine bakmaya gerek yok zaten grafik kartını minimum özellikleri yazıyor ona göre ekran kartının kaldırdığını anlayabilirsin.
  38. N

Ona gerek yok can u run itde tek seferlik bir yazılım indiriyor 5mb lik ondan sonra istediğin oyunun sistemine yetip yetmediğini söylüyor.
  39. N

Can u run it sitesine gir ordan bak
  40. N

Half-Life serisi
  41. N

Babamı Steamdan Oyun Almaya nasıl ikna edebilirim ?

Bu sene takdir getirmeyen gavattır de alır. Ama takdir getirmezsen bütün oyunlarını alır seçim senin :P
  42. N

Mobil oyun arıyorum

Neden yüklenemiyor biraz açın bakalım belki çözeriz. Mobilde çok zevkli GTA SA. Ben internet olmayan yerde GTA oynuyorum baya güzel oluyor.
  43. N

CS:GO'da İdeal CPU ve GPU Kullanımı

Çok okudum ben Fps arttırma yazılarını ve uyguladımda. Onun dışında youtube da tam anlamıyla benim sistemde oyun testi yok.
  44. N

CS:GO'da İdeal CPU ve GPU Kullanımı

Öncellikle Merhabalar. Direk konuya giriş yapmam gerekirse, Ben sanki CS-GO'da tam anlamıyla performans alamıyorum. Msi Afterburner programının değerlerine baktığım zaman GPU kullanımı %92-99 arası ama genellikle 99. CPU kullanımı ise %30-%80. CPU kullanımı sanki çok oynuyor ve dalgalı. Hiç ben...
  45. N

Kulaklık seçmeme yardımcı olur musunuz?

Gamemax FHP G14-20b
  46. N

Bilgisayarıma Telefondan Usb ile Bağladığım İnternet Çok Yavaş

Speedtestte test et bi. Onun dışında farklı browser dan dene.
  47. N

Düşük Sistem Gereksinimli Oyunlar

Paladins 1080P Low ayarlar. 30 Fps Ancak hissiyatı 30fps gibi değil. Yani kasmıyor aslında hissetmiyorsun. Bende sıkıntı olmuyor
  48. N

Fps oyunu olarak CSGO var kaldırır 720P de 40-50 fps alırsın. Ama çok keyifli olmayabilir. Ben alıştığım için çook sıkıntı etmiyorum. Bide severek oynadığım Call Of Duty var. Modern Warfare en güzel olani bence multiplayerı da güzel. Offline da güzel. ---- Mesajlar birleştirildi ---- Ben CSGO...
  49. N

Yarış oyunu olarak NFS Most Wanted var. 2012 sürümü minimum ayarlarda kaldırır. Ancak çok performanslı olamaz. Daha önce oynamıştım güzel oyundur. Bide dersen 2005 sürümü var onu PS2de oynamıştım ve çok güzeldi tavsiye ederim. ---- Mesajlar birleştirildi ---- Açık dünya olarak GTA SA Full...
  50. N

34 tl'ye steam'den ne alsam?

Rainbow 6 Siege alabilirsin.
  51. N

Oyun oynarken dinlenebilecek müzikler

Oyun oynarken dinleyebileceğim müzikler arıyorum sizin beğendiğiniz müzikler varsa önerebilirsiniz her tarzda olur. Oyun oynarken rahatsız etmeyecek olsun ama.
  52. N

Uzun ömürlü telefon Arıyorum

Konuş REYİZ! :D
  53. N

Mesaj yazma hatasında bulundum neyse herkesin şahsi fikri
  54. N

iPhone uzun ömürlü ve kaliteli bir telefon olduğu için dedim. Yoksa arkadaş uzun ömürlü bir telefon istemiş. iPhone da kaliteli mal ürettiği için uzun ömürlu oluyor. Ancak marka değerinden dolayı biraz daha pahalıdır yoksa deseydi arkadaş çok performans li olsun deseydi ben BÖĞRÜME BASA BASA...
  55. N

Evet yine başladık fazla uzatmadan ben tüyüyorum.
  56. N

Sonunda iPhone uzun ömürlü olduğunu ve alınabilcek bir telefon olduğunu söyleyen gördüm teşekkürlerr. (Geçenki konularda çok kanser olmuştum.)
  57. N

Oyun Laptop mu Ps4 mü

:) Evet. ---- Mesajlar birleştirildi ---- hangi oyunu ama ? oda önemli
  58. N

Oyun Laptop mu Ps4 mü

Nasıl yani bilgisayar bozulana kadar bir sıkıntı çıkmaz benim bilgisayarim 11 yıllık ve o zamanki oyunları hala acıyor aynı performansda
  59. N

Mobil oyun arıyorum

Sims oyna gerçek hayat oyun.
  60. N

csgo da dün 120fps alırken bygün 20fps alıyorum

Roden dediğin şey nedir radeon demiyorsun demi?
  61. N

Problem olmaz benimde AMD bende kullanıyorum.
  62. N

Msi afterburner adlı programı indirin ardından. Ayarları açın sonra izleme bölümünden cpu hızı cpu kullanımı gibi şeylerin altında osd de göster adlı seçeneği işaretleyip kaydedin oyunu açtığınızda görür.
  63. N

3000TLlik sistem onerisi

Acer'i önerirken iyidi :d
  64. N

Oyun Laptop mu Ps4 mü

Oyun laptopu al şu vakitte ps4 artık ekstra.
  65. N

Boot Manager'da USB yok

tamam bi link bulup atıcam
  66. N

Boot Manager'da USB yok

win 10 hangi sürümü indireceksin ?
  67. N

Boot Manager'da USB yok

Keşke öyle indirmeseydin neyse bilmiyorum belki yüklenirken sorar.
  68. N

Boot Manager'da USB yok

O ne ya sen linkini atarmısin indirdiğin yerin.
  69. N

Boot Manager'da USB yok

ISO dosyasını 64 bit olarak indirmen gerekir
  70. N

Boot Manager'da USB yok

tamamlandıysa yukarıda yazdığımı yap BİOS'dan
  71. N

3000TLlik sistem onerisi

Donanım Arşivi Youtube Kanalına bak orda düşük bütçeli pc topluyor. Ordan fikir edinebilirsin.
  72. N

Boot Manager'da USB yok

tm problem çıkmaz
  73. N

Boot Manager'da USB yok

tm sıkıntı olmaz ---- Mesajlar birleştirildi ---- şuan win 7 kullanıyorsun değilmi
  74. N

Boot Manager'da USB yok

Hayır iso dosyasını öyle atmak işe yaramaz. USB Tool u indir sen. ---- Mesajlar birleştirildi ---- Senden sonra geliyor mesajlar kusura bakma sen indir usb toolu o zaman başlarım anlatmaya
  75. N

Boot Manager'da USB yok

Sen USB Tool u indir. Ordan kesin yaparsın. Hem daha kolay.
  76. N

Boot Manager'da USB yok

USB Tool diye program var onunla yapabilrirsin
  77. N

Boot Manager'da USB yok

Benim dediğimi yap bakalım olmazsa İso yu flasha yazdırmamişsin demektir. ---- Mesajlar birleştirildi ---- Boot manager neresi programmı
  78. N

Boot Manager'da USB yok

BIOS'u diyorsun demi. Flashı bulmana gerek yok. External Device Boot'u Enable yap ardından External Device'i 1. sıraya getir kaydet ve çık windows yükleme ekranı gelir
  79. N

Msi Afterburner la oynamayı denermisiniz. Tüm cpu usage gpu usage falan açın
  80. N

Twitchte kasmayı nasıl gideririm?

