2014 Yerel Seçimler için neler düşünüyorsunuz?

Bu konuyu okuyanlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

burakbardakci34

Asistan
Katılım
26 Eylül 2013
Mesajlar
254
Reaksiyon puanı
37
Puanları
28
Şilide deprem oldu 3 kişi ölmüş. Türkiye'de bir seçim oldu onlarca kişi öldü.
 

kosasker

Profesör
Katılım
24 Aralık 2008
Mesajlar
3,195
Reaksiyon puanı
49
Puanları
48
Senin sünni dediğin, Hz.Ali'yi arkadan vuran, selefiyiz diyen hariciye kolu. Bir yalancı varsa o sensin.

Kim yalan söylüyor oku. http://www.bianet.org/bianet/toplum/48942-suriyenin-kimliksiz-kurtleri
Bunlar sadece kürtler.

Hem dilsiz, hem kör şeytan sensin. Suriyedeki olaylardan yeni haberimiz oluyor, savaş başlayana kadar da yoktu. Senin haberin vardır ama orada eğitim aldığına eminim.

İran rejimini savunan sensin.

Bu 12 yıl iddiasını ortaya sen attın, sanırım cevabı da sendedir. Adı üstünde Özgür Suriye Ordusu.

Al sana yalan dediğin özgür Suriye ordusundan bir yüzbaşı

http://dunya.milliyet.com.tr/-turki.../18.03.2012/1516760/default.htm?ref=OtherNews

Senin için bir dua'm var.

"İnşAllah ahirette esad ile beraber haşrolursun"

Bundan memnun olmayacağını sanmıyorum.

İnşAllah onunla haşrolursun ve ben bu savaşta öldürülen bebelerin, Reyhanlıda öldürülen insanlarımızın sizden soracağı hesabı ibretle izlerim.
 

Turab Garip

Dekan
Emektar
Katılım
30 Mayıs 2007
Mesajlar
6,887
Reaksiyon puanı
175
Puanları
63
Ben en çok bunlara değil de, seçim arefesinde safmışız deyip milletin saflığından faydalananlara şaşırıyorum. Zora düştüğünde Suriye konusunda da safmışız Amerika bizi kandırdı diyecek, o zaman yine görüşeceğiz.
[MENTION=54792]kosasker[/MENTION], verdiğin haberin kendisi bile seni yalanlıyor be kardeşim. Bak linkini attığın haber 2012 yılına ait. Adam 2012 yılına kadar Suriye Ordusunda yüzbaşıymış. 2012 yılında yapıldığını iddia ettiği bir tek saldırıda "bu katliama ortak olmamak için orduyu bıraktım" demiş. Demek ki bu adamın sözüne göre 2012 yılına kadar hiç saldırı ve katliam yapmamış Esad. Demek ki yıllardır zulüm yokmuş. Çünkü zulüm olsaymış bu adam yıllar önceden bırakırmış orduyu. Anlatabildim mi? E hani neredeydi bu adam 12 yıldır? Esad 2012'de gelmedi hükümete; 2000 yılında geldi. Yoksa Esad'ın ordusu 12 yıl kötülük yaparken bu adam da ordunun içinde miymiş? Hangisini seçersen seç, bataktır. Ortaya sürekli olarak boş iddialar atmak yerine bu sorulara cevap alalım. Ortaya attığın asılsız iddialara delil alalım.

Sonra kimliksiz oldukları için gelemediler dedin, onun da yalan olduğunu Kültür Bakanlığının resmi sitesinden gösterdim. 4 Milyona yakın Suriyeli "turistik veya ticari amaçlı" olarak ülkemize giriş yapmış. Her bir delil ortaya çıktığında konuyu değiştirip duruyorsun. Rica etsem, "kimlikleri bile yoktu o yüzden Türkiye'ye gelemiyorlardı" yalanını ve Kültür Bakanlığının istatistiklerini bir karşılaştırır mısın?

Üstelik nasıl yeni haberiniz oldu, vize bile yoktu aramızda, milyonlarca insan gelip geçti sınırdan; "yeni haberimiz oldu" biraz fazla büyük bir yalan olmadı mı? Senden başka hiç kimseden de duymadım bu yalanı. Kendin yazmış kendin oynamışsın, taraftar gazeteleriniz bile böyle absürd bir şey yazmadı. Ya adamlar Antalya'da tatil yapmışlar diyorum, neyin yeni haberi olması, ne kaçması, ne içtiniz siz Allah aşkına? :) Üstelik kaçıp gelmek için kimliğe mi ihtiyaç var? Şu anda kaçanlar kimlikle mi kaçıyor? Senin ve ailenin canı tehlike altında olsa aklına kimlik mi gelir? Buraya gelen binlerce Suriyeli kaçarken "aman kimliğimiz olmazsa Türkiye almaz bizi" diye mi düşünmüşler? 12 Yıl boyunca sırf kimliği yok diye kaçamamış.. Yahu adam can derdinde, 12 yıl sana göre katliamlar olmuş, kimlik mi düşünür! Bu saçma iddiayı inanarak mı söylüyorsun gerçekten? Düşünsene, Esad 12 yıl orada başkanlık yapıyor, ama Türk basını vize bile sormayan Suriye'deki bu olaylardan 12 yıl sonra haberdar oluyor. Hatta sadece Türk değil, tüm dünya basını geçişlerin inanılmaz kolay olduğu Suriye'deki bu olayları 12 yıl sonra öğreniyor! Taş devrinde bile yaşasak bu yalan tutmaz; üstelik şuradan şurası Suriye; Allah için kimi kandırdığınızı zannediyorsunuz? Yalanın o kadar büyüğünü gazeteler bile yazamadı henüz, nereden uydurdunuz bunu bilemiyorum? Ha madem ki uydurdunuz; 1- delil getirin, 2- karşı delilleri çürütün. Öyle haybeden konuşacaksak herkes konuşur.

İkinci olarak, mutlaka ki Esad'la haşrolma arzum yok, eğer Allah'ın yolunu seçerse, ahirette onunla da bir olmayı arzularız. Buna karşılık ben sizin oradaki teröristlerle ve "Özgür Suriye Ordusu" mensuplarıyla haşrolmanızı dilemiştim, hiç itiraz etmediniz, bunu amin demiş olarak kabul ediyorum. Yalnız unutmayın, ÖSO'nun Esad ordusu olduğunu siz söylediniz; Esad zalimse, bunlar da zalimdi, Esad zalim değildiyse, bunlar haindir. Sonuçta hangi ihtimali seçersen seç ÖSO batağın dibindedir. Ayrıca hariciye kolu dediğin adamlar şu anda ÖSO'nun militanları, hatırlatırım. Demek sen kime destek verdiğini de bilmiyorsun henüz..

Ama esasta sizin niyetiniz belli, yapmak istediğiniz belli. Lübnan'daki Müstakbel Partisi (Haririler) daha birkaç ay önce aynen şöyle demişti; "Hz. Muhammed bile gelip Hizbullah'a katılsa, biz yine de Hizbullah'a karşı savaşırız". İşte sizin niyetiniz bu, "sıra Lübnan'a da gelecek" deme cesaretiniz bundandır. Yani Esad varmış yokmuş sizin için önemli değil, sizin niyetiniz başka çünkü. Bu zihniyet peygamberin yakasını silken, boynunda iz çıkaran zihniyet, bu zihniyet peygambere Hudeybiye'de itiraz eden, vefat edeceği sırada "sayıklıyor" diyen zihniyet. Bu zihniyet peygamberin naaşını yerde bırakan, "Fatıma bile olsa evi yakarım" diyen zihniyet. O yüzden sizin derdiniz gerçekte Esad değil, biz biliyoruz, söylemeye cesaretiniz olmasa da.
 

kosasker

Profesör
Katılım
24 Aralık 2008
Mesajlar
3,195
Reaksiyon puanı
49
Puanları
48
Lübnanda bilmem ne partisi. Sünni diyerek, selefi kılığına girmiş haricileri buraya yaz dur. Sen foruma yazmadan önce ne içiyorsun söylesene.
 

