Haber Akp'li Aydemir: paranız olmayabilir ama şu yolların güzelliğine bakın...

Bu konuyu okuyanlar

Turab Garip

Dekan
Emektar
Katılım
30 Mayıs 2007
Mesajlar
6,887
Reaksiyon puanı
175
Puanları
63
Ben diyorum köprü ücretini dolarla belirlemek apaçık ihanettir, planlıdır.. O diyor YPG, Suriye.. Sonra da bana senaryo yazmışsın diyor. :) Güzel kardeşim, Firavun'un ve halkının hikayesini Kur'andan oku. Son pişmanlığın fayda etmediği yere gelene kadar neler yaşanmış bir bak.
 

OzkanK.

Rektör
Katılım
3 Eylül 2019
Mesajlar
10,693
Reaksiyon puanı
13,059
Puanları
113
Ben diyorum köprü ücretini dolarla belirlemek apaçık ihanettir, planlıdır..

Yaa ülkesi için böyle mücadele eden birisine alenen hain diye saçmalıyon resmen... Muhalif olacam diye gözünüz kör olmuş. Kim hain kim değil ayırt edemiyecek seviyeye gelmişiniz.

Atatürk'e alanen hakaret edenlerden tut. PKK'yı destekleyenlere YPG için çalışanlara Türkiye'ye yaptırım uygulayıp alenen teroristler ile iş tutanlara tek kelime edemiyenlerin. Ama yolu şöyle yapmış böyle yapmışş heee o zaman vatan haini bu demek resmen SAÇMALAMAK OLUYOR.

İhale dolar ile yapılmış ona göre sözleşmeside dolar ile yapılmış. Adam atıyorum 5 Milyar Dolar para yatırdığı ihaleden neden geriye 10-15 milyar TL alacam diye sözleşme imzalasın ki dolar ile yatırım yaptıysa dolar ile geri parasını ister. Üstüne geri dönüşü 15-20 yıl olan projelerde ayrıca ülkede enfslasyon varken...
 
Üst