Oyunlarda falan sıkıntı yaşamıyorsunuz demi.
  81. N

Sen direk benim sistemi yazmışsın. Sana çok iyi yardımcı olabilirim ama hangi tür seversin nasıl olsun. Ona göre örnek verecegim.
  82. N

Oyunlarda Msi AfterBurner Değerleri Gözükmüyor

O uygulamayi biliyorum ama detaylı gösteren diye yazdım fps çok işime yaramıyor
  83. N

Oyunlarda Msi AfterBurner Değerleri Gözükmüyor

S.A. Yeni Paladins oynamaya başladım. Bende msi afterburner zaten kuruluydu. Paladinsde çalıştırmayı denedim. Paladinsde fps'i falan göstermiyor. CSGO Half-life 2 de falan çalışıyor ancak burda çalışmıyor. Silip tekrar yükledim. Neden böyle oluyor bilenler yardım ederse çok sevinirim. Eğer...
  84. N

HD 4870 CS:GO açar mı?

Ben Mobility HD 3650 kullanıyorum 1280x720 low grafikte 30-40 fps alıyorum. Sen 1600x900 de csgo da 4870 yetmez tavsiyem HD 6670 dir. İşlemcinde o kadar iyi değil ortalama 1600x900 de 50-60 fps alırsın.
  85. N

3-4 yıl kullanabilecek bir telefon

Ulan adam konuyu açtı millet birbirine girdi. Korku kaçtı herhalde. Başka foruma gitmiş olabilir.
  86. N

Hala İphone 6 dan bahsediyorsunuz. İphone 7 bu alo. Yani bana söylermisiniz iphone dan daha kaliteli bir telefon ve uzun ömürlü. Hala performansdan bahsediyosunuz. İphone kaliteli mal kullandığı için uzun ömürlü olur. Ve bu yüzden pahalıdır. Performans dayalı bir telefon değildir. Yine ayni şeyi...
  87. N

Technopat Sosyal Moderatörü bana darıldı.

Aynen öyle bende ip banliyim. Saçma sacma nedenlerden? Gereksiz mesaj diye 1 yıl ban yedim. Ki gereksiz değil adam insanların yorum yapmasını beklemiş ve bende yapmıştım. Ki technopqt size ne yani adam istese kendi reportlar. Ama işte yönetenler aptal* olunca?
  88. N

Anlamakta sıkıntı çekenler için bir daha söylüyorum iPhone uzun ömürlu olduğu için tavsiye ettim. Ancak performans bakımından iPhone dan çok çok daha iyisi var ama arkadaşin yazdığına göre çok da performans istemiyor herhalde ki belirtmesi de gerekirdi. 3-4 yıl götürecek bir telefon istemis. Bu...
  89. N

Neye göre kime göre ? Hangi sebeplerden ötürü ?
  90. N

İphone 7 32gb var. İphonelar uzun süre gider ancak performansı tartışılır. Şimdi iphone 7 ye bir sürü rakip çıktı f/p bazında ancak onların ömürü tartışılır. Ben Xiaomi Redmi 4X kullanıyorum. Yeni bilinmeye başlandı. İphone 7 nin şu anki rakibi Xiaomi mi 6. Ama çin malı işte uzun ömürlülüğü...
  91. N

Görüşlerinize ihtiyacım var..

Artık buda herkesin şahsi fikri. Ben arkadaşın yerinde olsam Laptopa el sürmezdim çünkü gaming laptoplar en düşük 5.000 tl ve normal dizüstü bilgisyarların soğutma sistemleri iyi olmuyor. Bu yüzden toplama veya toplanmış bir bilgisayar alıp soğutma sistemi döşemek. Hem Masaüstüler daha uzun...
  92. N

Arkadaşın attığı model sıradan düz üstü bir bilgisayar ve oyun oynamak istiyor. 1.si pc oyun bilgisayarı değil 2.si amd işlemci ile ısınma çok olur ve leptopların soğutma sistemleri ne kadar iyi herkez biliyordur. Ben acerin oyun performansını söylüyorum. Ve arkadaşın attığı modeli. Acer'in...
  93. N

İsterseniz bakın Windows un kendi sayfasına ---- Mesajlar birleştirildi ---- Bide Acer oyun bilgisayari degil. Acerin laptop lari zaten dandik. Ne kadar performans alicaksin o bilgisayar yanar oyun oynarken.
  94. N

Bilgisayar freedos eminmisin? Win 10 almak istersen 700 lira falan. ---- Mesajlar birleştirildi ---- Bide Acer yani ne kadar iyi olabailirki?
  95. N

3000 TL PC Toplama

Oyun için mi istiyorsunuz ? ---- Mesajlar birleştirildi ---- yunik timingine :s
  96. N

İşlemci hızı 1.60'a sabitlendi !!

Hocam sen olayı çok yanlış anlamışsın bizim amacımız 1600 mhz olan işlemci frekansını 2400 yapmak ve sen yüksek performans kullanma ısı yapar diyorsun. Saten pc nin oyunda ki ısı si 65 i geçmiyor bu çok iyi bir değer ancak bana ısı değil performans lazım
  97. N

Intel SpeedStep Kapatma ??

Öncelikle S.A. Şu sıralar bilgisayarımda yavaşlama problemi ve performans düşüşü yaşıyorum. İşlemcimin modeli --Intel Core 2 DUO P8600 2.4 GHZ-- Anladığım kadarı ile speedstep den de kaynaklanabiliyormuş. Oyun oynarken veya masaüstünde fark etmiyor. Hep işlemci frekansım 1600 mhz de sabitlendi...
  98. N

Hocam onlarla alakalı olduğunu hiç sanmıyorum. Zaten şuana kadar yapmadığım bir şey yapmadım. O yüzden yinede sağol ancak ne yapacağım bilmiyorum.
  99. N

Batarya 3 senedir bozuk.
  100. N

Yok maalesef
  101. N

Bilgisayar Sony Vaio VGN-FW390 ---- Mesajlar birleştirildi ---- Hocam aynı şeyi ben 1000 defa düşündüm yaniii ı dont know
  102. N

bios flashlama derken ? O nedir. Ve de bios yüklemeye çalıştım ancak "Şimdiki bios sürümü yüklenmiyor ve update'e ihtiyaç duymuyor" diye uyarı veriyor ---- Mesajlar birleştirildi ---- Bu arada mobil işlemci evette orda yazan 1600 mhz ne neden geçmiyor pc 1600 mhz'i.
  103. N

İşte Üniversite Öğrencilerinin Bütçesine Uygun Kira Fiyatları!

Osmangazi üniversitesi meşelik kampüsünün direk karşısında oturuyoruz. 3+1 120 m2 kocaman salonu var 4-5 kişi rahat kalırsın asansörlü altında a101 şok bim migros pastane ev yemekleri gibi herşey var arkamıza travmvay durağı kira sadece 1000 tl eskişehir bu konuda iyi tavsiye ederim.
  104. N

Bana arızaymış gibi gelmiyor. Intel Mobile Core 2 DUO 1600 mhz yazıyor aida64 de kullanılan işlemci. Sanki mobil işlemciyi kullanıyor bilmiyorum. Nası normal işlemciyi aktif edebilirim onu da düşünüyorum. Bulabilirsem ? belki de yanlış düşünüyorum. Bende sizin yardımınıza kaldım. Şuda...
  105. N

bios u kaç defa default ettim. Sonra bios güncellemesi tarattım normalde hiç güncellememiştim bios u ama güncel diyor. Yani bilmiyorum denicem tekrar ama bakalım. Sonuçta olay birdenbire oldu biosla bi alakası olsa ? ---- Mesajlar birleştirildi ---- Resmi siteden indirdim güncel diyor. Ancak...
  106. N

Test edicem az sonra sonuçlarını sizlerle paylaşıcam ---- Mesajlar birleştirildi ---- Hocam valla bu sabitlendi 1.6 nın üstüne çıkmıyor zaten msi afterburner ile oyunda test ettim 1596 nın üstüne çıkmıyordu.
  107. N

