Arama sonuçlarınız

1. Creative

Göçük ihbarı alan AFAD ekipleri yolda namaz molası verdi! 2 genç hayatını kaybetti

Bu doğru olamaz bence, eğer doğru ise o kıldığı namaz ile bile kendini kurtaramaz!
  2. Creative

SDN Forum "Bas Konuş" Özelliği Hakkında

Ne iş verelim, yapsın?
  3. Creative

Fifa'yı bedava olarak oynayabilirmiyim?

Korsan desteğimiz yok, Steam üzerinden ücreti ile alabilirsiniz.
  4. Creative

Duyuru Forum Üzerinde Alınan Hatalar Hakkında

@İsimyok0808, Tasarım derken? Tasarım ile şikayetleri XenForo - Compelling community forum platform adresine iletebilirsin.. :)
  5. Creative

@epsilon06, Bende neden canavar gibi çalışıyor bu sistem anlamadım. Tık tık tık :)
  6. Creative

Yaw onu çaktırmayaydık iyiydi, sadece bizde var çaktırma.. ?
  7. Creative

Merhaba ShiftDelete.Net Forumdaşlarım; Daha öncede söylediğim gibi forum üzerinde geliştirmelerimiz devam etmekte. Bugün itibarı ile "Ben yazmaya üşeniyorum, konuşayım yazsın." diyorsanız yeni özelliğimizi kullanabilirsiniz. Yukarıda bulunan görselde olduğu gibi mobil üzerinde daha sağlıklı...
  8. Creative

Şuan zaten deneme ile etkinleştirmeye çalışıyoruz, yani üzerinde çalışıyoruz..
  9. Creative

Steam'de olmayan bir oyunu korsan indirmek

Neden yanlış olmasın, bizim amacımızda sadece Steam'de bulunan oyunlar olduğunu mu zannediyorsunuz. O oyunu yapan kişiye saygı sebebi ile biz korsana destek vermiyoruz. Eğer öyle bir imkanınız olsa ve oyun geliştirici olsanız ve bu oyunu yıllar boyunca geliştirmek için emeğinizi, mesainizi...
  10. Creative

Forumdan Uzaklaştırma Cezası Alan Üyeler

@alcakx Reklam + Küfür sebebi ile forumdan uzaklaştırılmıştır.
  11. Creative

İleti Yönetim Sistemi Kullanımı Hakkında

Her bir arkadaşımızın bu sıkıntıdan mustarip olduğunu biliyorum. Nedir peki bu; istemediğiniz bir bankadan mesaj mı geldi? yada görmek istemediğiniz ve daha önceden onay vermiş olduğunuz bir kurumdan mesaj ve ileti mi geliyor? işte bu tarz mesajları görmemek için yeni hayata geçirilen İleti...
  12. Creative

Windows 10'da erişilemeyen gri renkli ayarlar nasıl düzeltilir

Windows 10'da gri görünen ayarlarınız var mı? Öyleyse, erişiminizi engelleyen bir politika yapılandırması daha olabilir işte sorunu çözmenin bir yolunu size göstereceğim. Windows 10'da bazen, gri görünen ayarlarla karşılaşabilirsiniz, bu da belirli özelliklerin Ayarlar uygulamasından...
  13. Creative

@i9 10980xe 28 -) Shiftdelete.Net harici Türk teknoloji web sitelerine ait link, içerik paylaşımı yapılması ve konularının açılması yasaktır. (Farklı teknoloji kanallarının YouTube videoları, yardım amaçlı mesajlara eklenebilir. Yardım amacı güden bu mesajlar kurala dahil değildir.) Not ...
  14. Creative

@NESDelisi 2104 Yılına kadar SDN Forum üzerinden uzaklaştırılmıştır.
  15. Creative

Hayalkırıklığı

16. Creative

Papara android uygulaması Google play den kaldırıldı

Konular birleştirildi, bu arada uygulama açılıyor. Bildiğiniz bir şey varsa söyleyin biraz param var.. Giderse üzülürüm..
  17. Creative

Ekran koruyucu dokunduğum için kırıldı

Ne babalar var arkadaş, sanırsın cellat..
  18. Creative

ShiftDelete Forum Geliştirmeleri Hk.

Kafanı dinlemişsin işte daha ne istiyorsun, beni de banlayın bir 7 gün :)
  19. Creative

sizce kaç yaşında duruyorum

Kaç yaşında olduğunu biliyorsun, bize neden soruyorsun? ⁉️
  20. Creative

Mesut ÖZİL Fenerbahçe'de!

İnşallah bir Falcao faciası yaşanmaz. :)
  21. Creative

Steam Sizce İademi Kabul Edermi?

Bu şekilde bir ileti düşmüşler, siz 6 saat üzeri oynadığınız için iade etmezler diye düşünüyorum.
  22. Creative

Steam Sizce İademi Kabul Edermi?

7 günü geçmediyse iade ederler. Düzenleme: 2 saat oynama süresinin üzerini iade etmiyormuş..
  23. Creative

Ekran Görüntüsü Nasıl Alırım?

Sharex üzerine tanımam.
  24. Creative

(Orta Doğu ) Alkollü içeceklere %17.07 ÖTV zammı

Dur abi öpüjeem.
  25. Creative

Steam de indirdiğim oyun açılmıyor?

Oyunun dosya doğrulamasını gerçekleştiriniz. https://forum.shiftdelete.net/konular/steam-kullanim-rehberi-tum-sorular.480372/#post-4064471
  26. Creative

Forum Yönetim Ekibi ve 2020 Yılı Çalışmaları

Daha önceden de dediğim gibi şeffaf bir yönetime sahip olacağımızı zaten sizlere söylemiştim. Görüyorsunuz ki ne yaptık yada ne yapmadık hepsini görün istiyoruz, anlayış gösterdiğiniz için şimdiden teşekkürler.
  27. Creative

@The Medic
  28. Creative

Ana sayfadaki alev ne oluyor?

Bug değil bir çalışma sadece..
  29. Creative

Söyle Rahatla

30. Creative

Yeni Sosyal Medya Sitem Yuyu'yu Kurdum

Konuları birleştirdim, her güncelleme ile konu açılacaksa işimiz var.. :) Tek bir konu üzerinden devam ederseniz sevinirim.
  31. Creative

Neden ban yedim?

Davetiye sistemi ile alakalı çalışmam var tüm konuları kaldırmayı düşünüyorum. Ama senin üslubundan anlaşılacağı üzere pek uslanmayacağını düşünüyorum.
  32. Creative

Bu akşam kısmet olursa arkadaşlar güncelleme gelecek ve sonrasında hatalardan kurtulacağımızı düşünüyoruz. Biraz sabredeceksiniz ama değeceğine eminim.
  33. Creative

Forumlardaki Genel Sorun

https://forum.shiftdelete.net/konular/forum-uzerinde-alinan-hatalar-hakkinda.717359/
  34. Creative

face it anti cheat sorunu

Açıp kapatıp tekrar deneyin, bazen Face it hata verebiliyor..
  35. Creative

2020 Yılı içerisinde yapmış olduğumuz değişiklikler

Onunla ilgili olarak bir çalışmamız mevcut, ekibim ile değerlendirme aşamasında. Yakın bir zamanda onu da hayata geçireceğiz.
  36. Creative

Forumun en sinir bozucusu?

Böyle bir konu ile bir çok tartışma çıkacağını düşündüğümüzden dolayı kilitlenmiştir.
  37. Creative

2020 Yılı içerisinde yapmış olduğumuz değişiklikler

Merhaba ShiftDelete.Net Forumdaşlarım; 2020 yılını acısı ile tatlısı ile bir şekilde atlatmayı başardık. Depremler oldu, pandemi oldu derken bir şekilde buralara kadar geldik. Bundan sonra hayatımızda neler olur tam olarak kestiremiyorum.. Tüm bunlar olurken bizler sizlerin daha rahat bir...
  38. Creative

Rüyada cin görmek

Alakasız onlarca mesaj.. Konu kilit.
  39. Creative

2 hafta ban saçmalığı

Konu taraflar arası tartışmaya girdiği için kilitlenmiştir.
  40. Creative

2 hafta ban saçmalığı

Ne alakası var kardeşim, ceza puanlarını o zaman doldurmasaydın. Daha sabah açmış olduğu konunun üzerine 2. bir konu açtığım için adama uyarı verdim, verdiğim gibi uçtu. Senin gibi oda doldurmuş uyarılarını.. Kurallar hakkında hiç bir şey diyemezsin, gayet esnek kurallarımız mevcut. Hatta...
  41. Creative

Windows cihazınızda oturum açtığınızda açtığınız ilk uygulama nedir?

msconfig Başlatma seçenekleri üzerinden devre dışı bırakabilirsiniz.
  42. Creative

Edge taraftarları artmış.. O zaman mercek altına Edge'yi alayım.
  43. Creative

Benim Google Chrome, sanırım bu uygulama bir zaman sonra değişebilir. Opera konusunda biraz araştırma yapmam gerekiyor.
  44. Creative

Windows cihazınızda oturum açtığınızda açtığınız ilk uygulama nedir? Lütfen belirtiniz..
  45. Creative

2 hafta ban saçmalığı

46. Creative

Maykıraf kaç lira?

Boş yapmayın beyler.. https://www.minecraft.net/tr-tr Paranız yoksa da korsan oyun indireceğinize aşağıda ki ürünü indirebilirsiniz. https://www.minetest.net/
  47. Creative

@muharrem4201 3-) Daha önceden verilen ya da yanlış açılmış, forum kurallarına aykırı mesajlara "Verildi", "Böyle paylaşımlar yasak" demek yerine lütfen "Raporla" butonunu kullanınız. Önceden verilmiş ise açıklama kısmına daha önce verilen konunun linkini ekleyiniz. Bu tip mesajlar yazanların...
  48. Creative

70 tl bandında oyuncu mausesi

2 konu birleştirilmiştir.
  49. Creative

Neden ban yedim?

Nedenini size zaten bildirim olarak gönderiyoruz, mail adresiniz doğru ise mail adresinize özel mesaj düştü diye size bildirim gelmiştir.
  50. Creative

@Adanalı TR Kullanıcı 9-) Forumda küfür, argo, hakaret, küçük düşürücü, aşağılayıcı, rencide edici tüm kelimelerin; din, dil, ırk ayrımına yönelik veya forum huzurunu kaçıracak her türlü söylev, yazı, resim, video ve diğer tüm materyallerin kullanımı yasaktır...
  51. Creative

yeni yorum sistemi sorunu

@Developer ve ben sadece forum tarafındayız abi. @Görkem Say gencine iletelim site tarafında bulanan arkadaşlara iletiversin. :)
  52. Creative

yeni yorum sistemi sorunu

Şöyle bir durum söz konusu, adminler cevap vermiyor demişsiniz. ShiftDelete.net üzerinden yapılan bir işlemi forum içerisinde bulunan ekibe işini yapmadığı konusunda atıfta bulunuyorsunuz gerçekten ilginç bir durum. Lütfen gerekli dökümanlarınız ile info@shiftdelete.net adresine iletmenizi...
  53. Creative

@Emre Nas Korsana teşvikten dolayı belli bir süre aramızda olamayacak.
  54. Creative

telefon ekranını pc ye aktarma

Biz ne yapalım, çekirdek çitleyelim mi?
  55. Creative

7000-7500 tl ye iphone mi alnır android mi

Ben bilseydim profesör olurdum şimdiye..
  56. Creative

GTA V Hileden virüs kapmak

Bu tarz konulara destek vermiyoruz.
  57. Creative

Allah aşkına 5 aydır yokum çoook pişmanım banimi açın

Affetmek Allah'a mahsustur.
  58. Creative

nasıl intikam alabilirim?

Ailevi konular sizleri ilgilendirir.
  59. Creative

Steam Access Denied hatası

Anlık bir hata olabilir, bence cookies temizleyin tekrar giriş yapmayı deneyin.
  60. Creative

Papara - Tosla Karşılaştıma

Papara'dan üstüne tanımam, yakın bir zamanda Metal Kart çıkaracaklar bakalım nasıl olacak.
  61. Creative

Kullanıcıların Windows 10'da proxy ayarlarını değiştirmesi nasıl engellenir?

Kullanıcıların Windows 10'da proxy ayarlarını değiştirmeye çalışmasını engelleyebilirsiniz ve bu kılavuzda görevi tamamlamak için iki yöntem öğreneceksiniz. Bilgi işlemde, kullanıcı adına web verilerini almak için bir cihaz ile internet arasında bir proxy sunucusu bulunur. Genellikle, bir proxy...
  62. Creative

Exxen'de Reklam Olması

Bu platform toprağımın elinde patlayacak haberi yok.
  63. Creative

[Tavsiye] Giriş, Orta ve üst seviye sistemler için PSU tavsiyesi

Güzel bir rehber, teşekkürler.
  64. Creative

2021 Yılından Beklentileriniz ?

Mükerrer konu, daha önce açılmıştır.
  65. Creative

SDN'de Açılan Rehberlerin Telif Hakkı Kimde?

Rehber size ait ise altına belirtirsiniz, farklı bir adres üzerinde de kullanabilirsinz.
  66. Creative

İPTV Kanalı Kuracağım Fakat...

12-) Telif haklarını zedeleyen dosyalara (crack, serial, warez) link verilmesi ve sitede paylaşılması kesinlikle yasaktır. Buna ek olarak Torrent yardımı ile telif hakları bulunan dizi, film vb. yayınlar için yardım başlığı açmak yada paylaşımında bulunmak yasaktır...
  67. Creative

HDD aldım sorunum var

HD Tune testlerini gönder incelesin arkadaşlar.
  68. Creative

Kadınlar, kızlar neden çakal serseri erkek tercih eder?

Çok şey söylerdim size ama şimdilik kalsın..
  69. Creative

HDD aldım sorun var

Korsana destek vermiyoruz.
  70. Creative

Tekrar dener misin?
  71. Creative

Hayır tabii ki, gayet iyi bir sistem.. Neden bırakalım. :)
  72. Creative

Twich'te iştirak oldum ama reklam basamıyorum

https://forum.shiftdelete.net/konular/twichte-istirak-oldum-ama-reklam-basamiyorum.721246/post-5694607 Bu konu üzerinden devam edelim.
  73. Creative

Apple ile alay ettikten sonra Xiaomi, Mi 11'in kutusundan şarj cihazını çıkarıyor

Buradan devam edebiliriz. https://forum.shiftdelete.net/konular/applea-sallayan-markalar-sarj-adaptorunu-kutudan-cikariyor.720266/
  74. Creative

Xubuntu Kullanan Kimler Görelim

https://forum.shiftdelete.net/konular/linux-ekran-goruntulerinizi-paylasin.116286/
  75. Creative

Windows 10 Lite Kasarmı

Windows Lite Microsoft'un orijinal yazılımı üzerinde oynanmış versiyonudur. Kullanmanızı tavsiye etmiyor ve Linux sürümlerini kullanmanızı tavsiye ediyoruz. Korsana destek vermiyoruz. https://www.pardus.org.tr/
  76. Creative

Silemiyorum :(

77. Creative

Bedava discord nitro nasıl alınır?

