umut erdem
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 3
Benimde tavsannim vardi verdik akrabaya ozledim cok buyumus amaAynen öyle. Dört tane vardi, 2 disi 2 erkek. Sabah aksam ötüyordu namussuzlar
Benimde tavsannim vardi verdik akrabaya ozledim cok buyumus amaAynen öyle. Dört tane vardi, 2 disi 2 erkek. Sabah aksam ötüyordu namussuzlar
İngilizcesine güvenen bana çeviri konusunda ufak bir yardım edebilir mi?
Sadece iki cümle çevrilecek Tükçeye.
Aynen bende güveniyorum sor abi küçümseme beniİngilizcesine güvenen bana çeviri konusunda ufak bir yardım edebilir mi?
Sadece iki cümle çevrilecek Tükçeye.
Yazıver buraya knk ingilizce bizim işimizYolluyorum ikinize de
Asıl burada küçümsenecek benim. :crying:
Bende google amca dan yardım aldımAbi ne mübarek cümlelerin varmış zor çevirdim ama başarılı
[MENTION=408716]Duhan.Soysal[/MENTION] ve [MENTION=413044]Mr.Utar[/MENTION] teşekkürler Size de antreman oldu.
Zaten bunlar makale ingilizcesi. :lol:
neyse abi çevirdik ya ona sevinmek lazım[MENTION=408716]Duhan.Soysal[/MENTION] ve [MENTION=413044]Mr.Utar[/MENTION] teşekkürler Size de antreman oldu.
Zaten bunlar makale ingilizcesi. [emoji38]
Valla aynı şekil abi vazgeçtim sonrasında 1. Cümle harbi basitti1 başarılı ama 2. cümlede tıkandım
Soda + Yarım Limon Suyu + 5-6 Tatlı Kaşığı Şeker = Türk Malı Sprite.
Bir süre sonra iniyor köpürmesi.köpürmüyor mu?
google play hizmetleri ne saçma şey onsuz hiç birşey çalışmıyor gt-s5360'ta sesi dark evopad 3g m7220'den iyi ve pc'ye line-in ve arka mikrofon girişinden ses verebiliyor dark vermiyor maxi plus 5 de vermiyor...
Dünyanın en gereksiz eklentisi...
Arkadaş Her iş yerinde bi kımıl zararlısı çıkmak zorunda mı ? bitmiyorda ya...biri gidiyor başka biri geliyor :cursing: