Google'a Türk kullanıcılardan tepki yağıyor!

Bu konuyu okuyanlar

prodirect

Öğrenci
Katılım
16 Haziran 2011
Mesajlar
22
Reaksiyon puanı
0
Puanları
1
Emperyalizmin hizmetkarı olan ve internetteki her search ümüzü kaydedip bizi profillere ayıran ona göre reklam izleten ve verilerimizi şirketlere satan google dan ne bekliyorduk. Türklerin emperyalizme karşı kazandıgı savaşın yıldönümünü hatırlamasını mı?
 

shakal

Profesör
Katılım
9 Mart 2009
Mesajlar
1,770
Reaksiyon puanı
29
Puanları
48
neyin önemini istiyorsunuz ,canakkalemi kaldi ,bugun türkiyenin ingilizlesmemis yanimi kaldi , öyleki ingiliz usaklarini bile türk kahramani yapmisiz a-z ye ingiliz fransiz italyan olmusuz ,keske canakkalede yenilseymisiz belki ozaman düsmanimiza karsi tavrimiz müslümanca olur du,bugunki halkin inglizden ne farki kaldi
 

Turab Garip

Dekan
Emektar
Katılım
30 Mayıs 2007
Mesajlar
6,887
Reaksiyon puanı
175
Puanları
63
Adamlar bir şey icat ettiler bin pişman oldular. Hani günahım kadar sevmem derler ya, Google'ı öyle sevmem ama her zaman da "Google şuna logo yapmadı, bunla logo yapmadı" diye eleştirmeleri de anlamak güç. Böyle bir zorunluluğu olmadığı gibi, zaten bu "doodle" olayını çıkaran da kendisi. Yani tabiri caizse kendi aralarında önemli gördükleri şeyleri içlerinden gelirse resmediyorlar, hepsi bu. Adamın kendi kendine yaptığı bir şey üzerinden beklentiye girmek de ne acayip bir anlayış. Yani adam kendi kendine orada bir şeyler yapıyor, sen uzaktan bağırıyorsun, "hüoop öyle yapma böyle yap" diyorsun. Komik değil mi? Biz yapalım madem bu kadar ciddiye alınmasını istiyoruz?

Üstelik biz ülkelerden sadece bir ülkeyiz, bütün ülkelerin böyle takıntılar yaptığını ve triplere girdiğini düşünsenize. Etiyopya 250 sene önceki depremi anmadığı için Google'ı kınadı. Belçika başbakanın annesinin ölüm yıl dönümünü unutan Google'ı engelledi falan.. :) Onlar da aralarında düşünüyorlar, ul*n iyi ki bir doodle yaptık, millet ne acayip beklentilere girdi..

18 Mart önemsiz olduğu için değil, böyle saçma beklentilere girmek önemsiz olduğu için.
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ya bu ne saçmalık be. Google ne diye dünyada Türklerden ve bir avuç Anzak'tan başkasının farkında olmadığı bir savaş için doodle yapsın. Bu kadar mı dünyadan habersizsiniz ya. Ayıp etmişmiş. Google babanın oğlu çünkü, hazırda bekliyo Tükleri nasıl başlık yaparım ben diye. Oy oy Türkiye Muz Cumhuriyeti.
 

qw1tt2

Asistan
Katılım
13 Haziran 2012
Mesajlar
121
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
yani herşeye bir logo yapan google a haklı bir şikayet.
 

edyraper

Öğrenci
Katılım
8 Nisan 2014
Mesajlar
7
Reaksiyon puanı
0
Puanları
1
arkadaşlar kafayı yıyecem ......

arkadaşlar GOOGLE.com ile ilgili hiç bir şey açılmıyor , google.com.tr açılıyor ama gmail.com diye geçtiği için açılmıyor maps.google.com açılmıyor kısacası hiç bir şey açılmıyor intenet ile ilgli hiç sıkıntım yok sadece google.com ile bağlantılı olan hiç bir şey açılmıyor .... modem reset attım hosts dosyasını google ayıt butun dnsleri yapıştırdım yani aklınıza ne gelyiorsa yaptın , VPN kullandığımda da ingiltereden yada hollandadan bağlanıyor ama VPN kullanmak istemiyorum lütfen yardım edin her yolu denedim bir tek bir şey kaldı format atmak o da muhasebe programı var ondan atmiyoruz . lütfen yardım edin

not: admin ilgili bolumu bulamadım eğer başka bir yere atarsanız bana haber verirseniz ben ordan takip edeyim ... saygılar
 

seyhmus21

Profesör
Katılım
19 Mart 2013
Mesajlar
1,962
Reaksiyon puanı
255
Puanları
83
Bu tür şeylere takılmayın biz onlara göre 3 dünya ülkesiyiz.Adam istediğini hizmete açar istediğini satar istediğini logo yapar.
 

oguzhann

Öğrenci
Katılım
29 Mart 2012
Mesajlar
26
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
bu kadar şikayet edeceğimize adam akıllı kendimize has arama motoru yapalım günün her anlam ve öneminde doodlemızı kendimiz koyalım türkün türkten başka dostu yoktur unutmayalım :)
 
Üst