Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba ShiftDelete.Net Forumdaşlarım;
Daha öncede söylediğim gibi forum üzerinde geliştirmelerimiz devam etmekte. Bugün itibarı ile "Ben yazmaya üşeniyorum, konuşayım yazsın." diyorsanız yeni özelliğimizi kullanabilirsiniz.
Yukarıda bulunan görselde olduğu gibi mobil üzerinde daha sağlıklı...
Neden yanlış olmasın, bizim amacımızda sadece Steam'de bulunan oyunlar olduğunu mu zannediyorsunuz.
O oyunu yapan kişiye saygı sebebi ile biz korsana destek vermiyoruz. Eğer öyle bir imkanınız olsa ve oyun geliştirici olsanız ve bu oyunu yıllar boyunca geliştirmek için emeğinizi, mesainizi...
Her bir arkadaşımızın bu sıkıntıdan mustarip olduğunu biliyorum. Nedir peki bu; istemediğiniz bir bankadan mesaj mı geldi? yada görmek istemediğiniz ve daha önceden onay vermiş olduğunuz bir kurumdan mesaj ve ileti mi geliyor? işte bu tarz mesajları görmemek için yeni hayata geçirilen İleti...
Windows 10'da gri görünen ayarlarınız var mı? Öyleyse, erişiminizi engelleyen bir politika yapılandırması daha olabilir işte sorunu çözmenin bir yolunu size göstereceğim.
Windows 10'da bazen, gri görünen ayarlarla karşılaşabilirsiniz, bu da belirli özelliklerin Ayarlar uygulamasından...
@i9 10980xe 28 -) Shiftdelete.Net harici Türk teknoloji web sitelerine ait link, içerik paylaşımı yapılması ve konularının açılması yasaktır. (Farklı teknoloji kanallarının YouTube videoları, yardım amaçlı mesajlara eklenebilir. Yardım amacı güden bu mesajlar kurala dahil değildir.)
Not ...
Daha önceden de dediğim gibi şeffaf bir yönetime sahip olacağımızı zaten sizlere söylemiştim. Görüyorsunuz ki ne yaptık yada ne yapmadık hepsini görün istiyoruz, anlayış gösterdiğiniz için şimdiden teşekkürler.
Davetiye sistemi ile alakalı çalışmam var tüm konuları kaldırmayı düşünüyorum. Ama senin üslubundan anlaşılacağı üzere pek uslanmayacağını düşünüyorum.
Bu akşam kısmet olursa arkadaşlar güncelleme gelecek ve sonrasında hatalardan kurtulacağımızı düşünüyoruz. Biraz sabredeceksiniz ama değeceğine eminim.
Merhaba ShiftDelete.Net Forumdaşlarım;
2020 yılını acısı ile tatlısı ile bir şekilde atlatmayı başardık. Depremler oldu, pandemi oldu derken bir şekilde buralara kadar geldik. Bundan sonra hayatımızda neler olur tam olarak kestiremiyorum..
Tüm bunlar olurken bizler sizlerin daha rahat bir...
Ne alakası var kardeşim, ceza puanlarını o zaman doldurmasaydın. Daha sabah açmış olduğu konunun üzerine 2. bir konu açtığım için adama uyarı verdim, verdiğim gibi uçtu. Senin gibi oda doldurmuş uyarılarını..
Kurallar hakkında hiç bir şey diyemezsin, gayet esnek kurallarımız mevcut. Hatta...
Boş yapmayın beyler..
https://www.minecraft.net/tr-tr
Paranız yoksa da korsan oyun indireceğinize aşağıda ki ürünü indirebilirsiniz.
https://www.minetest.net/
@muharrem4201 3-) Daha önceden verilen ya da yanlış açılmış, forum kurallarına aykırı mesajlara "Verildi", "Böyle paylaşımlar yasak" demek yerine lütfen "Raporla" butonunu kullanınız. Önceden verilmiş ise açıklama kısmına daha önce verilen konunun linkini ekleyiniz. Bu tip mesajlar yazanların...