12-) Telif haklarını zedeleyen dosyalara (crack, serial, warez) link verilmesi ve sitede paylaşılması kesinlikle yasaktır. Buna ek olarak Torrent yardımı ile telif hakları bulunan dizi, film vb. yayınlar için yardım başlığı açmak yada paylaşımında bulunmak yasaktır...
  78. Creative

Bu biraz sürpriz olsun istiyoruz.. :cool:
  79. Creative

Son Tarayıcı Savaşlarına Sizde Bir An Önce Katılın

https://forum.shiftdelete.net/konular/tarayicini-sec-savasa-basla.714821/page-2#post-5623935
  80. Creative

Ortalık karışır!

https://forum.shiftdelete.net/konular/en-sevdiginiz-arac-modeli-hangisi.627898/unread https://forum.shiftdelete.net/konular/en-sevdiginiz-arac-modeli-hangisi.627898/unread
  81. Creative

2019 Aralık ayında yönetime getirildim ve sonrasında 2020 ortalarında @Developer arkadaşımız ile 2020 yılı içerisinde XF üzerinde bir çok işlem gerçekleştirdik. Sürekli olarak alınan (arka planda) hatalar ile ilgili çalışmalarımızı yapmaya çalıştık, ancak ne kadar hataları giderseniz bile bir...
  82. Creative

Alınan tüm hatalar hakkında gerekli çalışmamızı yapıyoruz arkadaşlar, buna emin olabilirsiniz ki eğer yapacağımız çalışmayı hayata geçirirsek tüm hatalardan kurtulmuş olacağız. Ancak bu çalışmayı yapabilmemiz için izin almamız gerekiyor. Çünkü bu hataların giderilmesi için forum tarafının...
  83. Creative

Annem Koronadan Hastaneye Kaldırıldı

Büyük geçmiş olsun, daha iyi olacağına eminim..
  84. Creative

HepsiBurada Olumsuz Yorumları Onaylamıyor!

Bu da benden olsun o zamansa, Hepsiburada için değil aslında direkt olarak PTT Kargoyu hedef almıştım ancak onu da yayınlamamışlar.
  85. Creative

KFC'den sonra Mc Donald's Konsolu

Bu doğru olamaz herhalde, yemeksepeti.com'a buradan sesleniyorum.. Konsol çıkarma vakit geldi sanırım..
  86. Creative

@oguzhnsrmn
  87. Creative

Shiftdelete Discord Sunucusu Rezilliiği

Kişisel problemlerinizi lütfen kendiniz halledin. Özel mesaj olarak mı halledersiniz yok, yüz yüze mi bilemem.. Ancak SDN Forum olarak burada tartışmanıza izin veremeyiz. Bizimde kendimize göre bir ortamımız var, lütfen bozacaksanız dışarı.. ShiftDelete Discord ile alakalı bir sorununuz varsa...
  88. Creative

Shiftdelete Discord Sunucusu Rezilliiği

Olayı net olarak alabilir miyim? SDN Forum Discord mu yoksa ShiftDelete Discord mu?
  89. Creative

QASIK GILI

https://www.google.com/search?q=en+yak%C4%B1n+devlet+hastanesi&oq=en+yak%C4%B1n+devlet+hastanesi&aqs=chrome..69i57j0l3j0i22i30l4.5855j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8 Başlık ve konu içinde aşağıda ki linki ziyaret ediniz.. https://forum.shiftdelete.net/threads/forum-kurallari.43630/
  90. Creative

Steam Keyi nakite çevirme

Oyun alıp iade geçerseniz tekrar hesabınıza almış olduğunuz oyunun ücreti dahil edilir. Steam üzerinde ki parayı nakit ihtiyacına çevirmek için envanterinize item satın alarak 3. parti bir site üzerinden satışını yapmanız ile nakite çevirebilirsiniz. Bynogame sanırım bunun için ideal olabilir...
  91. Creative

Su artıcısı veya su arıtma cihazı tavsiyesi? Hangisi iyi?

Water BOX kullanıyorum ve memnunum. Geçen gün bakım yaptırdım tüm filtreler vs. değişti 440 TL ücreti tuttu.
  92. Creative

İkinci el/sıfır sistem topluyorum?️

Merhaba Dostlar; bu konu tarafımızca tasvip etmediğimiz bir konu. Sadece bir kişi SDN Forum adına sistem toplama yada vs. bir paylaşım yapması doğru değildir. Tarafımızca bu tarz bir düzen mevcut değildir. Kişinin toplamış olduğu sistem üzerinde sorun olduğu sürece o sorun sistemi toplattıran...
  93. Creative

Herkes reddedilme hikayesini anlatsın

"Azimli sıçan" olmasın o, ata sözlerine değer vermeniz dileği ile..
  94. Creative

Söyle Rahatla

Koanigsegg gibi duruyor, o araç drift aracı değil..
  95. Creative

Forum Üyeleri Telefon Konusunda Hangi Teknoloji Markasına En Fazla Güveniyor?

Güvenlik anlamında Apple ancak kime güveniyorsan dersen e) hiçbiri..
  96. Creative

Söyle Rahatla

Güle güle kullan.. Göreceli bir durum, araç güzel olmasına rağmen erişilemez.
  97. Creative

Söyle Rahatla

Fena değil, güzel bir rdr2 yaptım geldim, uyku yapalım dedik ama uyku tutmadı.. Birazdan tekrar uyku denemesi.. Abarttığın için olmasın..
  98. Creative

Söyle Rahatla

Selamlar.. Mide ilacını yutmazsan böyle adamı uykusuz bırakırlar.
  99. Creative

@olcak61 10-) Forumu reklam aracı olarak kullanmak yasaktır. https://forum.shiftdelete.net/konular/forum-kurallari.43630/
  100. Creative

2021 yılından beklentileriniz nedir?

Sanırım öyle bir konu var, bende açmıştım sildiler konumu.. :confused:
  101. Creative

@OC'li İnsan 9-) Forumda küfür, argo, hakaret, küçük düşürücü, aşağılayıcı, rencide edici tüm kelimelerin; din, dil, ırk ayrımına yönelik veya forum huzurunu kaçıracak her türlü söylev, yazı, resim, video ve diğer tüm materyallerin kullanımı yasaktır...
  102. Creative

HDD ve SSD birlikte mi sadece ssd mi

Konularınızı birleştirdim. Bilginize.
  103. Creative

Empire Earth nerden bulabilirim

GOG üzerinden satın alabilirsiniz.. https://www.gog.com/game/empire_earth_gold_edition
  104. Creative

iphone müzik indirme

105. Creative

@MustiRG07 9-) Forumda küfür, argo, hakaret, küçük düşürücü, aşağılayıcı, rencide edici tüm kelimelerin; din, dil, ırk ayrımına yönelik veya forum huzurunu kaçıracak her türlü söylev, yazı, resim, video ve diğer tüm materyallerin kullanımı yasaktır...
  106. Creative

Yazıcı kağıdı yamuk olarak çekiyor

Kağıt tepsisini kontrol etmeniz gerekiyor..
  107. Creative

Steamdan Uygun fiyata oyun satılır

Envanter alarak 3. parti siteler üzerinden satış yapabilirsiniz. Bynogame pazarında satabiliyorsunuz sanırım. Araştırmanızı öneririm. Direk o şekilde nakite çevirebilirsiniz.
  108. Creative

