Hamza Hamzaoğlu'na Yasin Öztekin tepkileri!

mazruf

Guru
Emektar
Katılım
30 Temmuz 2009
Mesajlar
23,098
Reaksiyon puanı
1,117
Puanları
293
Yaş
40
Galatasaray'da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun Yasin Öztekin değişikliği eleştiri aldı.

Haberin videosu için tıklayınız...


gsbsk600_I3D47.jpg


Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında İstanbul Başakşehir karşısında 2-0 öne geçtiği maçta sahadan 2-2 beraberlikle ayrılırken, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun bir kararı ciddi şekilde eleştirildi.

Mücadelenin 2-0 olduğu sırada dakikalar 65'i gösterdiğinde karşılaşmanın etkili isimlerinden Yasin Öztekin, yerini Blerim Dzemaili'ye bırakmıştı.

Maçın ardından değerlendirmelerde bulunan Mustafa Denizli, "Çıkacak son adam Yasin Öztekin'di. Yapılacak tek değişiklik Bruma'ydı. O çıkardı Telles girerdi. Bu futbolcuları oyundan alamazsın. Takımda yeni yer bulan ve çıkışta olan futbolcuları değil. Yeni kazandığın bir adam. Dzemaili oyuna girecekse Yasin çıkmazdı" dedi.

Rıdvan Dilmen ise, "Hamza Hamzaoğlu'nun Yasin değişikliği anlamsızdı. Bruma'yı çıkarması lazımdı. Yasin'i çıkarması Sneijder'in de dengesini bozdu. Hamza Hoca bu değişikliği yaptığına çok pişman olmuştur" açıklamasını yaptı

SPORX

"Benim hatam, özür dilerim"

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, maçın kaderini çizen Yasin-Dzemali değişikliğinin kendi hatası olduğunu söyleyerek özür diledi.

Galatasaray'ın 2-0 öne geçtiği maçta Başakşehir ile 2-2 berabere kalması ve şampiyonluk yarışında altın değerinde 2 puan kaybetmesi sonrası eleştiri okları Hamza Hamzaoğlu'na yöneldi. Hamzaoğlu'nun takımın en iyi ismi Yasin Öztekin'i kenara alması ve bu değişikliğin ardından maçın tersine dönmesi eleştirildi.

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, maç sonrası yaptığı açıklamada yaptığı değişikliğin hata olduğunu kabul edip suçu üstlendi. Ancak Hamzaoğlu, oyuncularını da eleştirdi.

Lig TV'ye konuşan Hamzaoğlu, Galatasaray'ın maçta Yasin'in oynadığı ve oynamadığı dakikalarda iki farklı manzara çizdiğini söyledi. Değişiklik anına kadar basan ve mücadele eden bir futbol oynadıklarının altını çizen Hamzaoğlu, Yasin'in oyundan alınmasının hata olduğunu kabul etti. Hamzaoğlu bundan dolayı camiadan özer diledi.

Ancak başarılı teknik adam "Ne olursa olsun maçın 2-0'dan 2-2'ye gelmemesi gerekirdi. Bunu da oyuncularımla kendi aramızda konuşup değerlendireceğiz" diyerek de oyuncularını eleştirdi.

Galatasaray Teknik Direktörü, çok üzgün olduklarını ama asla pes etmeyeceklerini de belirterek "Şampiyonluk bu maçtan sonra daha da şart oldu" ifadelerini kullandı.

Hamzaoğlu, koridorlarda yaşanan gerginliği ise görmediğini, o sırada saha içinde olduğunu belirtti.

NTV Spor
 

N3CAT1

Dekan
Emektar
Katılım
20 Nisan 2008
Mesajlar
6,608
Reaksiyon puanı
144
Puanları
243
Selam söylesin bi yerlerine. Kafayı yiyeceğim. Bu konumda böyle bir puan kaybı olmamalıydı.
 

cexen

Asistan
Katılım
21 Nisan 2010
Mesajlar
334
Reaksiyon puanı
11
Puanları
18
dzemaili yi bu takıma alana saygılarımı sunuyorum!!!!
 
Üst