30 Mart'ta elektrik kesintisi yaşanan yerlede kazanan Partiler.

Bu konuyu okuyanlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

limerick

Profesör
Katılım
28 Temmuz 2008
Mesajlar
1,188
Reaksiyon puanı
8
Puanları
38
30 Mart'ta elektrik kesintisi yaşanan bazı yerler ve o yerlerde kazanan partiler:

Ben o kadar sandik gorevlisinin ve partili yetkililerin arasinda elektriklerin kesilip hile yapildigina inanmiyorum( mumkun degil ). asadaki kazananlar gercekten kazananlar, fakat goz-gore-gore iftira atan chp ve mhp liler hala buna inaniyorlarsa o zaman asagidaki tabloya gore en cok hileyi chp ve mhp yapmistir.

Bakırköy - CHP

Adana - MHP

Diyarbakır - BDP

Mersin - MHP

Hatay - CHP

Osmaniye - MHP

Gaziantep - AK Parti



Kaynak,
 

limerick

Profesör
Katılım
28 Temmuz 2008
Mesajlar
1,188
Reaksiyon puanı
8
Puanları
38
Eneji bakanida, Trafoya kedi girmis dedikten sonra bu illerde kazananlarin muhalefet oldugunu ve biz kazandik ama buna ragmen itiraz ediyoruz desinler diye bir aciklama.



"Arkadaşlar bir espri gibi kabul etmeyin lütfen; bir trafo merkezine bir kedi girdi ve kısa devre yaptı. Yaklaşık 4 metreden atlayan bir kedi bunu yapabiliyor. Komple bunların kafesleri yapılıyor. Bu geçen ayda olmuştu. Bunları seçime bağlamak yanlış diyorum. Özellikle AK Parti'nin alacağı sonuçları anketlerde görenlerin mazeret üretmeyle alakalı işlemleridir. Başbakan Erdoğan, 'Güçlü bir muhalefet istiyorum' derken yorum yapıldı. 'Muhalefet dizayn mı edilmek isteniyor?' diye. Seçimlerde istedikleri sonuçlara ulaşamayan partilerin veya 8 seçimdir ikinci parti bile olamayan partilerin bu tür mazeretlerin arkasına sığınmasını biz doğru bulmayız. Demokratik de bulmayız. Toroslar bölgesindeki 5 ilden bahsediyoruz ve dediğim gibi 5 ilde de muhalefet partileri kazanmıştır. Kendilerini de o illerde tebrik ediyoruz. Elektrik ile ilgili herhangi bir mazeretlerinin olamayacağını açıkca görüyoruz ve varsa itiraz etsinler. 'Biz kazandık ama buna rağmen itiraz ediyoruz' desinler."
 

Turab Garip

Dekan
Emektar
Katılım
30 Mayıs 2007
Mesajlar
6,887
Reaksiyon puanı
175
Puanları
63
Abi nasıl bir trafoysa, bütün ülkeyi salladı yemin ediyorum. Neresi bu? Türkiye Merkez Trafosu mu? :)

Elektrik kesilmesiyle oy değiştirmek anlamlı bir eleştiri değil, fakat bir tane kedi yüzünden birbirinden alakasız yerlerdeki elektrik kesintilerini açıklamak ise akıl işi değil.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst