Kemal Kılıçdaroğlu istifa edecek mi?

Kemal Kılıçdaroğlu istifa etmeli mi?

  • Evet

    Kullanılan: 40 51.9%
  • Hayır

    Kullanılan: 37 48.1%

  • Kullanılan toplam oy
    77

Bu konuyu okuyanlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Turab Garip

Dekan
Emektar
Katılım
30 Mayıs 2007
Mesajlar
6,887
Reaksiyon puanı
175
Puanları
63
İstifa demişken, bu ülke Erdoğan Bayraktar kadar ani dönüş gördü mü acaba? Yoksa Bayraktar'ın kendi eliyle yazdığı bildirisi de mi montaj? Kendi ağzıyla söylediği "Erdoğan istifa etmelidir" sözü de mi montaj? Adam ani bir şekilde istifa etti, o kadar gurur yaptı ki "her şeyi de onun emriyle yaptım, benden önce o istifa etmelidir" dedi. Ağzının suyu akarak muhalefet partilerinden istifa bekleyenler, Erdoğan Bayraktar'ın önceki hali mi, yoksa döndükten sonraki hali mi daha çok hoşunuza gidiyor? Ortada ne kadar büyük şeyler varmış ki demek, adam kendisine yediremedi başbakanı istifaya davet etti ve "konuşacağının" sinyalini verdiği "her şeyi" başbakanın emriyle yaptığını söyledi. Tabii ki konuşmaması lazımdı; ya en iyi ihtimalle "gönül alma", ya tehdit ya da başka bir vaatle susturuldu; o da yetmedi, "ee istifa etmiştim, hatta o kadar zoruma gitti ki, ülke başbakanının istifa etmesi gerektiğini ilan ettim... ama yok öyle bir şey.. yerseniz" moduna geçti.

İstifadan bahsedecekseniz, daha büyük söz söyleyip daha büyük lokmayı kendi boğazına dizenleri konuşalım.

@giskur11 kardeşim, herhalde çıkıp "Recep bir numaralı siyonisttir, bu ödülü o yüzden verdik" demeyeceklerdi değil mi? O ikinci dünya savaşı yeni olmadı ki; adamlar kendilerine "zahirde" daha yakın olan Demirel'e, Çiller'e, Evren'e ve benzerlerine niye vermediler? Bir şekilde uydurmak lazım işte kılıfına. :) Hiçbirisi İsrail adına çalıştığını bu kadar açıktan itiraf etmedi. Hatta itirafı geçtik, iftiharla söyledi adam. Şimdi "üstün cesaret" almaya hak kazanmış mı kazanmamış mı? Allah için kazanmış.. Daha açık bir ifadeyle hakikaten bir başbakanın 80 milyon Türk vatandaşının karşısına çıkıp "ben İsrail'e hizmet ediyorum" demesi büyük cesaret ister, adamda o cesaret var, doğru konuşmak lazım; o yüzden de "Yahudi üstün cesaret ödülü"nü dibine kadar hak ediyor.

Theodor Herzl'in "50 yıl sonra İsrail devleti kurulacaktır" dediği tarihten tam 50 yıl sonra kurulmuş olması ne kadar "ilginç" bir tesadüfse, o Yahudi üstün cesaret ödülünün zamanında değil de 50 yıl sonra verilmesi de o kadar tesadüftür. Ayrıca "Türkler dilenci gibi dizlerime kapanacaklar" şeklinde de bir sözü vardır, kendisini bu başarı(!)sından dolayı da kutlamak gerekir. Suriye'ye bomba attığı için Erdoğan'ın dostu Arap ülkelerin resmi TV yayınlarında "Allah İsrail'den razı olsun" dedikleri gibi aynı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Son mesajlar

Üst