Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sistemde şuan acronis yüklü o yüzden norton'a şuanda yüklüyemem. Videoyu izledim yapmaya korktum açıkcası :D
muratveb arkadaşa özel mesajda atamıyorum kapalı sanırım :mellow:
---------- Post added at 20:03 ---------- Previous post was at 18:37 ----------
Yardımcı olabilecek olan yok mu?
Bundan söyle böyle kullanıcam bilgi için çok teşekürler. Ayda 1 boşaltırım artık. :D
@freewill Ekstra bi soğutucu kullanıyorum zaten pilide soğutuyodur heralde alttan. :D Ayrıca pil yıpramam 43 küsür bişeydi en son baktığımda 1 yıl oldu alalı kötü değildir umarım. :D
Benim bilgisayarda şarj dolduğunda beyaz ışık yanıyor kasa kısmında bende şarjdan çıkartıyorum. Pil azaldığında tekrar şarja takıyorum. Sizce sürekli şarjdamı kalsın? Bu seferde elektrik faturasına fazla gelmez mi?
Utkutoptas bilgisayarın hayırlı olsun güle güle kullan.
Konuyu güncelledim.
Acronis ile windowsun imajını aldım fakat başka bi partitiona kaydetti. (:F) Ben aldığım imajı direk DVDYE atmasını istiyorum ve başlangıcta dvdden sectıgımde ordan imajını aldım windowsu yüklemesini istiyorum. Bunun için burdan hangi menüden yapabilirim bunu. Bilen...
Bende yukarı doğru bi üçgen var oraya tıklayınca diğer programlar gözüküyor. :D Güzel anlatım ihtiyacı olanlar için yardımcı bi video ellerine sağlık. :D
http://www.haberokur.com/haber-Lady-Gaganin-Arizali-halleri-145427/
Bu konuya WTH nickiyle yorum yaptım halen onaylanmadı ama.
+++ Lisans geldi teşekürler.
@adrasa Bu torrenti indir(magnet link) var sanırım burdan sömürcem. :D
@ZorHak Aslında şu terimleri bilmiyorum. Ratio nedir upload nasıl yapılır falan tek sıkıntım bu esasında. :D
@LadyArch3r piratebaya göre karışık geldi ama zamanla aşarım artık.
@Darknes$ uTorrent indirdim de bitcomet daha...
Torrent'e yeni başlıyorum. Daha doğrusu başlamak istiyorum ama nerden giriş yapıcağımı bilmiyorum. :laugh: Elimde 2 tane zamunda 2 tane demonoid.me hesabı var. Sanırım başlangıc için bu hesaplar yeterli olucaktır. uTorrent'i indirdim ama sizce uTorrent mi kullanim yok bitcomet mi kullanım...
Elimde bu makine yani Fujifilm FinePix F200 EXR var. Özellikleride şu;
• Tamamen yeni Super CCD EXR 12 megapiksel görüntü sensörü
• 28-140mm geniş açı objektif
• 5x optik zum
• Çift Görüntü Sabitleyici
• 3 inç LCD ekran
• 3 megapikselde 12800' varan...
Hattım gene 8 megabite çıktı. :D Demin aradığımda bi bayan çıktı. Sorunumu söyledim hattım 8 i destekliyorken şuan 6 küsür sorunumu çözun dedim. Sıralamaya başladı hattınıza 8 mb yollanıyo zaten bende hayır şuan 6723 dedim işte hattınız o kadar destekliyor dedi. Komik kısım ise bura ben kararlı...
Tekrardan deniyecem şansımı mh ile eğer buda başka bi masal uydurursa benden günah gitcek. Aradım aynı kişi çıktı suratına kapattım kusura bakmasın. Artık yarın arıyacam ve düzelmezse internet taşıma formu istiyecem. Sana da çok teşekür ederim hostbirim1 cevapların için ben çıkıyorum iyi geceler. :)
Sinir krizi geçirecem şimdi. Aradım ve çıkan mh temsilcisi hattınız 6yı destekliyor 6 megabite sabitleyelim dedi. Ben dedim ilk aradım mh temsilcisi anında 8e çıkardı adam halen 6yı destekliyor benim yapıcak bir şeyim yok dedi. Israrla 8i destekliyor diyorum desteklemiyor dedi. Yarından tezi yok...