Windows 10 pro Retail key

Genelde bu tarz key satışlarına forum olarak destek vermemiz etik olmaz. Bu tamamen sizin inisiyatifinize kalmış bir durum.
  109. Creative

[ÇÖZÜLDÜ) SDN Foruma ne oldu

Daha önce bunun duyurusunu gerçekleştirmiştik.
  110. Creative

Bu bilgisayarı kaca satarım

Konu ile alakasız mesajları temizledim, bilginize.
  111. Creative

@ahmetsln68 16-) Üyelerin birden fazla hesap açması yasaktır. Tespit edildiği takdirde ana hesabınızı kaybetme şansınızın olduğunu unutmayınız. https://forum.shiftdelete.net/konular/forum-kurallari.43630/
  112. Creative

İncehesap monitör iadesi

Tüm konularınız birleştirilmiştir. Bilgilerinize.
  113. Creative

Cyberpunk 2077 için 1.06 düzeltme yaması güncellemesi yayınlandı

Cyberpunk 2077, tatilden hemen önce başka bir düzeltme yaması güncellemesiyle geliyor. 1.06 Güncellemesi, mütevazı bir değişiklik günlüğüne sahip konsollar ve PC'ler için sunuluyor. Bu düzeltme, kendisinden önce gelen iki düzeltme içermese de, özellikle önceki 8 MB dosya kaydetme sınırını (bu...
  114. Creative

Foruma blok sistemi gelmeli.

Hadi diyelim o zaman getirdik, peki engellemiş olduğunuz kişi kurallara aykırı bir durumda mesaj attı bunu siz göremeyeceksiniz ve doğal olarak raporlama sistemini kullanamamış olacaksınız. Yani açıkçası bize yardımcı olamayacaksınız.. Şahsen benim de o tarz bir kaç kişi var, ancak sizin gibi...
  115. Creative

Foruma ne oluyor ?

https://forum.shiftdelete.net/konular/forum-uzerinde-alinan-hatalar-hakkinda.717359/
  116. Creative

Yılbaşı bileti aldınız mı?

Belli Piyango
  117. Creative

En iyi Antivirüs Programı (ücretsiz)

https://forum.shiftdelete.net/konular/en-iyi-antivirus-programi-nedir.716001/ https://forum.shiftdelete.net/konular/en-cok-hangi-antiviruse-guveniyorsunuz.422586/unread
  118. Creative

Formattan sonra Microsoft Uygulamaları gitti.

Eğer lisansınız yoksa Office 365 deneme sürümü ile devam edebilirsiniz. Deneme sürümü ile uğraşmak istemiyorsanız alternatif uygulamaları deneyebilirsiniz. https://www.libreoffice.org/download/download/ https://www.freeoffice.com/en/download
  119. Creative

@Turbodr 16-) Üyelerin birden fazla hesap açması yasaktır. Tespit edildiği takdirde ana hesabınızı kaybetme şansınızın olduğunu unutmayınız. https://forum.shiftdelete.net/konular/forum-kurallari.43630/ Özel Not : Bir hesabınız varken neden 2. bir hesap açma gereği duyuyorsunuz?
  120. Creative

Annemi gerçekten sevmemeye başladım

Bu tarz konular ile ilgili çalışmamız var. Yılbaşından sonra daha iyi kurallar getirebiliriz, bilginize.
  121. Creative

@ThunderBeast 16-) Üyelerin birden fazla hesap açması yasaktır. Tespit edildiği takdirde ana hesabınızı kaybetme şansınızın olduğunu unutmayınız. https://forum.shiftdelete.net/konular/forum-kurallari.43630/ Özel Not: Bir daha ki üyelik denemesinde gerçek hesabı da uzaklaştırılacaktır.
  122. Creative

Laptop sattım akıla ihtiyacım var

2. el ürünlerde her zaman bu tarz şeyler yaşanır. Siz fark etmezsiniz ancak alan kişi fark edebilir. Belki daha farklı bir şey de olabilir, aynı cihaz elinde olabilir ve bu tarz bir sahtekarlığa da gidebilir. Yani dediğim gibi sürekli bu tarz sorunlar ile karşılaşılır. Yakın bir zamanda bir...
  123. Creative

Intel HD Graphics 4000 sürücü

https://downloadcenter.intel.com/tr/product/81497
  124. Creative

Creative kimdir

Aslında bende tanımıyorum..
  125. Creative

Bugün iyi misiniz ?

https://forum.shiftdelete.net/konular/soyle-rahatla.5756/page-7956#post-5660040
  126. Creative

Creative kimdir

Bende onu çözmeye çalışıyorum. Bir türlü yapamadım. :)
  127. Creative

Creative kimdir

128. Creative

PSU neden patlar

?
  129. Creative

Torrent güvenilir mi?

130. Creative

intelmi amd mi

Bu vb. bir sürü konu var forum üzerinde, lütfen onları takip ediniz.
  131. Creative

Kendime blog sitesi açtım

Burada Blog sayfanızı tanıtabilirsiniz. https://forum.shiftdelete.net/konular/sdn-blog-kardesligi.698613/
  132. Creative

Bilgisayarım CS go yu kaldırırmı

Bu konu üzerinden devam edelim. https://forum.shiftdelete.net/konular/bilgisayarim-cs-go-yu-kaldirirmi.718894/
  133. Creative

Türknet mi NetSpeed mi?

Konudan bağımsız mesajları temizledim, bilginize.
  134. Creative

Erken Seçim Olursa Hangi Partiye Oy Verirsiniz?

SDN Partisi
  135. Creative

Çok ironik değil mi

Arkadaşlar lütfen yapmayın, bu tarz konular size bir fayda getirmez.
  136. Creative

en sevdiğiniz üyeler

https://forum.shiftdelete.net/konular/herkes-isindigi-uyeyi-uyeleri-yaziyor.705591/page-23
  137. Creative

Auto-Clicker Önerisi

Kullanım amacı nedir?
  138. Creative

@murad_dördüncü 9-) Forumda küfür, argo, hakaret, küçük düşürücü, aşağılayıcı, rencide edici tüm kelimelerin; din, dil, ırk ayrımına yönelik veya forum huzurunu kaçıracak her türlü söylev, yazı, resim, video ve diğer tüm materyallerin kullanımı yasaktır...
  139. Creative

@Rchive 28 -) Shiftdelete.Net harici Türk teknoloji web sitelerine ait link, içerik paylaşımı yapılması ve konularının açılması yasaktır. https://forum.shiftdelete.net/konular/forum-kurallari.43630/ Direkt olarak farklı bir siteye kullanıcıyı yönlendirmesinden dolayı ceza puanı uygulanmıştır...
  140. Creative

300 mesajım

141. Creative

5 litre yağ 85 TL

Tamam sen posasından yersin..
  142. Creative

Linux üzerinden windows'u win to go yapmak ?

İllegal yazılıma yönlendirmek nedir? 12-) Telif haklarını zedeleyen dosyalara (crack, serial, warez) link verilmesi ve sitede paylaşılması kesinlikle yasaktır. Buna ek olarak Torrent yardımı ile telif hakları bulunan dizi, film vb. yayınlar için yardım başlığı açmak yada paylaşımında bulunmak...
  143. Creative

Windows 10'da verileri fidye yazılımından korumak için kontrollü klasör erişimi nasıl etkinleştirilir

Windows 10, dosyalarınızı fidye yazılımlarından ve diğer kötü amaçlı programlardan koruyabilir ve bu rehber güvenlik özelliğini etkinleştirmenin farklı yollarını özetlemektedir. Windows 10'da, "Kontrollü klasör erişimi", Microsoft Defender Antivirus'ün bir parçası olan Microsoft Defender...
  144. Creative

O zaman da şikayet eden bulunur merak etmeyin. Biz kendi güncelleme çalışmalarımızı yapalım yeteli bizim için.
  145. Creative

shiftdelete.net uzantısı

Tamamen SDN çalışanlarına özel bir mail adresidir.
  146. Creative

Onunla ilgili olarak, söz konusu konuyu okuyanlar eklentisinin şuan ki Xenforo sürümüne entegre bir güncelleme alması gerekiyor. Kontrol edeceğiz.
  147. Creative

Çok fazla saldırı altına alınıyor, bu saldırıları durdurması açısından..
  148. Creative

Koşu bandı arıyorum, kararsızım.

