atillaahmetalp
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
konu ile ilgili görüntülü anlatımınızı bekliyoruz.Konu hakkinda gorsel anlatim yapicaz, care yok. Konuyu detaylari ile anlaticam.
merhabalar,Bende 16gb lik galaxy s3 var fakat hafızayı yormamak için sd hafıza kartına yüklediğim uygulamaları taşımak istiyorum ama "uygulamalar yöneticisi" kısmında sd karta taşı seçeneği yok ayrıca App 2 SD(move app to SD) programıda işe yaramıyor bu konuda bilgisi olan yardımcı olabilir mi ?
bu sorununuzu çözenildinizmi?
Merhabalar,
Umarım birileri aynı sorunu yaşamış ve buna bir çözüm bulmuş yada birileri buna çözüm bulmuş olurlar.
Bende galaxy s2 telefon var ve root olmadan kullanmaktayım ama malum Samsung Türkiye hiç bir güncellemeyi bi ton para verdiğimiz telefonumuza yansıtmamakta,şimdi Samsung merkezden bize yollamıyor diyeceğim ama servise giden her telefonu son sürüme kişiye sormadan güncelleyip yolluyorlar demekki ithalatçı firmanın bizlere hizmetinde sıkıntı var,İOS asla tercih ettiğim bir sistem olmamasına rağmen her güncelleme Iphone kullanıcılarına sunuluyor oysa Türkiye 10 güncellemenin birini bile Nisandan beri yapmadı S2 için,bu sebeple hala 4.0.3 ve bunun getirmiş olduğu rezillikleri yaşamaktayım.
Neyse içimi döktüm sorunum şudur s2 içindeki Uygulama yöneticine girince bir uygulama açınca sağ alt köşede yazan SD Karta Taşı bölümü bulunmakta,fakat kardeşimin s duos telefonunda yukarıda S3 tede olmadığını söyleyen arkadaşlarınki gibi böyle bir yer gelmiyor.
S duos 4.0.4 kullanmakta,ben önce 4.0.4 güncellemesindenmi kaynaklanıyor diye 4.0.4 kullaan bir arkadaştan kontrol ettim ve onda SD Karta Taşı bulunmakta üstelik YUVA diye bir kısım var oda s duosta yok
Şimdi benim bildiğim androidin işletim sistemi her telde aynı versiyonsa aynı olmalı ama mesela 4.0.4.1 çıkmışsa ve bu bir sorunsa düzelmişse bunu bilemem ama sonuçta öncelikle bu fark neden?anlamadım?
SD Karta taşıma olmaması nasıl olur bunuda aklım almıyor? 16 gb 32 gb 8 gb hepsi var bende hepsini s2 de test ettim sonra Duosa taktım s2 de özellik her 3 karttada gelirken Duosta gelmedi.
Root atsamda SD Kartı görebileceğini sanmıyorum?
sorunun gerçekten neden olduğunu bilen arkadaşlardan mutlak destek ben ve diğer mağdurlar için rica ediyorum.
Saygılarımla,