Haber YouTube'un yeni tasarımı kullanıcı tepkileri sebebiyle iptal edildi

barisbiyik

CEO
Moderatör
SDN
Katılım
23 Ocak 2024
Mesajlar
1,396
Çözümler
59
Reaksiyon puanı
1,682
Puanları
1,658
youtube tepki.jpg


Nisan ayının başlarında YouTube, masaüstü web sitesi için yeni bir tasarımı test etmeye başladı. Ancak bu değişiklik, kullanıcıların büyük tepkisine neden oldu ve geliştiriciler tam ölçekli güncellemeyi iptal etmeye karar verdiler.

youtube.png


Yeniden tasarımın bir parçası olarak, videonun başlığı, açıklaması ve yorumları kenar çubuğuna taşındı, önerilen videolar daha büyük hale getirildi ve oynatıcı penceresinin altına taşındı. Ancak, bu düzenleme olumsuz geri bildirimlerle karşılandı.


Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
 

Graveworm

Moderatör
Moderatör
Katılım
17 Haziran 2012
Mesajlar
1,534
Çözümler
2
Reaksiyon puanı
604
Puanları
293
Yaş
36
O değişim bana birden oldu. Video izliyordum ana sayfayı refresh yaptım, bir baktım her şey ter düz olmuş. Bir video açtım yorumlarla tavsiye edilen videoların yeri değişmiş ve benim için en önemlisi, benim pc eski olduğu için çok kasmaya başlamıştı.

Ulan bir de Opera Browser kullanıyorum onda hiç çözümü yoktu. Hadi Chrome'da ya da diğer tarayıcılarda varda Opera'da yoktu. Kafayı yiyecektim ki eski sisteme hemen geri döndüler :D
 

crow88

Dekan
Katılım
1 Aralık 2010
Mesajlar
6,065
Reaksiyon puanı
3,176
Puanları
1,358
Yaş
58
Az önce, sebze halinin trafik kargaşasını gösteren bir resim eklemiştim. Uff olmuş. Bakın, bazen resimler, sözlerden daha çok şey anlatır🙂😉. Yani, YouTube'un son haliydi.
havadan-fotograflarla-kisitlama-sonrasi-bayrampasa-sebze-ve-meyve-halinde-yogunluk_6081_dhaphoto2.jpg
 
Son düzenleyen moderatör:
Üst