Tüm konularınızı birleştirdim; Koşu bandı arıyorsunuz ve sürekli konu açmanıza gerek yok. Devamında uyarı cezası vermek zorunda kalacağım, daha öncesinde sizi uyarmıştım.
  149. Creative

Görsel alabilir miyiz? Yaklaşık olarak ben 2 aydan beri belki daha fazla öyle bir görsel ile karşılaşmadım.
  150. Creative

Her türlü eleştiriye açığız, ancak açıklamalara istinaden hala ağlama duvarı gibi sürekli olarak şikayet edenlere sözlerim lütfen yanlış anlaşılmasın. ?
  151. Creative

Bağışa ihtiyacımız olduğunu mu düşünüyorsunuz? Forumun en iyi olduğu hallerdesiniz, ortalıkta spam konu mu kaldı? Eski bir kullanıcısınız daha önce forum üzerinde bulundunuz mu bilmiyorum ancak burada Çinli saldırısına uğrardık, şuan bir tane bile konu göremezsiniz. Bizler bir şey yaptıkça siz...
  152. Creative

Saldırıdan dolayı forumun kapanmasından bence daha iyi, bilmediğiniz için sadece olumsuz yorumdan vazgeçin artık.
  153. Creative

Ofis çalışanı değilim, belki ilerleyen zamanlarda görmek isteyenler olursa çıkarız videoya.. :)
  154. Creative

Şuan arka plan üzerinde düzenleme yapıyoruz, lütfen direkt şikayete geçmeyin. Sizin için uğraşıyoruz.. :)
  155. Creative

5 litre yağ 85 TL

Bence bunun için kıskanılıyoruz, başka bir açıklaması yok.. :)
  156. Creative

5 litre yağ 85 TL

50 LT yağ mı ne yaptın, lokanta o kadar tüketmiyordur.. ?
  157. Creative

5 litre yağ 85 TL

Çekirdeğin yağını siz çıkarın arkadaşlar uğraşmayın, alın bir paket çekirdek çıkarın yağını daha ucuza gelir.
  158. Creative

Amerika, Çinli drone şirketi DJI'A yasak getirdi.

Trump gitmedi mi hala, etkileri sürüyor demek ki adamın. Adamın tek arzusu sanırım dünyaya Amerika'nın hükmetmesi, onların üretmemiş olduğu firmalara sürekli olarak bir savaş söz konusu.
  159. Creative

Forumun Uygulaması Var mı

Xenforo sisteminin zaten böyle bir uygulamaya ihtiyacı yok, gayet güzel çalışıyor mobil tarafında.
  160. Creative

Blog nasıl açarım bu forumda?

Forum içerisinde blog açamazsınız sadece konu açabilirsiniz. Diğer sitelerde var sanırım blog, bizim forum alt yapımızda şuan yok.
  161. Creative

Şeriat ve laiklik hakkında ne düşünüyorsunuz?

Forum kuralları 9. Madde gereğince konuyu kilitlemek zorundayım.
  162. Creative

Şuan için yazı tipini Varsayılan tema üzerinde deniyoruz..
  163. Creative

12 yaşındaki kız intihar etti.

Nasıl genç bunlar, bir not uğruna can almak nedir?
  164. Creative

Bilgisayarı sallamak ssdye zarar verir mi

Yakında bu tarz konulara devam ederseniz ben sizi sallayacağım.. Bilginize.
  165. Creative

buraya bi bakın şu güzel mi

4-) Yeni bir konu açarken başlıkların konuya uygun ve açıklayıcı olması gerekmektedir. "Yardım", "İmdat", "Acil yardım edin" gibi başlıklar yerine daha anlamlı başlıklar seçilmelidir. Başlık ne kadar açıklayıcı olur ise o kadar ulaşılabilir olacağını unutmayınız. 5-) Konular doğru kategori...
  166. Creative

PlayStation 5 fiyatı ??

Bence adında gizli sitenin, pek techinn değiliz diyor gibi..
  167. Creative

Web sitem nasıl

Site tanıtımı için sadece bir konu açmanız yeterli.. https://forum.shiftdelete.net/threads/forum-kurallari.43630/
  168. Creative

Linux kullanmak istiyorum veya bir arkadaşa bakıp çıkacağım diye düşünenlere..

Anlatım mükemmel, Linux kullanmak istemeyen arkadaşlarımızı bile iştahlandıracak gibi. Emeğine sağlık abim. :cool:
  169. Creative

Btk akademi 18 yaş altındakiler için artık şart

Doğru bölüme konunuz açılmıştır.
  170. Creative

Profesör oldum

171. Creative

Gta 5 olan epic hesabı gerekli

Zamanında hesabınıza ekleme yapmanız gerekiyordu..
  172. Creative

Yılbaşı kutlamaları planınız nedir?

PC başında geçeceği bence şimdiden anlaşıldı. Herkes takılacak kafasına göre.. :)
  173. Creative

2020 bitti?

Daha var bitmesine, bitmiş sayılmaz.. Sizin ki dereyi görmeden paçayı sıvamak gibi olmuş.
  174. Creative

Spotify Ücretli mi

Ücretsiz ancak reklam dinlersiniz bol bol. Reklamları görmek ve dinlemek istemezseniz ücretini vermek zorundasınız.
  175. Creative

Kahve makinesi veya kettle kullanırken demir kaşık sokmak

Eğer kaçak varsa, evet.
  176. Creative

gta 5 ilk başlarken kapanıyor

177. Creative

Masaüstü İçin Wallpaper önerin

https://forum.shiftdelete.net/konular/her-gun-1-wallpaper.443425/
  178. Creative

Maalesef yine......

Geçmiş olsun..
  179. Creative

NTLite

180. Creative

Rütbeler neye göre veriliyor

https://forum.shiftdelete.net/konular/sdn-forum-rutbe-sistemi.282478/
  181. Creative

Ben açıkçası alıştım, şuan araç ile yanlayabiliyorum bile. Alıştıktan sonra çok rahat geliyor bilginize..
  182. Creative

Ben genellikle her yılbaşı (gün) olduğu gibi uyuyarak gireceğim. Yada bu yılbaşı farklı olarak CP2077 ile girerim.
  183. Creative

Yılbaşı kutlaması olarak ne gibi planlarınız var duymak isteriz, belki bizlere de fikir olur.. ?
  184. Creative

Bu söz konusu hataların tek bir açıklaması var arkadaşlar; vBulletin alt yapısından Xenforo alt yapısına geçiş sırasında o günkü işlemi yapan arkadaşlarımızın yapmış olduğu yanlış işlemler tarafından kaynaklanmaktadır. Geçiş sırasında alınan hatalar gözden kaçmış olabilir sonrasında bu hatalar...
  185. Creative

Benden memnun musunuz?

