Arama sonuçlarınız

1. What The Hell

Windows İmajını Alma

Arkadaşa katılıyorum anlatım harika olmuş. Yardım için çok teşekürler muratveb benim gibi bilmeyen kullanıcılar için iyi oldu. :)
  2. What The Hell

İstanbul'a Kar Geliyor !!

Gelmek bilmedi bi türlü şu KAR. :D
  3. What The Hell

Hotfile Yolun Sonuna Geliyor!

http://katz.cd/ öneririm kolay yoldan bulmak isteyenlere. :D
  4. What The Hell

İnternet üzerinden müzik satışı yüzde 40 arttı !

IFPI diyor. :D Ayrıca 2007 dijital satış 1.si Girlfriend :)
  5. What The Hell

Windows İmajını Alma

Sistemde şuan acronis yüklü o yüzden norton'a şuanda yüklüyemem. Videoyu izledim yapmaya korktum açıkcası :D muratveb arkadaşa özel mesajda atamıyorum kapalı sanırım :mellow: ---------- Post added at 20:03 ---------- Previous post was at 18:37 ---------- Yardımcı olabilecek olan yok mu?
  6. What The Hell

Windows İmajını Alma

Bunu nasıl yapıyorsun? Banada söyler misin.
  7. What The Hell

İnternet üzerinden müzik satışı yüzde 40 arttı !

Türkiye'de geçerli değil ki bu. :D Yurtdışıyla alakalı bir haber. iTunes ve Amazon sayesinde patlama oldu.
  8. What The Hell

Uçan adam Sabri 2

Kişniyomu napıyo belli değil. :D Stüdyoda yuvarlanmasınıda beklerdim.
  9. What The Hell

En Fazla Kasan Antivirüs Veya İnternet Security

Geçen sene KIS kullanıyordum 3-4 aydır PURE kullanıyorum hiç kasmıyor. Donanımı yetersiz olanlar bence eset kullansın.
  10. What The Hell

Windows İmajını Alma

acronis home 2011 sürümünü indirdim. Format attıktan sonra deniyecem. Bu program bayada ödül almış şaka maka. :D
  11. What The Hell

Laptop aldım ilk şarj

Bundan söyle böyle kullanıcam bilgi için çok teşekürler. Ayda 1 boşaltırım artık. :D @freewill Ekstra bi soğutucu kullanıyorum zaten pilide soğutuyodur heralde alttan. :D Ayrıca pil yıpramam 43 küsür bişeydi en son baktığımda 1 yıl oldu alalı kötü değildir umarım. :D
  12. What The Hell

Windows İmajını Alma

Acronisle deneme yapıcam gece. Hadi hayırlısı. :D
  13. What The Hell

Windows İmajını Alma

İşletim sistemim win 7. :D Acronisle yapıcam sanırım teşekür ederim.
  14. What The Hell

Laptop aldım ilk şarj

Benim bilgisayarda şarj dolduğunda beyaz ışık yanıyor kasa kısmında bende şarjdan çıkartıyorum. Pil azaldığında tekrar şarja takıyorum. Sizce sürekli şarjdamı kalsın? Bu seferde elektrik faturasına fazla gelmez mi? Utkutoptas bilgisayarın hayırlı olsun güle güle kullan.
  15. What The Hell

Tüm E-postaları Bir E-posta Adresinde Toplamak

Şuraya bir gözat; http://forum.shiftdelete.net/diger-yazilim-konulari/12930-mail-yonlendirme.html
  16. What The Hell

Galatasaray- Fenerbahçe Derbisinde Devrim

3D izlemek isterdim ama malesef LCD var bizde. :(
  17. What The Hell

Windows İmajını Alma

Konuyu güncelledim. Acronis ile windowsun imajını aldım fakat başka bi partitiona kaydetti. (:F) Ben aldığım imajı direk DVDYE atmasını istiyorum ve başlangıcta dvdden sectıgımde ordan imajını aldım windowsu yüklemesini istiyorum. Bunun için burdan hangi menüden yapabilirim bunu. Bilen...
  18. What The Hell

[Kampanya] Herkese ücretsiz Kaspersky

Bilgi için teşekürler. Bu akşam üye olurum siteye. :)
  19. What The Hell

Windows 7 Hızlı Başlat Çubuğunu Açma-Shiftdelete.Net

Bende yukarı doğru bi üçgen var oraya tıklayınca diğer programlar gözüküyor. :D Güzel anlatım ihtiyacı olanlar için yardımcı bi video ellerine sağlık. :D
  20. What The Hell

Kablolu Mouse Tavsiyesi.

Dizüstü pc için mi istiyorsun masaüstü pc için mi istiyorsun?
  21. What The Hell

[Kampanya] Internet Download Manager

http://www.haberokur.com/haber-Lady-Gaganin-Arizali-halleri-145427/ Bu konuya WTH nickiyle yorum yaptım halen onaylanmadı ama. +++ Lisans geldi teşekürler.
  22. What The Hell

[Kampanya] Herkese ücretsiz Kaspersky

http://www.haberokur.com/haber-Boyle-reklam-gorulmedi-145492/ Bu konuya WTH nicki ile yorum yaptım. :D + PURE kampanyasını sabırsızlıkla bekliyorum. Keyi aldım teşekürler. :laugh:
  23. What The Hell

Torrent Hakkında Tavsiye

Çok teşekürler. :D İlk dosyayı indirmeye başlıyorum. :D
  24. What The Hell

Torrent Hakkında Tavsiye

@adrasa Bu torrenti indir(magnet link) var sanırım burdan sömürcem. :D @ZorHak Aslında şu terimleri bilmiyorum. Ratio nedir upload nasıl yapılır falan tek sıkıntım bu esasında. :D @LadyArch3r piratebaya göre karışık geldi ama zamanla aşarım artık. @Darknes$ uTorrent indirdim de bitcomet daha...
  25. What The Hell

Türkiye'de en çok tıklanan ilk 3 site!

Bence de. Teknosa en pahalı ama daha yaygın oldugu için tercih ediliyor.
  26. What The Hell

X-Men: First Class Fragmanı Yayınlandı

Bu yaz marvel yapımı filmler konuşulacak şimdiden belli oldu. :D Kaptan Amerika,Thor ve X-Men :D
  27. What The Hell

Hızlı internet, TTNET Fiber İnternet ile evinizde!

O hızı sonuna kadar sorunsuz vericeklerini bilsem anında geçerim. :D
  28. What The Hell

Crysis 2'nin Türkçe Oynanış Videosu Sızdı

Bu videoyu Crysis 2 sızdı konusunda verdiler. :D İzledim ve oyunu almak için sabırsızlanıyorum. Ayrıca türkçe dublaj çok komik olmuş. :D
  29. What The Hell

Torrent Hakkında Tavsiye

Torrent'e yeni başlıyorum. Daha doğrusu başlamak istiyorum ama nerden giriş yapıcağımı bilmiyorum. :laugh: Elimde 2 tane zamunda 2 tane demonoid.me hesabı var. Sanırım başlangıc için bu hesaplar yeterli olucaktır. uTorrent'i indirdim ama sizce uTorrent mi kullanim yok bitcomet mi kullanım...
  30. What The Hell

Fujifilm FinePix F200 EXR

Elimde bu makine yani Fujifilm FinePix F200 EXR var. Özellikleride şu; • Tamamen yeni Super CCD EXR 12 megapiksel görüntü sensörü • 28-140mm geniş açı objektif • 5x optik zum • Çift Görüntü Sabitleyici • 3 inç LCD ekran • 3 megapikselde 12800' varan...
  31. What The Hell

TTNET ile ilgili sorunlarınız ?

Hattım gene 8 megabite çıktı. :D Demin aradığımda bi bayan çıktı. Sorunumu söyledim hattım 8 i destekliyorken şuan 6 küsür sorunumu çözun dedim. Sıralamaya başladı hattınıza 8 mb yollanıyo zaten bende hayır şuan 6723 dedim işte hattınız o kadar destekliyor dedi. Komik kısım ise bura ben kararlı...
  32. What The Hell

Tekrardan deniyecem şansımı mh ile eğer buda başka bi masal uydurursa benden günah gitcek. Aradım aynı kişi çıktı suratına kapattım kusura bakmasın. Artık yarın arıyacam ve düzelmezse internet taşıma formu istiyecem. Sana da çok teşekür ederim hostbirim1 cevapların için ben çıkıyorum iyi geceler. :)
  33. What The Hell

