Game Booster 3.20 - Oyun Performans Arttırıcı

samuray24

Öğrenci
Katılım
30 Ocak 2012
Mesajlar
2
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Bilgisayarınızın oyun performansını artırmak ister misiniz?


Game Booster, bilgisayarınızda arka planda çalışan bazı servisleri geçici olarak kapar, sistem hafızasını temizler ve işlemcinizi optimize eder. Bu şekilde bilgisayarınızın hafıza ve işlemci kullanımı bir miktar düşerek oynadığınız oyun için daha fazla sistem kaynağı kullanabilirsiniz ve oyun esnasında sisteminizden daha iyi bir verim alabilirsiniz.


Programın kullanımı çok basit. Sadece bir tuşa tıklayarak aktif hale getirebiliriniz. İleri derecede teknik bilgi gerektirmiyor.


Üstelik son derece de güvenli. Ne sisteminize hış aşırımı (overclock) yapar, ne sistem ayarlarınızı veya sistem kütüğünüzü (registry) değiştirir. Sadece oyun oynama esnasında kullanmayacağınız servisleri kapatır.


Programı çalıştırdığınızda servisleri durdurduktan sonra arka planda çalışan bazı uygulamalarınızı da (antivirüs vs.) kapatıp kapatmamak istediğinizi sorar. Dilerseniz bunları da oyun esnasında geçici olarak kapatabilirsiniz. Veya bu uygulamaları kapatmamayı da seçebilirsiniz.


Programdan Bir Görüntü :


264mv.png



Resimde gördüğünüz "Switch to Boost" butonuna tıklayarak programı çalıştırabilirsiniz. Program ücretsizdir.


Download
 

S_T_A_L_K_E_R

Profesör
Katılım
19 Aralık 2009
Mesajlar
2,946
Reaksiyon puanı
40
Puanları
0
Ben de kullanıyorum. Anlık takılmaları neredeyse yok etti. Düşük seviyeli bilgisayarlar için tavsiye ederim.
 

smnckgzr

Öğrenci
Katılım
15 Kasım 2013
Mesajlar
99
Reaksiyon puanı
20
Puanları
8
link ölmüş. bende wise game booster programını kullanıyorum. gayet başarılı türkçe ve ücretsiz bir program indirmek isteyenler BURADAN indirebilir.
 
Üst