mavi ekran hatası. ACiL yardıımmm!! :(

Bepob

Profesör
Katılım
11 Ağustos 2014
Mesajlar
3,655
Reaksiyon puanı
302
Puanları
83
Mavi ekran farklı sebeplerden dolayı olabilir herhangi bir sistem sorunu belki bakımsız virüslü bilgisayar veya ısınma sorunundan da olabilir ramlardan kaynaklanabilir kesin bir şey diyemem format tabi çözüm fakat ondan önce bu hata neyden olabilir bunu bulmaya çalış
 

Samet UCA

Profesör
Katılım
3 Ağustos 2012
Mesajlar
3,286
Reaksiyon puanı
2,925
Puanları
113
Beyler benim bilgisayar durduk yere bir anda bu hatayı veriyor. Format ta attım düzelmedi. Eskiden arada bir olurken şimdi sürekli kendi kendine oluyor. Lütfen yardım Edin...

Mavi Ekran - Hızlı Resim
http://i.hizliresim.com/9qmj2o.jpg:(
Hata kodları verinin harddisk içerisine ulaşılırken diskin fiziksel hata gördüğünü bundan dolayıda çöktüğünü gösteriyor bunun farklı çözümleri var ama format çözüm değildir.Mavi ekran hatasının başlıca kaynağı formattır zaten.Hdd nin diskinden o anlık veri okunmamış olabilir eğer öyleyse sorun ara sıra veya sadece ilgili uygulama/program veya veriye ulaşılmak istenildiğinde olur eğer bu ekran sıklıkla geliyorsa harddiskinde boşluklar oluşmuştur bunun çözümü disk birleştirmekdir.Disk birleştirme ile ilgili programlar var onları deneyebilirsin.Eğer çözüm disk birleştirme olmaz ise harddiskinin artık ömrü bitmiş gibi bişey diyebiliriz.
 

kabus750

Öğrenci
Katılım
27 Kasım 2015
Mesajlar
33
Reaksiyon puanı
1
Puanları
8
Arkadaşım görünen hdd ömrünü tamamlamak üzere. Ama kesinbir şey söyleyebilmek için ramide test et derim sana. Belki ramden dolayı verebiliyor ama sen işini riske atma varsa datalarını başka bir hdd ye falan çek. sonra dosyalarım gitti diye ah vah edersin.
 

racooss

Öğrenci
Katılım
14 Ağustos 2013
Mesajlar
11
Reaksiyon puanı
0
Puanları
1
saolun beyler. Ben format ta attım ama aynı hata yine de geliyor. Birileri daha bana hdd nin sıkıntılı olabileceğini söylemişti. Şimdi artık inancım tam..
 
Üst