Vali resmen hakemi suçladı!

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Katılım
29 Haziran 2007
Mesajlar
64,457
Reaksiyon puanı
529
Puanları
0
İstanbul Valisi Muammer Güler, İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Diyarbakırspor maçının tatil edilmesine ilişkin gazetecilere açıklamada bulundu.

10123032.jpg


Güler, Olimpiyat Stadı'nda oynanan İstanbul Büyükşehir Belediyespor - Diyarbakırspor maçının 87. dakikada hakem tarafından tatil edildiğini hatırlatarak, "Hakemin bu katı yorumu provokasyonların önünü açacak bir yorumdur. Provokasyon yapmak isteyenlerin ekmeğine yağ sürmüştür. Olmaması lazımdı, üzüntümü belirtiyorum. Eleştirdiğim hakemin tutumu. Ben kurumsal bağnazlık içinde bir korumacılık yapmıyorum. Diyorum ki özel güvenliğin bir eksikliği de varsa onu da soruşturacağım. Soyunma odasına giren hakem çıkmaz diye bir kural varsa, bunu da bilmek istiyoruz ayrıca" dedi.

"HASSASİYET KAŞINMAK İSTEMİŞTİR"

Vali Güler, hassasiyetleri korumanın herkesin görevi olduğunu ifade ederek, "Orada bir hassasiyet kaşınmak istemiştir. Hem Diyarbakır , hem de İstanbul Büyükşehir Belediye taraftarları arasına girerek hassasiyetleri kaşıyarak körüklemek isteyen gerginlikleri etnik temele dayandırmak isteyen bir takım kişilerin olduğu duyumları üzerine harekete geçtik. Futbol Federasyonu başkanımızla da görüştüm. Bu provokasyonu Futbol Federasyonuna yazılı olarak bildireceğiz. Ama güzel olmamıştır" diye konuştu.

"DİYARBAKIR TARAFTARI OLDUĞUNA İNANMADIĞIM KİŞİLER SAHAYA GİRMİŞTİR"

Güler ayrıca, "Biz Diyarbakır'a şu yapılsın bu yapılsın demiyoruz. Hangi takım olursa olsun İstanbul'da şu an güvenlik yönünden süper lig de ertelenmiş bir maç yoktur. Burada hakem çok katı bir yorumla yazılı olmayan kuralları da maalesef çiğneyerek böyle bir değerlendirmede bulunmuş, keşke talimatlara itibar edileceğine teminatlara da itibar edilseydi" şeklinde konuştu.
Olaylarla ilgili 3 kişinin gözaltına alındığı ifade eden Güler, "87. dakikada golden sonra bir takım kendini bilmezler, provokatörler diyorum ben bunlara. Diyarbakır taraftarı olduğuna inanmadığım kişiler sahaya girmiştir" dedi.

KAYNAK
 

ZorhaK

Rektör
Katılım
24 Kasım 2008
Mesajlar
10,757
Reaksiyon puanı
259
Puanları
63
Güler in bu açıklaması mantıktan çok uzaktır.Sahaya atlamış onlarca taraftar(!) var.Bundan daha net ve mantıklı bir sebep daha olmaz maç tatil etmek için.

Hakemin kararı doğrudur.Gülerin de futboldan anlamadığı ortadadır.Trabzonsporlular demez mi bizim maçta sadece 1 kişi içeri atladı maç 87. dakkada tatil oldu üzerine 3 - 0 yenik sayıldık.

Ey vali bu açıklama ile çok komik duruma düşmüşsün.
 

spybot

Guru
Emektar
Katılım
1 Kasım 2008
Mesajlar
47,206
Reaksiyon puanı
629
Puanları
113
Güler ne anlar maçtan.:)
 

sefas

Asistan
Katılım
20 Ekim 2007
Mesajlar
325
Reaksiyon puanı
4
Puanları
18
Valinin herhalde hiçbir sorunu yok tüm sorunları halletmiş birde futbola el atayım diyor.
Açılıma uyuyor tribündekiler saha açılımı
 

emubaltaci

Rektör
Emektar
Katılım
21 Kasım 2005
Mesajlar
18,862
Reaksiyon puanı
129
Puanları
63
valiye yanlış bilgi veriyorlar sanırım
 

y_ates

Dekan
Katılım
12 Nisan 2009
Mesajlar
5,165
Reaksiyon puanı
65
Puanları
0
Herkes kendi işini yapsın. Oraya hakemi boşuna koymamışlardır herhalde Vali bey.
 

sgurakan

Asistan
Katılım
28 Aralık 2006
Mesajlar
130
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
orda arkanızdan kovalayanlar ya siz olsaydınız sayın vali ?
nerde görülmüş böyle rezalet. kendi kusurunuzu göremiyorsunuz ? bursa maçındaki olaylardan emniyet yeterince ders çıkaramamış..
bile bile davetiye çıkarmışsınız olaylara. nerde sıkı güvenlik tedbirleri.

grev oldumu insan hakkını aramak istediği zaman sıkı güvenlik ve bol bol biber gazı.. bu mudur ?
 

Blackout

Dekan
Katılım
14 Nisan 2008
Mesajlar
7,495
Reaksiyon puanı
383
Puanları
0
Kimse bir futbol maçını izlerken, oynarken ya da yönetirken gerilmek, bir şeylerden çekinmek zorunda değil. Böyle saçmalık mı olur yahu? İyi yapmış, neyini savunuyorsunuz daha be. Laf konuşmuşsun sayın Güler.
 
Üst