Bu tarz konulara izin vermeyeceğiz artık, @Fakehero arkadaşımızın dediği gibi beğenen zaten "Beğen" butonunu kullanıyor.
  186. Creative

@Mars! 9-) Forumda küfür, argo, hakaret, küçük düşürücü, aşağılayıcı, rencide edici tüm kelimelerin; din, dil, ırk ayrımına yönelik veya forum huzurunu kaçıracak her türlü söylev, yazı, resim, video ve diğer tüm materyallerin kullanımı yasaktır...
  187. Creative

Kaspersky Total Security 2020 90 days trial - Kaspersky Total Security 2020 - 3 ay boyunca ücretsiz

Benim pc bu tarz şeylere alışık değil, geçen iş yerine kurdum pc cortladı. :)
  188. Creative

Söyle Rahatla

Her kim ise mekanı cennet olsun inşallah. Başınız sağ olsun.
  189. Creative

Söyle Rahatla

İşte en önemlisi budur. Hele ki şu devirde..
  190. Creative

Alman market zinciri reklamında Türk komşuluk ilişkilerine dikkat çekti

Güzel bir reklam olmuş.
  191. Creative

Söyle Rahatla

Gün içerisinde tüm işlerim sürekli olarak aksi gitti, ancak devamlı pozitif oldum. Eve geldiğimde çünkü beni bir ailem bekliyordu, negatif görünmektense tamamen pozitif olarak odaklandım. Deneyin..
  192. Creative

1 Dakikada Klavyede Kaç Kelime Yazıyorsunuz

Daha önce böyle bir konu döndü mü yoksa ben mi dejavu oluyorum.. ?
  193. Creative

Tecnopat Sosyal hakkında ne düşünüyorsunuz?

28 -) Shiftdelete.Net harici Türk teknoloji web sitelerine ait link, içerik paylaşımı yapılması ve konularının açılması yasaktır. https://forum.shiftdelete.net/konular/forum-kurallari.43630/
  194. Creative

Dönüp Dolaşıp Aynı Klavyeye Dönmek :D

Benim klavyem uzun zamandan beri kullanmış olduğum BİM mağazalarından almış olduğum Trust AVONN :)
  195. Creative

SDN'nin Yakışıklı Üyesi İnstagram Fenomeni Çıktı

Abi ağzına sağlık, bende öyle düşünüyorum ama laf anlatamıyorum. Tamamen boş konu görmekten sıkıldım, ancak bir söz söyleyemiyorum. Ben söylediğim zaman kötü biliyorlar sonra beni.
  196. Creative

Foruma Eklenmesi Gereken Kategori

Diğer bileşenler kategorimiz mevcut. Hatta şöyle söylesek daha iyi olacak, yakın bir zaman içerisinde tüm kategorilerde değişiklikler yapılacak.
  197. Creative

Opera GX döşeme animasyonu çalışmıyor.

Opera GX kullanan pek fazla yok, yardım almanız uzun sürebilir.
  198. Creative

Millet Dışarda Neden Sırt Çantasıyla Dolaşıyor?

Bende okumuyorum, ancak sırt çantasız yapamam..
  199. Creative

Windows 10 güncelleme geri alma sorunu

Konunuz doğru bölüme taşınmıştır.
  200. Creative

300-700 arası ses geçirmeyen kulaklık arıyorum kablosuz ve kulak üstü

Bana özel mesaj ile ulaşabilir misiniz?
  201. Creative

Futbol tarihinin en iyi 11'i

Geç kaldın abi. https://forum.shiftdelete.net/konular/tum-zamanlarin-en-iyi-11i.717128/
  202. Creative

Hadi herkez sistemini yazsın

https://forum.shiftdelete.net/konular/hadi-herkes-sistemini-yazsin.524996/
  203. Creative

AMD işelmci vs İntel işlemci.

Bu tarz konulardan forum üzerinde bir çok konu mevcut, lütfen o konuları takip ediniz.
  204. Creative

@Buraksahin006 3-) Daha önceden verilen ya da yanlış açılmış, forum kurallarına aykırı mesajlara "Verildi", "Böyle paylaşımlar yasak" demek yerine lütfen "Raporla" butonunu kullanınız. Önceden verilmiş ise açıklama kısmına daha önce verilen konunun linkini ekleyiniz. Bu tip mesajlar yazanların...
  205. Creative

Bununla ilgili hali hazırda zaten daha önce açıklama yaptım tekrar yapmakta yarar var. Yakın bir zaman içerisinde Xenforo sistemi güncelleme aldı, söz konu güncelleme yapıldıktan sonra kullanmış olduğumuz eklentiler ile sıkıntılar yarattı. Çünkü kullanılan eklentiler bir önceki Xenforo...
  206. Creative

Shiftdelete Forum'da neden bu hata var? Sizde de oluyor mu?

207. Creative

Lütfen almış olduğunuz hataları sadece bu başlık üzerinden devam edelim ki görebilelim. Birden konu mevcut ve diğer konuları kilitleyeceğim bilginize. @Developer
  208. Creative

@Developer arkadaşımızı davet ediyorum.
  209. Creative

Bazen güncelleme ile alakalı server ile aksaklıklar yaşanıyor, bir daha dener misiniz?
  210. Creative

Koltuktan elektrik çarpması

Daha önceden uyardığımızı hatırlıyorum, devamında uzaklaştırma verebiliriz. Bilginize.
  211. Creative

Arabayı Kavrama

Belli bir süre sonra zaten ayağınız alışacaktır debriyaj sistemine, fazla debriyaj sistemini kullanmak debriyaj balatasını yersiniz.
  212. Creative

Deepfreeze kurulu ve sistemi kappatip actigimda sürekli guncelleme yapip kapaatiyor

Bilgisayarı açılış sırasında veya yeniden başladıktan sonra 1 saniye arayla F8 tuşuna basın. Bilgisayar donanım bilgilerini gösterip bellek testi yaptıktan sonra Gelişmiş Başlangıç Seçenekleri menüsü açılacaktır. Yön tuşlarını kullanarak Güvenli Mod veya Ağ ile Güvenli Mod seçeneği üzerine gelip...
  213. Creative

canlı derste uyumak

Canlı olarak olsa da derstesin, yatman bir saygısızlık zaten. Birde taktik istiyor..
  214. Creative

Deepfreeze kurulu ve sistemi kappatip actigimda sürekli guncelleme yapip kapaatiyor

DeepFreeze bir süre kapatın güncelleme yapın ve sonrasında tekrar açın restart attığınızda bakalım ne olacak.
  215. Creative

Telefonu şarja takarken kıvılcım çıkması

Arkadaşlar konu dışında konuşmalara izin vermiyoruz biliyorsunuz, lütfen konuya odaklanalım!.
  216. Creative

Geforce Now ile Cyberpunk 2077 video serisi

Bende diyorum bu adam neden GeForce Now üzerinden oynuyor..
  217. Creative

İtopya'dan aldığım ürünü nasıl iade ederim

Aslında iyi bir firmadır neden öyle bir sorun ile karşılaştınız açıkçası anlamadım.
  218. Creative

Cyberpunk hayatı gerçek olur mu?

Gelecekte bence gerçek olacak.
  219. Creative

Amatör Dizi Çekmek Ne kadara Patlar?

Hile dizisi üzerinden deneyimlemelere bakabilirsiniz. Amatör sayılmaz ancak size az çok bir bütçe belirtecektir. Sanırım onunla ilgili bir video olabilir kanal içerisinde. https://www.youtube.com/channel/UCZCUdSjhEFof8_dNn4e9maQ
  220. Creative

Genellikle firmalara iade ürünün yapılması için kargo şirketi size kadar gelmez, ürün idasini şubelerden yapabilirsiniz.
  221. Creative

https://www.itopya.com/siparis-iptal-sureci/
  222. Creative

Google Fotoğraflar'ın Muadili Var Mı?