@Adanalı TR Kullanıcı 9-) Forumda küfür, argo, hakaret, küçük düşürücü, aşağılayıcı, rencide edici tüm kelimelerin; din, dil, ırk ayrımına yönelik veya forum huzurunu kaçıracak her türlü söylev, yazı, resim, video ve diğer tüm materyallerin kullanımı yasaktır...
Şöyle bir durum söz konusu, adminler cevap vermiyor demişsiniz. ShiftDelete.net üzerinden yapılan bir işlemi forum içerisinde bulunan ekibe işini yapmadığı konusunda atıfta bulunuyorsunuz gerçekten ilginç bir durum.
Lütfen gerekli dökümanlarınız ile info@shiftdelete.net adresine iletmenizi...
Kullanıcıların Windows 10'da proxy ayarlarını değiştirmeye çalışmasını engelleyebilirsiniz ve bu kılavuzda görevi tamamlamak için iki yöntem öğreneceksiniz.
Bilgi işlemde, kullanıcı adına web verilerini almak için bir cihaz ile internet arasında bir proxy sunucusu bulunur. Genellikle, bir proxy...
12-) Telif haklarını zedeleyen dosyalara (crack, serial, warez) link verilmesi ve sitede paylaşılması kesinlikle yasaktır. Buna ek olarak Torrent yardımı ile telif hakları bulunan dizi, film vb. yayınlar için yardım başlığı açmak yada paylaşımında bulunmak yasaktır...
Windows Lite Microsoft'un orijinal yazılımı üzerinde oynanmış versiyonudur. Kullanmanızı tavsiye etmiyor ve Linux sürümlerini kullanmanızı tavsiye ediyoruz.
Korsana destek vermiyoruz.
https://www.pardus.org.tr/
12-) Telif haklarını zedeleyen dosyalara (crack, serial, warez) link verilmesi ve sitede paylaşılması kesinlikle yasaktır. Buna ek olarak Torrent yardımı ile telif hakları bulunan dizi, film vb. yayınlar için yardım başlığı açmak yada paylaşımında bulunmak yasaktır...
2019 Aralık ayında yönetime getirildim ve sonrasında 2020 ortalarında @Developer arkadaşımız ile 2020 yılı içerisinde XF üzerinde bir çok işlem gerçekleştirdik. Sürekli olarak alınan (arka planda) hatalar ile ilgili çalışmalarımızı yapmaya çalıştık, ancak ne kadar hataları giderseniz bile bir...
Alınan tüm hatalar hakkında gerekli çalışmamızı yapıyoruz arkadaşlar, buna emin olabilirsiniz ki eğer yapacağımız çalışmayı hayata geçirirsek tüm hatalardan kurtulmuş olacağız. Ancak bu çalışmayı yapabilmemiz için izin almamız gerekiyor.
Çünkü bu hataların giderilmesi için forum tarafının...
Kişisel problemlerinizi lütfen kendiniz halledin. Özel mesaj olarak mı halledersiniz yok, yüz yüze mi bilemem.. Ancak SDN Forum olarak burada tartışmanıza izin veremeyiz.
Bizimde kendimize göre bir ortamımız var, lütfen bozacaksanız dışarı.. ShiftDelete Discord ile alakalı bir sorununuz varsa...
https://www.google.com/search?q=en+yak%C4%B1n+devlet+hastanesi&oq=en+yak%C4%B1n+devlet+hastanesi&aqs=chrome..69i57j0l3j0i22i30l4.5855j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8
Başlık ve konu içinde aşağıda ki linki ziyaret ediniz..
https://forum.shiftdelete.net/threads/forum-kurallari.43630/
Oyun alıp iade geçerseniz tekrar hesabınıza almış olduğunuz oyunun ücreti dahil edilir. Steam üzerinde ki parayı nakit ihtiyacına çevirmek için envanterinize item satın alarak 3. parti bir site üzerinden satışını yapmanız ile nakite çevirebilirsiniz. Bynogame sanırım bunun için ideal olabilir...