Turab Garip

Dekan
Emektar
Katılım
30 Mayıs 2007
Mesajlar
6,887
Reaksiyon puanı
175
Puanları
63
[MENTION=54792]kosasker[/MENTION], ortaya saçtığın iddialardan bir tekine bile bir delil gösteremedin, daha neyi tartışıyoruz? Tam tersine hepsinin yalan olduğunu belgeleriyle ortaya koydum. O yüzden rica ediyorum çocukça ağız dalaşına girerek çirkinleşmeyelim; varsa delilin söyle, yoksa en azından sus, çünkü satılmış gazetelerin bile yazmadığı yalanları yazıyorsun haklı çıkabilmek için. Şu dünyada 7 milyardan fazla insan var, ortaya attığın bu delilsiz yalanları hepsi daha ilk defa duyuyor, forumda senin tarafında olan kardeşler bile ilk defa duyuyorlar; Erdoğan bile böyle absürd şeyler iddia etmedi, Google'da bile çıkmıyor, nereden uyduruyorsun bunları?

Kendi elinle kendini yalanlayan haberler paylaşıyorsun. Kendi paylaştığın habere göre 2012 yılına kadar, yani siz orayı karıştırana kadar orada hiç katliam olmamış. ÖSO Esad'ın ordusundan ayrılmıştır, mücahittir diyorsun, sonra ÖSO'daki adamlara harici diyorsun. O kadar çok yalan söyledin ki birbirine girmeye başladı, ne dediğinin sen bile farkında değilsin. Adamlar yıllarca ülkemizde tatile gelmişler diyorum, "kaçmak için kimlikleri yoktu" diyorsun.. Allah aşkına bırakalım bu kendin bile inanmadığın safsataları, niyetini baştan söyle. Senin umurunda bile değil Suriye halkı, senin önemsediğin çok başka şeyler var.
 

kosasker

Profesör
Katılım
24 Aralık 2008
Mesajlar
3,195
Reaksiyon puanı
49
Puanları
48
[MENTION=18256]Turab Garip[/MENTION]
Sen hakkaten aymazın tekisin. Hangi iddiana cevap alamadın ki konuşuyorsun. esad denen pisliği bana savunma. Reyhanlı da onlarca insan öldü, sen hakkaten bizi aptal veya unutkan mı sanıyorsun anlamadım.
Suriyedeki rejim 1960 dan beridir bir terör devleti idi. Dünyada hiç bir terör örgütü yok ki Suriye de eğitim almasın.

Suriyede ordudan kaçıp, gelen generaller oldu, askerler geldi. Askerin işi zulüm etmek değil, savaşmaktır. Sen kendi yanında durduğun şeytanlarla karıştırma. Askerler zulmü gördü ki ordu ikiye bölündü.

Senin niyetin kötü ki, yerel seçimle alakalı konuyu esad tarafına çektin, Esad kim, esad kana susamış bir şere....zdir.

Bir sürü insanımızın kanını dökmüş adamı bana savunma. Burada birisi çıkıp öcalan'ı savunsa aynı şekilde karşılık alacak, sen de!
 

Turab Garip

Dekan
Emektar
Katılım
30 Mayıs 2007
Mesajlar
6,887
Reaksiyon puanı
175
Puanları
63
Kardeşim, sorulara cevap vermeyip ikide bir konuyu Esad'a getiren sensin, onun üzerinden gündemi değiştirmeye çalışıyorsun, her köşeye sıkıştığında alakasız bir şekilde "bana Esad'ı savunma" deyip konuyu çarpıtıyor ve işgüzarlıkla soruları hasıraltı etmeye çalışıyorsun. Ben Esad iyidir güzeldir, melektir mi diyorum? Yoksa siz yalan söylüyorsunuz mu diyorum? Esad beni ilgilendirmiyor ki, sürekli onu konuşan, alakasız konuları "bana onu savunma" diye çarpıtan sensin.

Seçimleri buraya getirmiş olan da sensin; seçimden birinci çıkınca Suriye'de döktüğünüz kanlar temizlenmiş gibi "sıra Suriye'den sonra Lübnan'a gelecek" gibi söylemler, "şimdi av başlıyor" gibi küstah sözler duyuyorum.