Yıllık olarak Google hizmeti alabilirsiniz, çok fazla bir ücreti yok yıllık olarak düşündüğünüzde.
  223. Creative

Kim kime ücretsiz olarak sınırsız depolama hakkı vermiş. Düşünmek lazım.. :)
  224. Creative

Dropbox, Box vb..
  225. Creative

Kas kasılmaları ve ağrıları için çözüm ne?

Konuları birleştirdim, lütfen bir tane konu açınız.
  226. Creative

SDN Forum'un en prestjli üyesini seçiyoruz.

Bizim gözümüzde herkes aynıdır!..
  227. Creative

tuttu tutmadı mı oynasak he?

https://forum.shiftdelete.net/forumlar/forum-oyunlari.517/ Aynı konu mevcut.
  228. Creative

İBB'den suya 4. kez zam teklifi (Herşey güzel olacak!)

Ayı rengin laciverti..!
  229. Creative

Google indiremiyorum :(

Aşağıda ki konu üzerinden devam ediyoruz.. https://forum.shiftdelete.net/konular/google-guncelleme.715785/
  230. Creative

RDR 2 CPY Crack Dosyasının Şifresi

https://forum.shiftdelete.net/threads/forum-kurallari.43630/
  231. Creative

Rütbe sisteminde değişiklik

Aslında tam olarak bundan kaynaklandığı için "Emektar" olarak değiştirdim. Verilmiş bir emeği boşa çıkarmamak için.
  232. Creative

Pandemi bitti, ne yapmak isterdiniz?

Maksat o şoku yaşayabilmek.. Yakındır inşallah o günlerde.
  233. Creative

Öneri Forum Hakkında | Görüş - Öneri - Şikayetleriniz

Tapatalk ile alakalı olabilir, hiç kullanmadım. @MrtAltg ona sormak lazım sanırım kullanıyor.
  234. Creative

https://forum.shiftdelete.net/konular/sdn-forum-rutbe-sistemi.282478/
  235. Creative

Neden kaldırılsın ki? Flood yapmak yasak biliyorsunuz ki, düşünün yazacağınızı bir mesaj içeriğinde yazabilirsiniz.
  236. Creative

Böyle bir havanın tadını çıkarmayıp kahve içmekte ne bileyim.. Geldikten sonra içeriz.. :)
  237. Creative

Bir sürü mesaj gider, linç yeriz..
  238. Creative

Şuan dışarıda yağmur yağıyor, maskesiz bir şekilde bu temiz havayı soluya soluya akşama kadar dolaşmak iyi olurdu. Sırılsıklam..
  239. Creative

Düşünün ki pandemi süreci bitti, eski ortamlarımıza ve yaptıklarımıza geri döneceğiz. İlk yapmak istediğiniz şey ne olurdu?
  240. Creative

Pubgmobile bağımlılığım

Amacınızı aştınız..
  241. Creative

Animasyon film tavsiyesi

Evet, sitemizde paylaşımı yasak.
  242. Creative

Animasyon film tavsiyesi

https://play.google.com/store/movies/details/Your_Name_Dubbed?id=ZrXwZpXOiVA https://play.google.com/store/movies/details/Weathering_With_You?id=rpP4Znk-tUY.P&hl=tr&gl=US https://play.google.com/store/movies/details/Spirited_Away?id=x399jzc3XIs.P
  243. Creative

Rap Ne La?

RAP'in neyini gördün de böğürerek şarkı söyleyen adamları savunuyorsun..
  244. Creative

2021 Yılından beklentileriniz?

Benden önce konu açıldığından dolayı konu sahibine benden bir yıl ban.. :)
  245. Creative

Pandemi sürecinden bahsediyorsun herhalde?
  246. Creative

Evet arkadaşlar 2020 yılı için aynı konuyu güzel umutlar ile açmıştım. 2020 Yılından Beklentileriniz Nelerdir? Ancak 2020 yılı içerisinde neredeyse bir tek dünyanın batması kaldı gibi, bir çok olaylar başımızdan geçti. 2021 yılı için hep beraber umutlu olarak bakalım ve beklentilerimizi dile...
  247. Creative

Epic Games 17 Aralık'tan itibaren 15 gün boyunca her gün ücretsiz bir oyun verecek.

https://forum.shiftdelete.net/konular/epic-games-yilbasi-etkinligi-ve-gizemli-oyun.715974/
  248. Creative

Banım açılsın.

Biraz araştırma bile yaptığımda kendiniz ile çeliştiğinizi görüyorum. Multi olarak hesap açmadım diyorsunuz ancak daha dün tarihi ile yine giriş yapmaya çalışmışsınız. Yani hiç boşuna VPN di oydu buydu kendimizi yormayalım. Ne sen yorul, ne de biz.. Kurallarımızda açık ve net şekilde...
  249. Creative

Banım açılsın.

Sana yada bir başkasına bu platform üzerinde kim küfür etmiş, nasıl bir ortam sanıyorsunuz burayı? Daha önce açıklamamı yaptığımı düşünüyorum. IP Adresini gizli olarak tuttum, istersen açık açık söylerim ancak oda bize yakışmaz. https://forum.shiftdelete.net/konular/neden-banlandim.707803/
  250. Creative

Banım açılsın.

IP Adreslerine bakılıyor, VPN olsa zaten 2km öteden belli oluyor VPN olduğu. Merak etme biz kontrollerimizi doğru ve şeffaf bir şekilde gerçekleştiriyoruz.
  251. Creative

Fortnite'a süper bir karakter geliyor.

Bir daha kısaltma kullanırsanız uyarı vermek zorunda kalacağım bilginiz olsun. Çekirge 2. sıçradı..
  252. Creative

Bir milletin "adına" koyma hikayesi..

Yanlış bilgi olması sebebi ile kilitlenmiştir. Teşekkürler.
  253. Creative

5ghz yapmaya çalışırken bozdum interneti

Konuları birleştirdim.
  254. Creative

Beyler bi gelir misiniz

Birde kızgın atıyorlar, ben kızarsam ne olur onu tahmin edemiyorlar..
  255. Creative

Bu Yıl Sınavım Var Artık Bıktım

Boş.
  256. Creative

Beyler bi gelir misiniz

Boş konu.
  257. Creative

Cyberpunk 2077'de Geçirdiğim 7 Saat ve İlk İzlenimlerim

Her ne kadar olumsuz eleştiriler olsa da bence oyun güzel. Akşam sadece 1 saatlik bir oynama yaptım ve sonrasında çıktım. Anladığım tek şey oyunun tamamen boş kafa ile oynanması gerektiğini düşünüyorum.
  258. Creative

SDN Forum isim ve pp önerisi?

https://forum.shiftdelete.net/konular/kullanici-adi-degisikligi-durdurulmustur.715844/#post-5633415 Kaldı ki daha bir ay olmadı kullanıcı adınızı değiştireli.
  259. Creative

Cyberpunk 2077 ön yükleme saatleri

Bir arkadaşıma 6 cigolayt, akşama kontrol edeceğim bakalım bana ne kadar girecek. :) Ekle beni.. Steam Community :: crea
  260. Creative

Kullanıcı adı değişikliği durdurulmuştur!!