Merhaba Dostlar; bu konu tarafımızca tasvip etmediğimiz bir konu. Sadece bir kişi SDN Forum adına sistem toplama yada vs. bir paylaşım yapması doğru değildir. Tarafımızca bu tarz bir düzen mevcut değildir.
Kişinin toplamış olduğu sistem üzerinde sorun olduğu sürece o sorun sistemi toplattıran...
@OC'li İnsan 9-) Forumda küfür, argo, hakaret, küçük düşürücü, aşağılayıcı, rencide edici tüm kelimelerin; din, dil, ırk ayrımına yönelik veya forum huzurunu kaçıracak her türlü söylev, yazı, resim, video ve diğer tüm materyallerin kullanımı yasaktır...
@MustiRG07 9-) Forumda küfür, argo, hakaret, küçük düşürücü, aşağılayıcı, rencide edici tüm kelimelerin; din, dil, ırk ayrımına yönelik veya forum huzurunu kaçıracak her türlü söylev, yazı, resim, video ve diğer tüm materyallerin kullanımı yasaktır...
Envanter alarak 3. parti siteler üzerinden satış yapabilirsiniz. Bynogame pazarında satabiliyorsunuz sanırım. Araştırmanızı öneririm. Direk o şekilde nakite çevirebilirsiniz.
@ahmetsln68 16-) Üyelerin birden fazla hesap açması yasaktır. Tespit edildiği takdirde ana hesabınızı kaybetme şansınızın olduğunu unutmayınız.
https://forum.shiftdelete.net/konular/forum-kurallari.43630/
Cyberpunk 2077, tatilden hemen önce başka bir düzeltme yaması güncellemesiyle geliyor. 1.06 Güncellemesi, mütevazı bir değişiklik günlüğüne sahip konsollar ve PC'ler için sunuluyor. Bu düzeltme, kendisinden önce gelen iki düzeltme içermese de, özellikle önceki 8 MB dosya kaydetme sınırını (bu...
Hadi diyelim o zaman getirdik, peki engellemiş olduğunuz kişi kurallara aykırı bir durumda mesaj attı bunu siz göremeyeceksiniz ve doğal olarak raporlama sistemini kullanamamış olacaksınız. Yani açıkçası bize yardımcı olamayacaksınız..
Şahsen benim de o tarz bir kaç kişi var, ancak sizin gibi...
Eğer lisansınız yoksa Office 365 deneme sürümü ile devam edebilirsiniz.
Deneme sürümü ile uğraşmak istemiyorsanız alternatif uygulamaları deneyebilirsiniz.
https://www.libreoffice.org/download/download/
https://www.freeoffice.com/en/download
@Turbodr 16-) Üyelerin birden fazla hesap açması yasaktır. Tespit edildiği takdirde ana hesabınızı kaybetme şansınızın olduğunu unutmayınız.
Özel Not : Bir hesabınız varken neden 2. bir hesap açma gereği duyuyorsunuz?
@ThunderBeast 16-) Üyelerin birden fazla hesap açması yasaktır. Tespit edildiği takdirde ana hesabınızı kaybetme şansınızın olduğunu unutmayınız.
Özel Not: Bir daha ki üyelik denemesinde gerçek hesabı da uzaklaştırılacaktır.
2. el ürünlerde her zaman bu tarz şeyler yaşanır. Siz fark etmezsiniz ancak alan kişi fark edebilir. Belki daha farklı bir şey de olabilir, aynı cihaz elinde olabilir ve bu tarz bir sahtekarlığa da gidebilir. Yani dediğim gibi sürekli bu tarz sorunlar ile karşılaşılır.
Yakın bir zamanda bir...
