League Of Legends: Uzay Serüveni

Bu konuyu okuyanlar

Katılım
16 Ağustos 2018
Mesajlar
108
Reaksiyon puanı
39
Puanları
28
gamemode_article_header_optimized.jpg



Uzay Serüveni: Çıkarma


Uzak yabancı gezegenlerde yolunu bulmak zor olabilir. Uzay Serüveni: Çıkarma'ya başlamadan önce bu faydalı rehberdeki ayrıntıları öğrenmeyi unutma.

Karakterler

Yasuo, Jinx, Sona, Malphite ve Ziggs arasından seçimini yap. Karakterlerin her biri farklı eklenti yollarına ve güçlendirilmiş pasif yeteneklere sahip.
YASUO
image

Mürettebatın kaptanı SG hasarı, kitle kontrolü ve Rüzgâr Duvarı sayesinde rakiplerin atışlarına karşı koruma sağlar. Avarenin Yolu'nun kalkanları iki kat güçlü ve iki kat süreye sahip. Yasuo ayrıca şunları kazanır:
  • Verilen tüm hasarın %10'u kadar iyileşme (bunun etkisi alan etkili hasar için %33'üne iner)
  • Ulti bekleme süresinde %50 azalma
  • +%10 Hareket Hızı
JINX
image

Jinx menzilli savaş, rakipleri etkisiz hale getirme ve tonla hasar verme konularında uzman. Jinx parlak canavarları katlettiğinde Ay Çok Heyecanlı! etkinleşir ve tüm mürettebata uygulanır. Jinx ayrıca şunları kazanır:
  • Verilen tüm hasarın %10'u kadar iyileşme (bunun etkisi alan etkili hasar için %33'üne iner)
  • Ulti bekleme süresinde %50 azalma
  • +%20 Saldırı Hızı
  • Saniye başına +15 Mana Yenilenmesi
MALPHITE
image

Malphite savunma, rakipleri etkisiz hale getirme becerisi ve taş gibi destek hasarı sağlar. Granit Kalkan'ın bekleme süresi çatışma sırasında sıfırlanmaz ama bu bekleme süresi normal saldırılarla birlikte 1 saniye, yetenek isabetleriyle birlikteyse 2 saniye azalır. Malphite ayrıca şunları kazanır:
  • Verilen tüm hasarın %5'i kadar iyileşme (bunun etkisi alan etkili hasar için %33'üne iner)
  • Ulti bekleme süresinde %50 azalma
  • +%5 Can
  • Saniye başına +15 Mana Yenilenmesi
  • +100 Saldırı Gücü ve Yetenek Gücü
SONA
image

Geminin en yeni mürettebatı iyileştirme, büyü hasarı ve takımını koruma konularında uzman. Baskın Akor'un etkileri şu şekilde değişir:
  • Staccato [Q] +%75 Hasar kazanır
  • Diminuendo [W] Metanet Aryası'nın bekleme süresini sıfırlar
  • Tempo [E] hedefini sersemletir
Sona ayrıca şunları kazanır:
  • Verilen tüm hasarın %5'i kadar iyileşme (bunun etkisi alan etkili hasar için %33'üne iner)
  • Ulti bekleme süresinde %50 azalma
  • +%10 İyileştirme ve Kalkan
  • Saniye başına +20 Mana Yenilenmesi
ZIGGS
image

Kazazede Ziggs alan etkili büyü hasarı, rakipleri etkisiz hale getirme ve devasa patlamalar konularında uzman. Kısa Fitil, 150 Saldırı Menzili kazanır ve iki kat hasar verir. Ziggs ayrıca şunları kazanır:
  • Verilen tüm hasarın %10'u kadar iyileşme (bunun etkisi alan etkili hasar için %33'üne iner)
  • Ulti bekleme süresinde %50 azalma
  • +%10 Yetenek Gücü
  • Saniye başına +15 Mana Yenilenmesi
Eklentiler
İşte geldik en güzel kısma.
image

Modu her oynayışında karakterler için eklentiler kazanabilirsin. Bunlar etkinlik süresince sende kalır ve onları oyunlar arasında seçebilirsin. Eklentiler gerçekten güçlü ve çok çılgın şeyler yapmana olanak sağlıyor.
Augments_Equipping_640_TR.jpg

Zamanla görevleri tamamladıkça ilave eklenti yuvaları açarsın. Karakter başına en fazla 5 yuva ve 15 eklentiye sahip olabilirsin. Onlarla bazı harika dizilimler yapman mümkün. Bu yüzden bulduğun eklentilerle denemeler yapmaktan çekinme.
image

*Diğer oyunculara yetişmene olanak sağlayacak bir eklenti paketini 17 Eylül - 8 Ekim tarihleri arasında alabileceksin. Bütün eklentileri içeren bu paket 600 RP veya 10.000 MÖ karşılığında alınabilecek. Ayrıca sahip olunan her bir eklenti, RP bedelini 8 azaltarak en az 215 RP'ye kadar düşürebilecek.
Sihirdar Büyüleri
Burada tek seçebileceğin şey onları hangi tuşa atayacağın. Sahip olacağın büyüler şu şekilde:
image

Lütfen kollarını ve bacaklarını solucan deliğinin içinde tut.