Merhaba SDN Forumdaşlarım, 2 ay içerisinde neredeyse 30-40 kullanıcı adı değişikliği yaptım. Kimi arkadaşlarımız 2 gün önce kayıt oluyor arkasından kullanıcı adımı değiştir mesajı alıyorum. Kimi arkadaşlarımız 2 ay önce kayıt olmuş değiştir. Lütfen kullanıcı adlarınızı değiştirmek istemediğiniz...
  261. Creative

Google verilerine göre Türkiye’nin 2020’deki arama trendleri

Google verileri açıkladı buna göre Türkiye'nin 2020 yılı içerisinde en fazla arama motorlarında ne aramışız ortaya çıktı. Pandemi dönemi olması sebebi ile en fazla Sayın Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca'yı aramışız. Dizi kategorisi içerisinde ise en fazla Kanal D'de yayınlanan Sadakatsiz olmuş...
  262. Creative

eba canlı ders nasıl atlarım

Konularımız ve mesajlarımız silinmemektedir.
  263. Creative

Red Dead Online

Xbox üzerinde nasıl oynayacak o zaman?
  264. Creative

Red Dead Online

Sadece online olarak oynayabilirsiniz, hikaye moduna geçiş yapamazsınız.
  265. Creative

Cyberpunk Kırıldı ve CrackWatch Çöktü!

Sabah sabah bir an crack paylaştınız sandım. Yapmayın oğlum böyle şeyler.. :) Daha oynamadım bile oyunu, o kadar cigolayt indirdim..
  266. Creative

Prim için yapılan çakallıklar

Hiç sevmediğim insan tiplemesi, bulunduğum iş yerinde 10'larca çalışan geçti altımdan 1-2 tanesi istisna hepsi aynı şeyi yaptı. Aslında buda bir tecrübe abi, sonuçta insanların gerçek yüzlerini tanımış oluyorsunuz.
  267. Creative

IObit Malware Fighter 8 Pro Kampanya 6 Ay

Konu sahibi lisans kodunun teyidini yapana kadar kilitlenmiştir. Üçüncü taraflardan sağlanan lisansları açıktan paylaşmak yasal bir yol değildir. https://forum.shiftdelete.net/konular/forum-kurallari.43630/
  268. Creative

Gittiğim Hiçbir Yerde Güzel Kız Olmuyor

Yaş 18'e 3 kala libidolar biraz yükselir doğrudur. Tazı gibi gözler sürekli tarama yapar, sonar sesler gönderir etrafına. Az akıllı uslu olun, o gemi elbet bir gün gelecek.
  269. Creative

Linuxcular Yardım Edin

Mükerrer konu, diğer konudan devam edin lütfen.
  270. Creative

Cyberpunk 2077 ön bakış

Sanırım gece saat 03:00'ten sonra açılacak.. Düzeltme : Twitch üzerinde herkes oyunda, açıldı mı acaba.
  271. Creative

Cyberpunk 2077 ön bakış

"Meyve veren ağaç taşlanır." demişler. Her başarılı projenin arkasında taşlayanlar çok olacaktır.
  272. Creative

S21 Donanım

Bir tane konu açarsanız sevinirim, konular birleştirilmiştir.
  273. Creative

@BMW_M4 9-) Forumda küfür, argo, hakaret, küçük düşürücü, aşağılayıcı, rencide edici tüm kelimelerin; din, dil, ırk ayrımına yönelik veya forum huzurunu kaçıracak her türlü söylev, yazı, resim, video ve diğer tüm materyallerin kullanımı yasaktır...
  274. Creative

Dünya ne durumda?

Bana göre daha yaşanılabilir bir durumdaydı, şimdi bakıldığında sanki insanlar çileden çıkmış yaşama arzuları kalmamış gibi geliyor bana. Haber izlemeye korkar oldum, evde 2 tane çocuğum var haberleri açınca sürekli olarak şiddet haberleri olduğundan artık izleyemiyorum. Dünya eskiden nasıldı...
  275. Creative

Kratos, Sıfır Noktası'ndan Geçerek Fortnite'a Giriyor

Bunu dedikten sonra girdim biraz araştırdım, Kratos görse kemiklerimizi kırar tek tek. Ne hale getirmişler koca heybetli adamı, öpücük atıyor yada kıvırıyor filan.. ?
  276. Creative

chrome konsoldan film indirme?

277. Creative

VALORANT 1.14 Yama Notları

Uzun zamandan beri bende giriş yapmıyorum, genellikle harita için olumsuz yorumlar çok fazla.
  278. Creative

Hesabım açılsın. (Andromedavor)

Ceza süreniz dolmadan işlem yapılamaz, bu tamamen ayrımcılığa girer. Şeffaf bir yönetim şekline sahibiz, sürenizin dolmasını beklemelisiniz. Teşekkürler.
  279. Creative

VALORANT 1.14 Yama Notları

Valorant 1.14 Yaması'yla tekrar karşımıza çıktı. Tüm gelişmeler için aşağıda ki link üzerinden detaylarına bakabilirsiniz. Bu yamada ajanlardan daha az, Icebox'tan daha çok bahsedeceğiz. Bu Icebox değişiklikleri, A bölgesini ve dikey yapıları iyileştirmek üzerine odaklanıyor. İkincil...
  280. Creative

Hesabım açılsın. (Andromedavor)

Merhaba, başlık üzerinde hesabınızın açılmasını istemişsiniz, mesajın sonunda tamamen kapatılmasını. Kafam karıştı.. ?
  281. Creative

İndirdim, ancak "Oyna" butonu aktif değil. Sadece oyna yazıyor ama aktif olmadığı için giremiyorsunuz.. O sana siz ona bakıyorsunuz, sonra diyorsunuz inşallah bu 58 cigolayt boşa gitmez.. :)
  282. Creative

Sistem gereksinim tablosu aşağıdaki gibidir. https://support.cdprojektred.com/en/cyberpunk/pc/sp-technical/issue/1556/cyberpunk-2077-system-requirements
  283. Creative

Açmaz hocam ekran kartı yetersiz kalır. Kıyma parana.. :)
  284. Creative

Akşam saatlerinde indirdim, şimdilik erişime açılmasını bekleyeceğiz.
  285. Creative

2 GB ram i 4 GB yapmak

286. Creative

Tüm SDN Forum hakkını helal etsin... Benden bu kadar.

Listenin son sıralarında olmak güzel, yolun açık olsun..
  287. Creative

hangisi benim için daha kullanışlı

Kaç tane konu açmışsın sen kardeşim?
  288. Creative

https://www.trendyol.com/havana/rampage-oyuncu-thx-turnuva-gaming-kulaklik-surround-ses-p-42106378?boutiqueId=495792&merchantId=109023&utm_source=aff_t&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_urun_listeleme&adjust_tracker=ejav2ha_253g15b&adjust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.74.4...
  289. Creative

Çok zor.. Ancak bakalım.
  290. Creative

https://www.hepsiburada.com/hp-4bx31aa-pavilion-400-gaming-oyuncu-kulakustu-kulaklik-p-HBV00000LOS4D?magaza=ELEKTROHAN BİM Mağazalarında da mevcut isterseniz bir bakın derim. Ucuz ve güvenilir.
  291. Creative

Bim polosmart

Genellikle Furkan o tarz ürünleri inceliyor. Kontrol ederseniz sevinirim..
  292. Creative

Hepsibura'da da Samsung s10 plus 200.000.00TL

Yüksek ihtimalle rakam hatası yapılmıştır. 12 TL'ye Monster notebook almış adamamım ancak vermediler.. :)
  293. Creative

assassin's creed origins

294. Creative

assassin's creed origins save dosyası kurtarma

295. Creative

Söyle Rahatla

Her zaman, ama bu yakında değişebilir.. :cool: ?