Herhangi bir viruslik olay yok bu 3. Formatı ve değişen bir şey yok
  108. N

Biosta çok az ayar var. Onlarla alakalı bir ayar yok nedense bende araştirdim.
  109. N

En başta şunu soyliyim benimkisi laptop ve bataryası bozuk bu yüzden sadece prizden kullanıyorum. Ve işlemci en düşük ve en yüksek hepsi %100 ve etkin
  110. N

Evet ettim bir sıkıntı yok. ---- Mesajlar birleştirildi ---- Sürekli olan birşey makine açıldığı andan itibaren. ---- Mesajlar birleştirildi ---- Admin beyler bi el atın. ---- Mesajlar birleştirildi ---- Mobil işlemci diye bir şey var onu kullanıyor sanki. Onu nasıl değiştircem acaba onla...
  111. N

Öncellikle S.A. Bi iki haftadır bilgisyarımda işlemci hızı sıkıntısı yaşıyorum. İşlemcimin modeli --Intel Core 2 DUO P8600 2.4 GHZ-- Ancak oyun oynarken veya masaüstünde hız 1.60'ı geçmiyor. Ve haliyle bu kullanım performansını düşürüyor. Nasıl bunu düzeltebilirim ? Bilgisi olan arkadaşlar...
  112. N

Laptop Bakıyorum Önerileriniz Bekliyorum

O bütçeyle leptop oyun bilgisayarı yok. Normal leptop bulursanda performanslı olmaz. Tavsiyem masaüstüdür. Ancak leptop zorunluysa. Yapabilceğim bir şey yok bide dolar fırlamış bu vakitlerde. Senin seçimin.
  113. N

Önerebileceğiniz Güzel Bir Antivirüs Programı Var mıdır?

Valla hocam denerim bir ara. İnşallah iyidir
  114. N

Ayn öyle benim pc o kadar iyi değil yani o yüzden kullanmıyorum.
  115. N

Valla ben nedense anti-virus programlarından nefret ederim sanki asıl virüs onlarmis gibime gelir ve pek kullanmayi tavsiye etmem. Ben onun yerine biraz dikkat ederek kullanınca sıkıntı çıkmıyor ancak yine kullanmak istersen avast diye program var yine o fena değil.
  116. N

Bilgisayar mobil işlemciyi kullanıyor!

Hadi gençler bi yardım edin.
  117. N

PUBG Oynarken Müzik Sesi

hmm ---- Mesajlar birleştirildi ---- onu hiç bilmiyorum
  118. N

PUBG Oynarken Müzik Sesi

shift tab yap internet tarayıcısı bölümünden youtube dan falan açabilirsin yada steamın kendi müzik şeysi var oraya dosyaları yüklersen hiç bir sıkıntı çıkmaz.
  119. N

Bilgisayar mobil işlemciyi kullanıyor!

SA. Daha öncede konu açmıştım bu konuya benzer işlemci hızı 1.6 ghz da çalişiyordu benim normal işlemcim intel core 2 duo p8600 2.4 ghz. Ancak hızı oyunlarda ve masaüstünde 1.6 ghz di cpu-z den kontrol ettim. CPU Intel Mobile Core 2 Duo yazıyor. Özelliklerde Normal işlemcim yazıyordu. Bilgisayar...
  120. N

Bilgisayar'a ulaşamadan Windows yazdırma ve kurma nasıl yapılır?