BOYUT GEÇİŞİ
Kısa süreliğine hedef alınamaz ve hasar görmez hale gelir, belli bir noktaya doğru hızla atılırsın. 3 yük tutar.
15 saniye Cephane Yenilenmesi
image

Uyansana be!

DİRİLT
Düşmüş bir takım arkadaşının yanında 2 saniye kalarak onu kaldırırsın. Alandan çıkmak bekleme süreni harcamaz.
100 saniye Bekleme Süresi
Dostlar
Minik arkadaşlar.

ORA BOT
Ziggs'in inşa ettiği minik ve sevimli bir robot. Ora toplamana yardım etmesinin yanı sıra, turlar arasında bir şeyler almana olanak sağlıyor. Kendisi çok iyi bir dost.

GEÇİT ALANI
Bir bölgeyi temizlemenin ardından Ora Bot bu alanı açar. Burada durarak bir sonraki odaya geçebilirsin. Üstünde daha fazla oyuncu olduğunda geçiş daha hızlı gerçekleşir.
Güçlendirmeler ve Toplanabilir Nesneler
İşte geldik herkesin merakla beklediği bölüme.

ORA
İşte aradığımız şey. Bundan yeterince topladığında Ora Bot'u şarj ederek bir sonraki bölgeye geçebilirsin. Rakiplerden ve Ora bitkilerinden düşer.

ORA BİTKİSİ
Bunlar, görür görmez saldırman gereken şeyler; çünkü epey Ora düşürüyorlar ve kendi hallerine bırakıldıklarında çürüyüp yok olabiliyorlar.

CAN BONCUK
Bunları patlatmak herkesin canını ve manasını sonuna kadar doldurur. Bir süre sonra kaybolurlar.

ALTIN BONCUK
Parayı da nereden bulmuşlar? Bunları ortadan kaldırarak herkese fazladan 500 Altın verebilirsin.

ODAK BONCUK
Bunu ortadan kaldıran kişi muazzam bir güçlendirme kazanarak hasar almaz hale gelir ve bekleme süresinde azalma kazanır. Ultini patlatmaktan çekinme.

YADİGÂR BONCUK
Herkes için bir eklenti açan, nadide bir tür. Kaçmasına izin verme!

ORA BONCUK
Bunları kaçırman imkânsız; çünkü kocamanlar ve epey Ora düşürüyorlar. Eğer hasarını onlar üstünde yoğunlaştırırsan bir sonraki bölgeye hemencecik geçebilirsin.
Tehlikeler
Bu gezegenin evrendeki en dengesiz yerlerden biri olduğu söylenebilir. Yüzeyde karşılaşabileceğin sorunlar şöyle:

DUVARLAR
Bunlar geçmeni engelleyen ve yıkılabilen yüzey şekilleridir. Onları yerle bir edip ilerlemeni sürdür.

KARANLIK
Çevreni iyi görememek gerçekten korkutucu. Arkadaşlarından uzaklaşma.

YUMURTA BASKINI
Bazen birkaç Tosbik Yumurtası aniden ortaya çıkabilir. Tosbikler kabuklarını kırmadan önce bunları ortadan kaldırmak en iyisi olacaktır.

BALONCUK GAYZERİ BİTKİLERİ
Bunlar sana doğru devasa baloncuklar fırlatır. İsabet alman halinde olduğun yere sabitlenirsin. Sakın hareketsiz kalma!

ATEŞ IŞINI KRİSTALLERİ
Bunlar gerçekten can yakan büyük, dönen ateş ışınlarıdır. Onlardan uzak durman senin için en iyisi.

BUZ IŞINI KRİSTALLERİ
Tıpkı ateş ışını gibi çalışan bu ışınlar, canını yakmak yerine seni yavaşlatır. Dolayısıyla onlardan da uzak durmaya çalışmalısın.

ORA FIRTINASI
Bu, içinde durduğunda canını yakan, elektrik enerjisi yüklü bir bulut. Onunla arana mesafe koymaya çalış.

BUZ FIRTINASI
Ora Fırtınası'na epey benziyor ama bunlar seni yavaşlatıyor. Sıcaktan rahatsız olduğun anlarda bile onlardan uzak durmalısın.

VOLKAN
Zeminde oluşan bu alanlar gerçekten çok tehlikelidir. Demedi deme.
Rakipler
Tabii buraya sadece dolaşmaya gelmedin. Karşına çıkacak rakipler şöyle:

ZIPIRGAGA
Can: Düşük
Hasar: Yüksek
Yoğunlaşması tamamlandıktan sonra art arda yüksek hasar veren atışlar yapar. Kaçmayı, kitle kontrolüyle onu durdurmayı veya o seni alaşağı etmeden önce onu katletmeyi deneyebilirsin.

BOMBAGAGA
Can: Düşük
Hasar: Yüksek
Kurbanına yaklaştıktan sonra gökyüzüne yıldırımlar fırlatır. Kızartma olmak istemiyorsan sürekli hareket halinde ol ve takım arkadaşlarına çok yaklaşma.

IŞILGAN
Can: Düşük
Hasar: Orta
Etrafta sıçrar ve saldırmadan önce saklanır. Bu yaratıklardan oluşan gruplar çok tehlikelidir ve bir anda etrafını sarabilir. Paramparça olmak istemiyorsan Boyut Geçişi'ni kullanmayı unutma.

YERTAPOT
Can: Düşük
Damage: Medium
Uzaklardan tehlikeli enerji ışınları gönderir. Onlara hücum edip tehlikeyi ortadan kaldırmayı veya kaptanın Rüzgâr Duvarı'nın arkasına gizlenmeyi deneyebilirsin.

DİŞTAPOT
Can: Düşük
Hasar: Orta
Bu yaratıklar Kaptan Yasuo'nun bile durduramayacağı güçlü bir lazere sahiptir. Etraflarında dans ederek bir sonraki atışlarını yapmadan önce onlara saldır.

KIZIL İĞNE
Can: Yüksek
Hasar: Düşük
Seni kuyruğuyla yakalar ve tehlikeye sürükler. Yardım istemekten çekinme. Takımın kitle kontrolü etkileri kullanarak seni kurtarabilir.

YAPRAKPENÇE
Can: Orta
Hasar: Orta
İğrenç tükürüğüyle seni yavaşlatır ve ardından vahşice hücum eder. Gücünü toplayıp saldırılarını sıralamadan önce ondan uzaklaş. Görüntüsü çiçeği andırır.

IŞILÇEKİRDEK
Can: Yüksek
Hasar: Düşük
Kendini ve yakınındaki diğer tüm canavarları bütün hasardan koruyan bir bariyer oluşturur. Bariyer yakınındaki rakiplere karşı işlemez. Bu yüzden hemen dibine girmeye çalış.

ÇAPAKUYRUK
Can: Orta
Hasar: Orta
Kuyruk yüksek miktarda hasar verir ve seni geri savurur. Kaçman veya ona kuyruğun sana isabet edemeyeceği kadar yaklaşman mümkün.

YERDEŞEN
Can: Yüksek
Hasar: Yüksek
Bu canavarlar öyle her attıklarını vuramasa da sütunlarıyla bir hedefi tutturduklarında büyük miktarda hasar verebilir. Sürekli hareket halinde olursan sorun yaşamazsın.

ALFATOSBİK
Can: Orta
Hasar: Düşük
Hasarları pek yüksek olmasa da Tosbikler ortaya çıkaran yumurtalar oluştururlar. Onları çabucak ortadan kaldırmazsan kendini yüzlerce minik canavarla baş başa bulabilirsin.

TOSBİK
Can: Düşük
Hasar: Orta
Bunlar Alfatosbiklerin minik bebekleridir. Tek başlarına pek tehlikeli olmasalar da sayı üstünlüğünü yakaladıklarında sorun oluşturabilirler. Onlara karşı alan etkili hasara yönel.

GERGEDON
Can: Yüksek
Hasar: Orta
Bu yaratıklar çok saldırgandır ve seni kovalamaya çalışabilirler. Toprağa vurduklarında ölümcül ve kırmızı bir halka oluştururlar. Mesafeyi korumaya çalış.

DİŞSAKAL
Can: Düşük
Hasar: Orta
Her isabet aldıklarında savunmaya geçerek muazzam bir saldırı için yoğunlaşmaya başlarlar. Bu gerçekleştiğinde hemen arkalarına geçerek onları güvenli şekilde ortadan kaldırabilirsin.