Sinir krizi geçirecem şimdi. Aradım ve çıkan mh temsilcisi hattınız 6yı destekliyor 6 megabite sabitleyelim dedi. Ben dedim ilk aradım mh temsilcisi anında 8e çıkardı adam halen 6yı destekliyor benim yapıcak bir şeyim yok dedi. Israrla 8i destekliyor diyorum desteklemiyor dedi. Yarından tezi yok...
  34. What The Hell

Şimdi arıyacam bakalım açıcaklar mı? :D
  35. What The Hell

Şöyle anlatim durumumu; Hattım 7yken aradım durumumu anlattım arıza kaydı oluşturmak istiyorum diyince ordan bana modem açıkmı diye sordu bişeler yaptı modemi kapattım açtım hızım 8 mb oldu. Yarım saat sonra hızım 8167 den bir anda 6725e düştü. Hemen aradım mh temsilcisini durumuda anlattım...
  36. What The Hell

Komik bi durum cidden smile abonesinin ttneti aratması. :D Halem hızım 6733 sinir krizi geçirmeme az kaldı. Yarın yeniden arıyacam müşteri hizmetlerini sorunumu anlatcam hemen hattımı 8 megabite çıkartmazlarsa yoğunluk palavraları,hat desteklemiyor palavlarını sıkarlarsa başka bi internet...
  37. What The Hell

Şimdide hızım 6733 gülsem mi ağlasam mı bilemedim. :D O kadar yoğunluk masalları anlattılar gece olmuş 4 ve netim 7ye yakın. :D Santral halen hattımlamı uğrasıyor anlamadım internet sayfaları geç açılıyor. :D Ha bide ttnet elemanı değilsin madem bi smile adsl abonesinin ttneti aradığını nerden...
  38. What The Hell

Hostbirim ttnet elemanı olduğunu anlamıştım zaten. :D İnternet sağlayıcıları konusunda smile,doping'e laf atarken ttnet'i övmenden. :D Neyse sorunuma gelirsek durumumu biliyorsun hattım 8 megabite çıkarıldı şimdi 6713e sabitlendi. Hemde gece yani şuanda hızım bu. Aradım yoğunluktan bıdı bıdı...
  39. What The Hell

8 Megabit Karmaşası

Kardeş o resmi kaldırsan iyi olur yada IP adresin olan kısmı sansürle. Tehlikeli kişilerin eline geçebilir.
  40. What The Hell

8 Megabit Karmaşası

@samilcan benim indirdiğim FLT sunumu. 2 DVDli çıktı içinden ondandır. :D ---------- Post added at 23:25 ---------- Previous post was at 23:20 ---------- Banada ilk aradığımda aynen bunları söylediler. 8 Megabite kadar hız yolluyoruz hattınız bu kadar destekliyor bıdı bıdı. Şayet 16...
  41. What The Hell

8 Megabit Karmaşası

@muratteas Ödediğim paranın bedelini sonuna kadar almak istiyordum ve almaya başladım.
  42. What The Hell

8 Megabit Karmaşası

O zaman sn mh i aradığında 3.5 megabitle bağlandığını söyle ve kararlı konuş. Sorunumu çözemiyosunuz arıza kaydı oluşturmak istiyorum de eğer halen kem küm ediyorlarsa başka bi internet sağlayıcığa geçecegi söyle ve sinirli konuş.
  43. What The Hell

8 Megabit Karmaşası

@spybot Teşekürler. @neguvan Hakkını sonuna kadar ara. 8 megabiti hattın destekliyosa sonuna kadar diren. @hostbirim1 Bende çok şaşırdım ona. :D Ordan artık ne yaptılarsa modemi kapat aç dediler yaptım ve 8 megabit. :D
  44. What The Hell

8 Megabit Karmaşası

hostbirim1 demin mh temsilcisiyle sorunumu halletim. Çok teşekür ederim. MH temsilcisi bana bunun yoğunluktan kaynaklandığı söyledi kem küm ben sonra arıza kaydı oluşturmak istediğimi söyleyince 2 dakika bekletti beni modem açıkmı falan dedi şimdi modemi kapatın açın dedi ne hikmetse sorunum...
  45. What The Hell

