Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hocam mini 2 zaten retina ekranlı bunda retina ekran da yok iki sene önce almıştım bu geldiğinde içinde 6.1.3 vardı :) ios 7 de uçak gibiydi 8 den sonra düşmeye başladı
Evet dediğim gibi sıkıntım ilk nesil ipad mininin kasması sayfa geçişlerinden klavyesine kadar kasıyor ve beni delirtecek yakında. Bunu yazarken bile safari üç kere çöktü. Çinden alınmış çakma tablet gibi kasıyor. Yazılım güncel 9.3.5 lütfen yardım edin.
android tablet = çöp
parana yazık etme her iPad modeli şini görür şu an ki özellikle air 2 yi düşünmelisin diyorum fakat hiç bir cihazı 16 gb almak gibi bir hataya düşme benim gibi en kötü 32 gb almalısınız :)
ilk nesil iPad mini 16 gb wi-fi modeli var al klübe beni, tek bir sıkıntım var oda kasması okadar çok kasıyor ki delireceğim artık klavyesinden sayfa geçişlerine kadar kasıyor bütün appler çöküyor hatta safari bile çökebiliyor her ayarı yaptım bütün özellikleri kıstım yine aynı sanki çinden...
bende 1. nesil var şu an bitik durumda çok kasıyor ana 2. si alınabilir sıkıntı olmaz sadece güncellemeleri yapmayacaksın ben hala ios 7 den çıktığıma püşmanım çok kasıyor çünkü
benimde bir ulu sözlik hesabım var ama 90 entryli bir çaylağım hala 1 sene olacak hesap açılalı kendi mesajlarımı kendim görüyorum sadece desteğe mesaj attım hiç bir şey yapmadılar
daha 10 yaşındayken ilk bilgisayarımı almıştık, sebebini hatırlamıyorum ama annem bana ceza vermişti 10 gün oc kullanmıyacaksın diye bende bir gün düşündüm "şu an cezalıyım ama yalvarıp annemden izin alsam teli pc ye bağlayıp pc den ismini hatırlamadığım araba oyununu samsung c3010s me atsam ok...