JİLETYÜREK
Can: Düşük
Hasar: Orta
Bu canavarlar yakınına sokulup giderek daha da sertleşen saldırılar gerçekleştirir. Onlardan uzak durmaya ve hasarını hızlı vermeye çalış.

DOZERÇENE
Can: Orta
Hasar: Yüksek
Sinirlendiklerinde düz bir hat boyunca hücum ederek tonla hasar verirler. Kendini yerde bulmak istemiyorsan yollarından çekil veya Boyut Geçişi kullan.

KIRBAÇDİL
Can: Orta
Hasar: Orta
Bu yaratıklar devasa dilleriyle seni kendilerine çekmeye çalışır. Sürekli hareket halinde olmaya çalış, çünkü bu gerçekten iğrenç.

BÜYÜKLER (Mavi Işık)
Rakipler mutasyona uğrayarak daha da büyüyebilir. Bu onların canını ve hasarını arttırır.

ELİTLER (Kırmızı Işık)
Nadir görülen ve tehlikeli bir süper mutasyon. Bu rakipler son derece tehlikelidir ve tek darbede işini bitirebilir.
image

KAYN
Can: Devasa
Hasar: Tonla


learnmore_optimized.jpg


İçerik
  • Çıkış
  • Kostümler
  • Simge ve Çerçeveler
  • Totem Görünümleri
  • İfadeler

  • Renkler
  • Paketler
  • Ganimet ve Zanaatkârlık
  • Görevler

Çıkış
Uzay Serüveni Açık Beta'ya hiç uğramadan doğrudan 8.18'e acil iniş yaptı. Tüm dünyada 11 Eylül (Salı) ve 12 Eylül (Çarşamba) tarihleri arasında gerçekleşecek çıkışın saatleriyse (bizim saatimizle) şöyle olacak:
Türkiye: Çarşamba 07.00 ve 08.00 saatleri arasında


Kostümler
image

Uzay Serüveni Kayn
1820 RP
image

Uzay Serüveni Yasuo
1350 RP
image

Uzay Serüveni Jinx
1350 RP
image

Uzay Serüveni Sona
1350 RP
image

Uzay Serüveni Malphite
1350 RP
image

Uzay Serüveni Ziggs
1350 RP
25 Eylül 2018 saat 09.59'a kadar Mağaza'da.
Uzay Serüveni Ziggs'in kostüm kristali, görev ödülleri yoluyla da kazanılabiliyor.

Simge ve Çerçeveler
Yükleme ekranı çerçevelerinin görünmesi için ilgili kostüme sahip olman gerekir.

Paket simge ve çerçeveleri:
Çoğu simge ve çerçeve (Kayn'inkiler dışında tümü) Uzay Serüveni Sembolleriyle de işlenebilir. Ganimet tablosunu aşağıda bulabilirsin.
border-kayn.png

border-jinx.png

border-yasuo.png

border-malphite.png

border-sona.png


image

Ah! Dili Dışarıda Sürpriz Çok Havalı
 

Dora

Dekan
Cezalı
Emektar
Katılım
26 Ocak 2018
Mesajlar
5,728
Reaksiyon puanı
9,728
Puanları
113
Yaş
30
Jinx eskisinden daha tatlı olmuş. Kayn daha op gözüküyor.
 

SecReT_HeaVeN

Öğrenci
Katılım
9 Eylül 2018
Mesajlar
29
Reaksiyon puanı
1
Puanları
3
Yaş
32
Sup main olarak Sona'ya gerçekten bayıldım keşke o mod'daki gibi aram'da ve ya Dereceli vadi oyunlarında W su o kadar heal verse :D oyun başında 30 can verirken soraka 1 lvlde 150 can veriyom aynı şekilde nami'ylede 137 :s
 

Mustafa Deliktaş

Profesör
Emektar
Katılım
9 Ağustos 2015
Mesajlar
3,292
Reaksiyon puanı
2,239
Puanları
113
Sup main olarak Sona'ya gerçekten bayıldım keşke o mod'daki gibi aram'da ve ya Dereceli vadi oyunlarında W su o kadar heal verse :D oyun başında 30 can verirken soraka 1 lvlde 150 can veriyom aynı şekilde nami'ylede 137 :s
Sup mainse bot pre yapalım mı :)
 

SecReT_HeaVeN

Öğrenci
Katılım
9 Eylül 2018
Mesajlar
29
Reaksiyon puanı
1
Puanları
3
Yaş
32
olabilir neden olmasın :) 5 senedir oynuyorum bi ustanın beni golda , plata çıkarmasını bekliyorum :D pek rank girmem normalde tek girincede sup la zor oyun alıyorum nick = RAPNicki Minajßæ
 
Üst