@murad_dördüncü 9-) Forumda küfür, argo, hakaret, küçük düşürücü, aşağılayıcı, rencide edici tüm kelimelerin; din, dil, ırk ayrımına yönelik veya forum huzurunu kaçıracak her türlü söylev, yazı, resim, video ve diğer tüm materyallerin kullanımı yasaktır...
@Rchive 28 -) Shiftdelete.Net harici Türk teknoloji web sitelerine ait link, içerik paylaşımı yapılması ve konularının açılması yasaktır.
Direkt olarak farklı bir siteye kullanıcıyı yönlendirmesinden dolayı ceza puanı uygulanmıştır...
İllegal yazılıma yönlendirmek nedir?
12-) Telif haklarını zedeleyen dosyalara (crack, serial, warez) link verilmesi ve sitede paylaşılması kesinlikle yasaktır. Buna ek olarak Torrent yardımı ile telif hakları bulunan dizi, film vb. yayınlar için yardım başlığı açmak yada paylaşımında bulunmak...
Windows 10, dosyalarınızı fidye yazılımlarından ve diğer kötü amaçlı programlardan koruyabilir ve bu rehber güvenlik özelliğini etkinleştirmenin farklı yollarını özetlemektedir.
Windows 10'da, "Kontrollü klasör erişimi", Microsoft Defender Antivirus'ün bir parçası olan Microsoft Defender...
Tüm konularınızı birleştirdim; Koşu bandı arıyorsunuz ve sürekli konu açmanıza gerek yok. Devamında uyarı cezası vermek zorunda kalacağım, daha öncesinde sizi uyarmıştım.
Her türlü eleştiriye açığız, ancak açıklamalara istinaden hala ağlama duvarı gibi sürekli olarak şikayet edenlere sözlerim lütfen yanlış anlaşılmasın. ?
Bağışa ihtiyacımız olduğunu mu düşünüyorsunuz? Forumun en iyi olduğu hallerdesiniz, ortalıkta spam konu mu kaldı? Eski bir kullanıcısınız daha önce forum üzerinde bulundunuz mu bilmiyorum ancak burada Çinli saldırısına uğrardık, şuan bir tane bile konu göremezsiniz.
Bizler bir şey yaptıkça siz...
Trump gitmedi mi hala, etkileri sürüyor demek ki adamın. Adamın tek arzusu sanırım dünyaya Amerika'nın hükmetmesi, onların üretmemiş olduğu firmalara sürekli olarak bir savaş söz konusu.
4-) Yeni bir konu açarken başlıkların konuya uygun ve açıklayıcı olması gerekmektedir. "Yardım", "İmdat", "Acil yardım edin" gibi başlıklar yerine daha anlamlı başlıklar seçilmelidir. Başlık ne kadar açıklayıcı olur ise o kadar ulaşılabilir olacağını unutmayınız.
5-) Konular doğru kategori...
Bu söz konusu hataların tek bir açıklaması var arkadaşlar; vBulletin alt yapısından Xenforo alt yapısına geçiş sırasında o günkü işlemi yapan arkadaşlarımızın yapmış olduğu yanlış işlemler tarafından kaynaklanmaktadır. Geçiş sırasında alınan hatalar gözden kaçmış olabilir sonrasında bu hatalar...
@Mars! 9-) Forumda küfür, argo, hakaret, küçük düşürücü, aşağılayıcı, rencide edici tüm kelimelerin; din, dil, ırk ayrımına yönelik veya forum huzurunu kaçıracak her türlü söylev, yazı, resim, video ve diğer tüm materyallerin kullanımı yasaktır...
Gün içerisinde tüm işlerim sürekli olarak aksi gitti, ancak devamlı pozitif oldum. Eve geldiğimde çünkü beni bir ailem bekliyordu, negatif görünmektense tamamen pozitif olarak odaklandım. Deneyin..
28 -) Shiftdelete.Net harici Türk teknoloji web sitelerine ait link, içerik paylaşımı yapılması ve konularının açılması yasaktır.