Yardımci olabildiysek ne güzel.
  121. N

İşlemci hızı 1.60'ı geçmiyor !!

arşiv biçimi tanınmıyor veya arşiv hasarlı uyarısı alıyorum ---- Mesajlar birleştirildi ---- neyse başka siteden indirdim oldu ---- Mesajlar birleştirildi ---- orda cpu bölümünde 2400 mhz yazıyor onun dışında başka yazmıyor ve overclock la alakalı birşey göremedim ---- Mesajlar...
  122. N

Evet termal macunu süreli iki hafta oldu.
  123. N

Yakın zamanda oldu bu aniden oldu ve 2 defa format attım yani virüs olma olasılığı çok düşük
  124. N

Msj afterburner denen bir uygulama var ordan
  125. N

öyle saten
  126. N

Küçükken ....... sanıyordum

Küçükken Çocuklar duymasındaki kahkaha seslerini televizyon kaydediyor ve izlerken başkaları duyuyor sanıyordum ve gülmemeye ve konuşmamaya çalışıyordum.
  127. N

Sisteme oyun önerisi

Fps Online dersen Cs:Go dan sonra bence(BENCE) Zula (İnş Linç yemem). Normal Hem offline hem online olarak Call Of Duty derim. Olursa en düşük sistem battle royale Fortnite olmazsa zaten unterned oynarsın anca. Bunun dışında GTA SA var açık dünya oyunu olarak. GTA 4 ü boşver. Bunlar çok...
  128. N

S.A herkeze. Direk konuya giriş yapmak gerekirse. Benim işlemcinin normal hızı 2401 mhz dir ancak oyunlarda ve masaüstünde 1600 mhz'in üstüne çıkmıyor. Nasıl çözebilirim bunu şimdiden yardımlarınız için tşkler. --Bunlarda masaüstü cpu değerleri oyun içi değerleri göstermiyorum çünkü ekran...
  129. N

Fixpack almaya değer mi ,yoksa kandırmaca mı?

Televizyonun linkini atarmisiniz
  130. N

Fixpack almaya değer mi ,yoksa kandırmaca mı?

Televizyonun kendi garantisi varmı?
  131. N

Bilgisayar Fortnite Kaldırır mı !?

Ekran kartin ne ve bellek özelliklerinide yazarsan daha çok yardımcı oluruz
  132. N

Ben çok farklı bir şey dememiştim ama olsun
  133. N

Evet onu diyordum da başka birinin İnternetiyle deneyin o zaman yada İnternet kafe ye gidin. Yani farklı bir İnternet kullanın
  134. N

Telefonun İnterneti varsa onunla girmeyi dene bir
  135. N

1500 tl ye alınabilecek en mantıklı telefon?

Xiaomi telefonlara bak o fiyata alabileceğin en iyi telefondur
  136. N

Kardeş anlamicak misin cpu düşükse sıkıntı yok. Ben zamanında yayın izlerken kasiyordu baktım cpu kullanımı %100 lerde o yüzden diyorum. Eğer cpu kullanımı düşükse sıkıntı yok birde başka Browser dan aç dedim
  137. N

Kardeş diyorum ki eğer cpu yu kullanımı düşükse. Başka Browser dan açmayı dene dedim. İkinci bir yol diye dedim herhalde biliyorum
  138. N

Cpu kullanıma bak yayın izlerken. Düşükse başka browser dan aç yayını. Ona göre yardım edelim
  139. N

Başka bir bilgisayar bulabilirsen usb tool diye uygulama var onu indir. Ardından denilenleri yap. O flasha otomatik olarak iso dosyasını yükleyecek. Sonra kendi bilgisyarında bios menüsine gir ve boot işlemine tıkla. External Device i 1. sıraya taşı ve External Device disable dır. Onu enable...
  140. N

Cs go fps

Bilmiyorum artık zorunlu olda herhalde
  141. N

Cs go fps

Steam'de gir csgo'ya sağ tıkla özellikler de ve başlatma seçeneklerine -scaleform yaz. Eski arayüz çalışır
  142. N

PC Yavaşladı

Hala aynı problem format attım bir sürü şey denedim kaç defa driverlari yeniledim ---- Mesajlar birleştirildi ---- Artik yardım edin
  143. N

PC Yavaşladı

Yok olmuyor 1 saat öncesi var ondan öncesi yok.
  144. N

PC Yavaşladı

Yeni format attım bu 3. Son haftadır
  145. N

PC Yavaşladı

Öncellikle Merhabalar. Saat 5:30 da yazıyorum ama neyse. Bi iki gün önce pc ye format atmiştim ve farklı bir diske kurmuştum windowsu. Her başlattığımda soruyordu hangisi kullanılsın diye. Bende bunu kaldırmak için. D diskinde olan kullanılmayan win 7 dosyasını msconfig den sildim. O sorun...
  146. N

5000 TL bütceli laptop

HP Omen 15-CE007NT 2CJ35EA Gaming Notebook - incehesap.com Hocam öneririm omen serisini az zorlarsan 5.5 alırsın ancak şuan vakti değil dolar uçuyor. Tavsiyem sonra al. Ancak acilse bunu tavsiye ederim.
  147. N

CS:GO.exe durdururldı hatası ve fps droplar

O zaman 64 bit denemeye çalışırım win 8.1 E geçerim bide herhalde win10 sorun olabilir
  148. N

Yani 32 bit tabanlı demek 32 biti destekliyor demek 64 bit olursa verim alınmaz pek ve sistemi zorlayabilir en azından ben öle duydum araştırmıştim
  149. N

Daha önce olmuyordu ve sistem 32 bit tabanlı
  150. N

4gb 2.5 kullanilabilir ---- Mesajlar birleştirildi ---- Format tan sonra oldu bole
  151. N

Win 7 32bit ---- Mesajlar birleştirildi ----
  152. N

Forumda aktif 3 kişi var herhalde hep aynı insanlar yardımci oluyor artık başkasıda yardım etse bıktım hocam
  153. N

WIN 10 mu WIN 8 mi ? --Düşük Sistem--

Diosunda konu üstünden 2 gün geçti yeni format attım ama yine müsait bir vakitt denerim
  154. N

Intel core 2 duo p8600 2.4 ghz
  155. N

Benim şuan kullandığım driver programı Driver Talent ve en güncel driverlari yüklüyor. ---- Mesajlar birleştirildi ---- Bu arada daha önce de bu soruyu sormuştum win 10a geçsem mi diye düşük Sistem için win7 kalsın denmişti
  156. N

Evet. Driver Booster gibi uygulamalar indirmiştim ordan hepsni güncelledim
  157. N

İşlemci hıızı ( CPU GHz)

Overclock programları vardı ordan yapabilirsin. Ancak desteklediğinde fazla hızı arttırma.
  158. N

Öncellikle merhabalar. Bu kaçıncı csgo hakkında konum bilmiyorum ancak format attıktan sonra csgo exe durduldu hatası almaya başladım. Ya map yüklerken atıyor yada var ms artınca fps droplar oluyor 2-3 saniye fps 0 oluyor sonra tekrar 40-50 ye çıkıyor bazense hiç düzelmeyip csgo exe durduldu...
  159. N

Hiç bir Allah'ın kulu yardım etmeyeck mi ?
  160. N

O videoları çok izledim bir işe yaramiyorlar. Bu arada map yüklenirken atmaya başladı.
  161. N

Artık konular açmaktan bıktım bir sürü forum sitesinde açtım. Cevap veren olmadı. Başka sitelere baktım mantıklı bir çözüm yok. Sorun şu Cs:Go da oynarken fps 50-60 civarı iken aniden var'un 40-50 lere hatta 70 lere çıkması oyunun 2 saniyelik donmasına yol açıyor ve bu durum oynanmaz hale...
  162. N

!! Cs:Go Var MS ve Fps Drop Problemi !!

Up layinda herkes görsün
  163. N

Artık birisi yardımcı olsa??? Şu Forumlar bir defa yararlı olsaa ?
  164. N

Seninkisi biraz daha yüksek
  165. N

Yukarıda yazdım 32 bit tabanlı
  166. N

Çıkarmayı denicem
  167. N

Genellikle okuduğum sistem 64 bit tabanlı olmadımi sistem yavaşlıyor diye duymuştum o yüzden geçmedim.
  168. N

Atı mobility radeon HD 3650. Intel core 2 duo p8600 2.4 ghz. ram 4gb 2.5 GB kullanılabilir. 250gb hard disk
  169. N

Hocam bende biliyorum senin dediklerini bu sorun yeni çıktı temizleme işini yeni yaptım
  170. N

Öncelikle merhabalar. Dün akşam pc'me format atmaya karar verdim bi kaç sıkıntı oluşuyordu cs de. Durup Duruken oyun donuyordu geri kurtaramıyordum. Format atınca o sorun geçti. Şimdi ki sorunum Oyunda iken hayvan gibi var'ın artması. Var 20-30 olunca anlık droplar alıodu ve fps düşüyordu. Ancak...
  171. N

Teşekkürler
  172. N

Windows 10 un sistem gereksinimlerine baktım yetiyor. ---- Mesajlar birleştirildi ---- Windows 8 E Nediyorsunuz
  173. N

Intel Core 2 duo p8600 2.5 ghz / Ati Mobility Radeon HD 3650 / Ram 4gb 2.5 GB kullanılabilir / 128 GB Hard Disk
  174. N

Hocam Sony Vaio VGN-FW390. Ram 4gb 2.5 gb kullanılabilir.
  175. N

Öncelikle merhabalar. Win 7 32bit bilgisayarıma format atmaya karar verdim 2 yıldır atmıyorum. Artık win 7'den win 8 veya win 10'a mı geçsem diye düşünüyorum. PC 10 yıllık. Sizce yükseltiyim mi. 64 bit yapmayı da düşünüyorum. Genellikle oyun oynar yada Max studio falan kullanırım. Sizce...
  176. N

Fortnite Nickname

NousrAX yap madem ben oynayamıyorum bari adım geçsin
  177. N

Minecraft artık ölü bir oyun mu?

Yılların efsane oyunu 2012 2013 te deli gibi oynardım o zamanlar da int bağlantısı gelmişti serverlara girerdim. Pvp savaşlari olurdu ve genellikle 1. Olur Pvp tagı alırdım yada para ödülü verirlerdi(oyun içi tabi). Hayvan gibi para kasar sw 1.si olurdum. Bi sw de admindim kaçak op almıştım :d...
  178. N

Laptop'un Uzun Süreli Donması!

Valla hocam bilmiyorum saten 10 yıllık pc yaptırsam ne kadar fayda sağlayacak sadece evde yapılacak bir şey olsa belki daha iyi olur.
  179. N

Pc yi yeni temizledim termal macunu nereden bulabilirim peki satılan bisey mi?
  180. N

Lütfen yardım
  181. N

SA. 1 haftadır leptop ile ilgili sıkıntı yaşıyorum. Bazen oyun oynarken bazen ise kullanmıyorken bile donuyor. Aniden donuyor ve hiç bir şekilde hiç bir şey yapamıyorum resetliyorum pc yi düzeliyor. Sadece oyunda böyle olsa bir şey demicem ancak masaüstünde de böyle oluyor. --Sistem...
  182. N

Download Hızının 0'a Düşmesi

Bilmiyorum ama wireless I var pc nin. ---- Mesajlar birleştirildi ---- Bu sıkıntı 1 haftadır var
  183. N

Nası yani?
  184. N

Komikmiş ama çözüm değil
  185. N

Bunun internet sağlayıcısı ile alakası yok evde internet kullanan 5 insan var onların hiç birinde sıkıntı yok sıkıntı sadece benim pc de.
  186. N

Öncelikle merhaba. 1 haftadır internet ile sıkıntım var. Twitch'de yayın izlerken durup dururken donması ve uzun süreler beklemem. Bunun dışında csde de sıkıntı oluyor. Cs de maç giriyorum durup dururken oyunun interneti duruyor offline oluyor 30 saniye falan bekleyince oyun tekrar geliyor...