SDN Android 15 ve Yeni Gemini özellikleri hakkında canlı yayında toplanalım

barisbiyik

Süper Moderatör
Süper Moderatör
SDN
Katılım
23 Ocak 2024
Mesajlar
1,680
Çözümler
61
Reaksiyon puanı
1,905
Puanları
1,658
Konum
Türkiye

Google, 14-16 Mayıs tarihlerinde gerçekleştireceği I/O 2024 etkinliği için planlanan oturumlarını açıkladı. İlk programda Google platformları ve teknolojileri ele alınacak ve dokuz ayrı "Yenilik" oturumu düzenlenecek. SDN Kurucusu Hakkı Alkan(@Hakkı Alkan) ve Genel Yayın Yönetmenimiz Tolga Cem Küçükyılmaz(@tolgacem) canlı yayında sizlerle olacak.

Google’ın açıklamasına göre I/O 2024 dört temel alana odaklanacak: mobil, web, yapay zeka ve bulut teknolojileri. Etkinlikte 150’den fazla oturum ve içerik ile hem canlı hem de eğitici videolar paylaşılacak.

Etkinliğin odak noktası ise "Yenilikler" oturumları olacak. Bu oturumlarda Android 15 ve yeni Google yapay zeka araçlarının tanıtılması bekleniyor. Ayrıca geliştiriciler için yeni Android araçları ve üretken yapay zeka özellikleri de sunulabilir.

Bunların yanı sıra, Google Play hizmetleri ve şirketin yazılım teknolojileri ele alınacak. Flutter, ChromeOS, Angular ve Baseline gibi girişimlerle web teknolojilerine yönelik güncellemeler sunulacak. Android 15, içerik üreticilerinin kamera donanımından daha iyi yararlanmasını sağlayacak ve yapay zeka ile donatılması bekleniyor, bu da kullanıcı deneyimini büyük ölçüde artıracak.


Canlı yayına tüm SDN Forumu bekliyoruz :)
 

vigilantemre

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Katılım
26 Mayıs 2019
Mesajlar
1,747
Çözümler
2
Reaksiyon puanı
1,869
Puanları
358
Yaş
23
Yapay zekayı uygulamalara baya entegre etmişler, işleri kolaylaştırıyor, bu güzel bir şey.
 
Son düzenleme:
Üst