SDN Forum'da tepe yönetimde değişiklik

Çıkan isyanı bastırmak için vurulan kelleler miydi bunlar :D Bu soruyu sordum diye banlanmam dimi :D
Yeni atanan arkadaşlara da hayırlısı olsun :)
 
yeni görevler ile sorumlu kılanan arkadaşlara başarılar dilerim. hayırlı uğurlu olsun.

şunu da belirtmek istiyorum. Troy bu değişiliklere önemli diyor. ancak göze girecek çok önemli bir yenilik göremiyorum. çünkü, yetkileri alınanlar ya uzun zaman pasiftiler ya da yine uzun zaman önce görevlerini bırakmışlardı.

örneğin; editörlerden berkin yaklaşık 2-3 sene önce sdn den ayrıldı. bilahare yavuz'un yurtdışına çıktığını biliyoruz. diğerleri de aynı şekilde...

keyloger'e uzun zamandır, tabiri caizse sup. mod. antremanı yaptırıyorlardı. dikkat edilirse, forum içinde kendi bölümünde ziyade, genele hitap şekli vardı. bilahare yetkiside. şimdi ise resmileştirildi.

bence tek yenilik troydan sonra ikinci adam konumuna getirilen pesimist.
 
sdnxx, eleştirilerinde haklısın ama şunu eklemek isterim. karar alma aşamaları çok uzun sürüyordu. o kadar süper mod var ama neden hızlı karar alınmıyor deniliyordu. bu da bazı nedenlerden dolayı aktif olamayan arkadaşlarımızı da zan altında bırakıyordu. şimdi, çekirdek kadro yeniden belirlendi. bundan sonra karar almak çok daha kolay olacak. bir de şunu söyleyeyim, karar alınırken bizde oy çokluğu sonucu belirler. o nedenle sayı çok önemli.

asıl görülecek değişim ise moderatör değişiminde olacak.
 
:) Hayırlı olsun, yalnız görevden alınanların sayısı fazla, üstelik forumda davetiye sistemi de kalktı. Gelecek yükü kaldırmak konusunda sorun olabilir sanki...
 
tarla iyi hasılat versın dıye herzaman toprak alt ust edeılır buda oyle bı hamle herhlde hyrlı olsn :)
 
Son zamanlarda özelikle bazı Moderatörlerin çok ideolojik davrandıklarını düşünüyorum. İstenirse forumdan örneklerle bunu kanıtlayabilirim. Bu yüzden Moderatör seçiminde her hangi bir nedenden dolayı bir üyeye ters düşen bir Moderatörün kişisel kinini ilgili kişinin mesajını ya da konusunu kapatarak göstermemeli.

Yani Moderatör ben “bu üyeye gıkçıktım” ya da “bu konu benim ideolojik dünya görüşüme ters” diyerek görevini sürdürüyorsa burada tartışma kaçınılmaz olur. Özellikle böyle düşündüklerini düşündüğüm mod.'lar var. Umarım yeni düzenlemede bu kaygılarda giderilir.
 
Değişiklik şarttı hayırlı olsun.

Kötü adam pesi :devil2::devil2: rengi falan şimdi tam olmuş.:D
 
Co Admin olayı güzel olmuş ve sup moddan co admin seçimide oldukça yerinde bir karar. En azından eskisi gibi gökten inme admin alınmıyor.
Co Admin olarak pesimiste görevinde başarılar.
Keyloger ise zaten modluk ve editörlük işlerini bir arada götürüyordu zaten modlar kim sup mod seçilecek diye bir anket yapılsaydı parnaaggla keyloger gösterilirdi :)
Sup mod olarak keylogere görevinde başarılar.
 
Büyük Şirket Yönetir Gibi Forum Yönetiyorsun Hakkı . ! :) Pasif Olanların Zan Altında Kalması Engellemek Adına Güzel Bir Değişiklik! Foruma Emeği Geçen Şimdi Forum Dışı Olan Herkese Ben Kendi Adıma Teşekkür Ederim !

Ayrıca 1 inci Derece Forum Sorumlusunun Renginin Koyu Kırmızı Yerine "Siyah" Olmasını İsterdim
 
Üst