Abi ağzına sağlık, bende öyle düşünüyorum ama laf anlatamıyorum. Tamamen boş konu görmekten sıkıldım, ancak bir söz söyleyemiyorum. Ben söylediğim zaman kötü biliyorlar sonra beni.
@Buraksahin006 3-) Daha önceden verilen ya da yanlış açılmış, forum kurallarına aykırı mesajlara "Verildi", "Böyle paylaşımlar yasak" demek yerine lütfen "Raporla" butonunu kullanınız. Önceden verilmiş ise açıklama kısmına daha önce verilen konunun linkini ekleyiniz. Bu tip mesajlar yazanların...
Bununla ilgili hali hazırda zaten daha önce açıklama yaptım tekrar yapmakta yarar var.
Yakın bir zaman içerisinde Xenforo sistemi güncelleme aldı, söz konu güncelleme yapıldıktan sonra kullanmış olduğumuz eklentiler ile sıkıntılar yarattı. Çünkü kullanılan eklentiler bir önceki Xenforo...
Lütfen almış olduğunuz hataları sadece bu başlık üzerinden devam edelim ki görebilelim.
Birden konu mevcut ve diğer konuları kilitleyeceğim bilginize.
@Developer
Bilgisayarı açılış sırasında veya yeniden başladıktan sonra 1 saniye arayla F8 tuşuna basın.
Bilgisayar donanım bilgilerini gösterip bellek testi yaptıktan sonra Gelişmiş Başlangıç Seçenekleri menüsü açılacaktır.
Yön tuşlarını kullanarak Güvenli Mod veya Ağ ile Güvenli Mod seçeneği üzerine gelip...
Hile dizisi üzerinden deneyimlemelere bakabilirsiniz. Amatör sayılmaz ancak size az çok bir bütçe belirtecektir. Sanırım onunla ilgili bir video olabilir kanal içerisinde.
https://www.youtube.com/channel/UCZCUdSjhEFof8_dNn4e9maQ
Evet arkadaşlar 2020 yılı için aynı konuyu güzel umutlar ile açmıştım. 2020 Yılından Beklentileriniz Nelerdir? Ancak 2020 yılı içerisinde neredeyse bir tek dünyanın batması kaldı gibi, bir çok olaylar başımızdan geçti.
2021 yılı için hep beraber umutlu olarak bakalım ve beklentilerimizi dile...
Biraz araştırma bile yaptığımda kendiniz ile çeliştiğinizi görüyorum. Multi olarak hesap açmadım diyorsunuz ancak daha dün tarihi ile yine giriş yapmaya çalışmışsınız.
Yani hiç boşuna VPN di oydu buydu kendimizi yormayalım. Ne sen yorul, ne de biz..
Kurallarımızda açık ve net şekilde...
Sana yada bir başkasına bu platform üzerinde kim küfür etmiş, nasıl bir ortam sanıyorsunuz burayı?
Daha önce açıklamamı yaptığımı düşünüyorum. IP Adresini gizli olarak tuttum, istersen açık açık söylerim ancak oda bize yakışmaz.
https://forum.shiftdelete.net/konular/neden-banlandim.707803/
IP Adreslerine bakılıyor, VPN olsa zaten 2km öteden belli oluyor VPN olduğu. Merak etme biz kontrollerimizi doğru ve şeffaf bir şekilde gerçekleştiriyoruz.
Her ne kadar olumsuz eleştiriler olsa da bence oyun güzel. Akşam sadece 1 saatlik bir oynama yaptım ve sonrasında çıktım. Anladığım tek şey oyunun tamamen boş kafa ile oynanması gerektiğini düşünüyorum.
https://forum.shiftdelete.net/konular/kullanici-adi-degisikligi-durdurulmustur.715844/#post-5633415
Kaldı ki daha bir ay olmadı kullanıcı adınızı değiştireli.
Merhaba SDN Forumdaşlarım,
2 ay içerisinde neredeyse 30-40 kullanıcı adı değişikliği yaptım. Kimi arkadaşlarımız 2 gün önce kayıt oluyor arkasından kullanıcı adımı değiştir mesajı alıyorum. Kimi arkadaşlarımız 2 ay önce kayıt olmuş değiştir. Lütfen kullanıcı adlarınızı değiştirmek istemediğiniz...
Google verileri açıkladı buna göre Türkiye'nin 2020 yılı içerisinde en fazla arama motorlarında ne aramışız ortaya çıktı. Pandemi dönemi olması sebebi ile en fazla Sayın Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca'yı aramışız. Dizi kategorisi içerisinde ise en fazla Kanal D'de yayınlanan Sadakatsiz olmuş...
Hiç sevmediğim insan tiplemesi, bulunduğum iş yerinde 10'larca çalışan geçti altımdan 1-2 tanesi istisna hepsi aynı şeyi yaptı. Aslında buda bir tecrübe abi, sonuçta insanların gerçek yüzlerini tanımış oluyorsunuz.
Konu sahibi lisans kodunun teyidini yapana kadar kilitlenmiştir. Üçüncü taraflardan sağlanan lisansları açıktan paylaşmak yasal bir yol değildir.
Yaş 18'e 3 kala libidolar biraz yükselir doğrudur. Tazı gibi gözler sürekli tarama yapar, sonar sesler gönderir etrafına. Az akıllı uslu olun, o gemi elbet bir gün gelecek.
@BMW_M4 9-) Forumda küfür, argo, hakaret, küçük düşürücü, aşağılayıcı, rencide edici tüm kelimelerin; din, dil, ırk ayrımına yönelik veya forum huzurunu kaçıracak her türlü söylev, yazı, resim, video ve diğer tüm materyallerin kullanımı yasaktır...
Bana göre daha yaşanılabilir bir durumdaydı, şimdi bakıldığında sanki insanlar çileden çıkmış yaşama arzuları kalmamış gibi geliyor bana. Haber izlemeye korkar oldum, evde 2 tane çocuğum var haberleri açınca sürekli olarak şiddet haberleri olduğundan artık izleyemiyorum.
Dünya eskiden nasıldı...
Bunu dedikten sonra girdim biraz araştırdım, Kratos görse kemiklerimizi kırar tek tek. Ne hale getirmişler koca heybetli adamı, öpücük atıyor yada kıvırıyor filan.. ?
Ceza süreniz dolmadan işlem yapılamaz, bu tamamen ayrımcılığa girer. Şeffaf bir yönetim şekline sahibiz, sürenizin dolmasını beklemelisiniz.
Teşekkürler.
Valorant 1.14 Yaması'yla tekrar karşımıza çıktı. Tüm gelişmeler için aşağıda ki link üzerinden detaylarına bakabilirsiniz.
Bu yamada ajanlardan daha az, Icebox'tan daha çok bahsedeceğiz. Bu Icebox değişiklikleri, A bölgesini ve dikey yapıları iyileştirmek üzerine odaklanıyor.
İkincil...
İndirdim, ancak "Oyna" butonu aktif değil. Sadece oyna yazıyor ama aktif olmadığı için giremiyorsunuz.. O sana siz ona bakıyorsunuz, sonra diyorsunuz inşallah bu 58 cigolayt boşa gitmez.. :)
Sistem gereksinim tablosu aşağıdaki gibidir.
https://support.cdprojektred.com/en/cyberpunk/pc/sp-technical/issue/1556/cyberpunk-2077-system-requirements
https://www.hepsiburada.com/hp-4bx31aa-pavilion-400-gaming-oyuncu-kulakustu-kulaklik-p-HBV00000LOS4D?magaza=ELEKTROHAN
BİM Mağazalarında da mevcut isterseniz bir bakın derim. Ucuz ve güvenilir.