4 yıllık ilişkinizi bitirdiniz mi?

Bu konuyu okuyanlar

Katılım
2 Mayıs 2016
Mesajlar
209
Reaksiyon puanı
61
Puanları
28
Yazim mi yazmiyim mi diye düşündüm ama yazmaya karar verdim.ben 25 yaşındayım kız arkadaşım benden 3.5 yaş büyük, 4.5 yıldır bir ilişkim vardı seviyodukta birbirimizi ama sevdiğim halde ayrıldık nedeni ise şuydu ben okulu bitirdim işe yeni girdim çalışalı 9 ay anca oluyor kenara birikim yapmaya çalışıyorum ileriye dönük, kız arkadaşımda evlenelim tarafında annem ablam baskı yapıyor diyordu evlenme teklifide etmiştim ama ben plancı bir insanım böyle bir özelliğim var daha yeni bir işteyim aldığım maaş 3000 liradan az istanbulda kirada nasıl geçiniriz diye düşünüyorum. Kız arkadaşımda bende çalışırım diyor ama iş bianda bulunmuyor sonuçta, Bayramdan önce aileler tanışacaktı babası ilk benle görüşmek istemiş ama babası beni hiç bilmiyor sadece böyle bir kısmet çıkmış demişler babasıda gelsin ben bi göreyim dedi. ama benim aklımda hep işin ekonomik yönü var daha elime 3-5 birşey yeni geçmiş biraz daha kendimi doğrultim diyorum Ben 7-8 ay daha bekliyelim dedim kız arkadaşıma biraz daha birikim yapayım diye ama o tutturdu babama söyledim Allah bi kapı açar felan en son tartıştık bu babamlada görüşme dedi istemiyorum senide dedi çektiklerimi sende çek gidip başkasıyla evlencem dedi ondan sonra görüşmedik 1 aydır görüşmüyoruz sadece ilk hafta mesaj atmıştı aldığın eşyaları felan göndercem ortak arkadaşımızla 3 hafta geçti felan, sonuçta sevdiğim insan ama gidip ilk bulduğumla evlencem lafı çok ağırıma gitti koskoca 5 yıl nerdeyse ben ihanet etmedim aldatmadım hatta 5 yılda yalan bile söylemedim ona karşı ben evlenmek istemiyorum gidip başkasıyla evlencemde demedim sadece biraz daha bekliyelim birikim yapayım güzel bir hayatımız olsun dedim. şuan çalıştığım işin dışında saat 5 ten sonra ek bir iş buldum 11 e kadarda orda çalışıyorum. bu yaşıma kadar babamdan hiç para istemedim evlendikten sonra kiraydı felan ben nasıl gidip babamın eline bakayım öyle bir içimi dökmek istedim siz olsaydınız ne yapardınız
 

Özgür Ç..

Dekan
Katılım
18 Eylül 2018
Mesajlar
6,136
Reaksiyon puanı
6,465
Puanları
113
hocam evin hanımı olacak kadın kolay bulunmuyor burda en çok kimin suçlu olduğu önemli değil gidin düzgünce anlatın gerçetekten seviyorsa sizi anlıyacaktır.
 
Katılım
2 Mayıs 2016
Mesajlar
209
Reaksiyon puanı
61
Puanları
28
hocam evin hanımı olacak kadın kolay bulunmuyor burda en çok kimin suçlu olduğu önemli değil gidin düzgünce anlatın gerçetekten seviyorsa sizi anlıyacaktır.
bu devirde öyle gerçekten anlatmama fırsat vermediki hiç o kendine göre haklı ben kendime göre orta yol aramadık yani bu saatten sonrada zaten birşey olmaz hakkımızda hayırlısı neyse o
 

The Judge

.bmbozbey
Emektar
Katılım
22 Şubat 2015
Mesajlar
4,183
Reaksiyon puanı
5,194
Puanları
113
Sapına kadar haklısın.
Günümüz insanları evlilikte neden bu kadar aceleci davranıyor bir türlü anlamıyorum.
Evlendikten sonra hiç sorun yaşamayacaklarını falan zannediyorlar herhalde, boşanmaların büyük bir çoğunluğu maddi geçimsizlik.
Ne var yani sen biraz daha para biriktireyim daha rahat olalım dediysen.
---
Keşke arayı fazla açmadan babasıyla falan görüşmeye çalışsaydın, büyük bir ihtimal sana hak verir işler biraz da olsa yoluna girerdi diye düşünüyorum ama 4.5 yıllık ilişkim var diyosun nasıl bu kadar kolay kestirip atabilir ki.
 
Üst