Şöyle anlatim durumumu; Hattım 7yken aradım durumumu anlattım arıza kaydı oluşturmak istiyorum diyince ordan bana modem açıkmı diye sordu bişeler yaptı modemi kapattım açtım hızım 8 mb oldu. Yarım saat sonra hızım 8167 den bir anda 6725e düştü. Hemen aradım mh temsilcisini durumuda anlattım...
Komik bi durum cidden smile abonesinin ttneti aratması. :D Halem hızım 6733 sinir krizi geçirmeme az kaldı. Yarın yeniden arıyacam müşteri hizmetlerini sorunumu anlatcam hemen hattımı 8 megabite çıkartmazlarsa yoğunluk palavraları,hat desteklemiyor palavlarını sıkarlarsa başka bi internet...
Şimdide hızım 6733 gülsem mi ağlasam mı bilemedim. :D O kadar yoğunluk masalları anlattılar gece olmuş 4 ve netim 7ye yakın. :D Santral halen hattımlamı uğrasıyor anlamadım internet sayfaları geç açılıyor. :D Ha bide ttnet elemanı değilsin madem bi smile adsl abonesinin ttneti aradığını nerden...
@samilcan benim indirdiğim FLT sunumu. 2 DVDli çıktı içinden ondandır. :D
---------- Post added at 23:25 ---------- Previous post was at 23:20 ----------
Banada ilk aradığımda aynen bunları söylediler. 8 Megabite kadar hız yolluyoruz hattınız bu kadar destekliyor bıdı bıdı. Şayet 16...
O zaman sn mh i aradığında 3.5 megabitle bağlandığını söyle ve kararlı konuş. Sorunumu çözemiyosunuz arıza kaydı oluşturmak istiyorum de eğer halen kem küm ediyorlarsa başka bi internet sağlayıcığa geçecegi söyle ve sinirli konuş.
@spybot Teşekürler.
@neguvan Hakkını sonuna kadar ara. 8 megabiti hattın destekliyosa sonuna kadar diren.
@hostbirim1 Bende çok şaşırdım ona. :D Ordan artık ne yaptılarsa modemi kapat aç dediler yaptım ve 8 megabit. :D
Akşam akşam bende güldüm sayende, sağol. :D Acaba bende mi senin gibi yapsam tahattüt sürem bitti geçen ay. Eğer sorunumu çözmezsiniz başka bir internet sağlayıcıya geçcem desem etkili olur gibime geliyor. Bide aradığım mh temsilcisi gıcık bi adamdı. :D
---------- Post added at 21:07 ----------...
Dead Space 2 :D
---------- Post added at 20:58 ---------- Previous post was at 20:57 ----------
Benim 2 aydır böyle nerdeyse. Ondan önce 8le bağlanıyodum son 2 aydır böyle sorun yaşıyorum. Sen nasıl çözdun peki yada müşteri hizmetlerini aradın mı hiç? :D
Ya işin ilginç yanı müşteri hizmetlerini aradıktan sonra 5 dakika sonra internet sayfaları geç açılır oldu hatta hiç açılmıyor şuan google dışında. Ultrasurf kullanınca girebiliyorum ancak. Yarın arıyacam şimdi kapalıdır ora.
---------- Post added at 20:51 ---------- Previous post was at 20:50...
Gündüzleri ve akşamları hızım 7 megabite yakın hızda netim oluyor.
Geceleri ise hattım tam anlamıyla 8 megabite çıkıyor. Bunlarda kanıtı;
Sorunum şu gündüz ve akşamlar 7 megabitle bağlanırken geceleri 8 megabit oluyor. Yarım saat önce müşteri hizmetlerini aradım. Sorunumu aynen söyledim...
Netload.in premium alma zira hotfile linkleri daha yaygın ve rapidshare'in yerini aldığını düşünürsek hotfile pre almak daha mantıklı. Hız konusundada premium hesaptan indirdiğim linkler gayet de hızlı. Hız sorunu yaşamadım hiç hotfile'da.
Bence verirler polis olsunda,devlet memuru olsunda , maaşda iyi olduğu için direk kızı verirler. :D Bi polisin başlangıç maaşı 2 bin tl'ye yakın ve ilk maaşları çift maaş. :D