8 Megabit Karmaşası

Teşekür ederim cevaplarınız için. Yarın arıyacam santral ile ama şimdi mh i tekrar arıyacam bakalım ne diyecekler.
  46. What The Hell

8 Megabit Karmaşası

Akşam akşam bende güldüm sayende, sağol. :D Acaba bende mi senin gibi yapsam tahattüt sürem bitti geçen ay. Eğer sorunumu çözmezsiniz başka bir internet sağlayıcıya geçcem desem etkili olur gibime geliyor. Bide aradığım mh temsilcisi gıcık bi adamdı. :D ---------- Post added at 21:07 ----------...
  47. What The Hell

8 Megabit Karmaşası

Dead Space 2 :D ---------- Post added at 20:58 ---------- Previous post was at 20:57 ---------- Benim 2 aydır böyle nerdeyse. Ondan önce 8le bağlanıyodum son 2 aydır böyle sorun yaşıyorum. Sen nasıl çözdun peki yada müşteri hizmetlerini aradın mı hiç? :D
  48. What The Hell

8 Megabit Karmaşası

Ya işin ilginç yanı müşteri hizmetlerini aradıktan sonra 5 dakika sonra internet sayfaları geç açılır oldu hatta hiç açılmıyor şuan google dışında. Ultrasurf kullanınca girebiliyorum ancak. Yarın arıyacam şimdi kapalıdır ora. ---------- Post added at 20:51 ---------- Previous post was at 20:50...
  49. What The Hell

8 Megabit Karmaşası

Gündüzleri ve akşamları hızım 7 megabite yakın hızda netim oluyor. Geceleri ise hattım tam anlamıyla 8 megabite çıkıyor. Bunlarda kanıtı; Sorunum şu gündüz ve akşamlar 7 megabitle bağlanırken geceleri 8 megabit oluyor. Yarım saat önce müşteri hizmetlerini aradım. Sorunumu aynen söyledim...
  50. What The Hell

Firefox eklentisi

IDM kur kafan rahat olsun. :D
  51. What The Hell

Günün Videoları

Evet 11 ülkede yasaklandı klibi. Ayrıca Rihanna bu şaşmamak gerek. Warez sitelerinde 720p görmüştüm kesin torrentte vardır.
  52. What The Hell

Cinayet silahı: Tereyağı !!

Beyne gidebilir ama otopside kesin çıkar. :D Kulağın içine çıplak gözle bakan herkes anlar.
  53. What The Hell

Zamunda.Net Üyelik Alımı Açıldı!!

Takas içindir. :D
  54. What The Hell

Hottfile ve netload premium kullanan var mı?

Netload.in premium alma zira hotfile linkleri daha yaygın ve rapidshare'in yerini aldığını düşünürsek hotfile pre almak daha mantıklı. Hız konusundada premium hesaptan indirdiğim linkler gayet de hızlı. Hız sorunu yaşamadım hiç hotfile'da.
  55. What The Hell

10 yılını dolduran polise askerlik kalktı !!

Üniversite'de başka bölümde okuyan sonra polis olmak isteyenlerde başvuruyor, 8 ay poemde eğitim aldıktan sonra hemen atanıyolar. :D
  56. What The Hell

Cinayet silahı: Tereyağı !!

Otopside kulağın içine bakıldığında anlaşılmaz mı? :D
  57. What The Hell

Bence verirler polis olsunda,devlet memuru olsunda , maaşda iyi olduğu için direk kızı verirler. :D Bi polisin başlangıç maaşı 2 bin tl'ye yakın ve ilk maaşları çift maaş. :D
  58. What The Hell

Askerlik yapmak istemeyen akıllı vatandaşlarımız polis olmaya yönelecekler bundan sonra bence.
  59. What The Hell

Bu olaylar Türkiye'de oldu!

Trajikomik olaylar. :D
  60. What The Hell

Yüzünü bile görmeden 30 bin TL kaptırdı !!

Halen böyle tuzaklara düşen var ya gülüyorum yurdum insanlarına. Ne diyim kısa sürede tüm borçlarını öder adam inşallah.