Hangi soruma cevap alamadım? Önceki sayfada madde madde saymıştım, bir cevap verdin de ben mi göremedim? Sonra uydurduğun yalanların hepsine cevap verdim, onlar hakkında neden susuyorsun? Yine de kolay olacaksa buyur, delil istediğim veya cevaplaman gereken sorular:

1- Kimliği olmayan 4 milyona yakın Suriyeli ülkemize nasıl giriş yapmış? Gelemediler demiştin, ama Kültür Bakanlığı senin yalanını tescillemiş.
2- Kimliği bile olmayan yüz binlerce insan nasıl tatil sefası sürmüş yıllarca?
3- Şimdi kimliksiz kaçanlar Esad 12 senedir hükümetteyken niye hiç kaçmadılar?
4- Buraya yapıştırdığın haberde ilk saldırının 2012 yılında, yani karışıklıklar çıktıktan SONRA yapıldığını kendin itiraf etmiş olmadın mı?
5- Bugün muhalif mücahit dediğin adamlar düne kadar Esad'ın askeri değil miydi?
6- Sana göre 35 Yıllık örgüte, 12 yıllık Esad diktatörüne ve kimbilir kimlere sürekli kanan saftirik bir başbakan ülke yönetebilir mi?
7- Başbakan kendi ağzıyla BOP eşbaşkanıydık ama proje devam etmedi dedi mi, dediyse ne anlama geliyor bu?
8- Google'da çıkan Suriye ile alakasız fotoğraflara Esad zulmü diye iman ediyorsan, yani tek delil Google ise, aynı Google'da daha ciddi olan fotoğraf ve ses kayıtlarına neden inanmıyorsun?
9- Reyhanlı işini Esad yaptıysa niye hükümet yayın yasağı getirdi?
10- Esad böyle bir patlama yaptıysa, niye kendine yakın olanların en yoğun olduğu Reyhanlı'da yaptı?

Evet, ne kadar oy verirseniz verin, gerçekten sadece Reyhanlı'da ölümüne sebep olduğunuz vatandaşlarımızın bile hesabını vermeniz mümkün değilken, Suriye'de sizin yüzünüzden ölen binlerin hesabını nasıl vereceksiniz bilemiyorum. Bana hiç "zulüm vardı, Esad kıyım yapıyordu" diye uydurma, çünkü 2012 yılına kadar ortada böyle bir şey olmadığını kendin buraya yapıştırdığın haber yazıyor!!
 

kosasker

Profesör
Katılım
24 Aralık 2008
Mesajlar
3,195
Reaksiyon puanı
49
Puanları
48
Esad ı konuşan ben değilim sensin.

1. Cevabını aldın önceki mesajları oku
2. Cevabını aldın önceki mesajları oku
3. Cevabını aldın önceki mesajları oku
4. Cevabını aldın önceki mesajları oku
5. Cevabını aldın önceki mesajları oku (esadın şu anki askerleri yerin dibine batsın)
6. İktidar, bürokrasiyi adam edince ülkeyi tam olarak yönetmeye başlayacak. Bu iş sadece hükümetle olmuyor, devletin ortak bir aklı vardır.
7. Oyunun içinde olmadan oyuna yön veremezsin.
8. Sen saf mısın arkadaşım? Senin dediğin ses kayıtlarını gazeteciler değil, senin gibi adamlar servis ediyor. Reyhanlıda bomba patlamadı zaten, biz rüya gördük öyle mi? Top mermisi de düşmedi? Suriye bizim uçağımızı da vurmadı. Sen ne içtin yine!?
9. O bombayı patlatan dahi çıktı ortaya sen hala neyin peşindesin.
10. Onu git esad pisliğine sor neden yapmış?

Reyhanlıda olanın hesabını biz değil esad ve onun savunucuları verecek. Varsa bir delilin sen ortaya getir.

Duamı tekrar ediyorum, söz uçar yazı kalır. İnşAllah ahirette esad ile beraber haşrolursun ;)
 

Turab Garip

Dekan
Emektar
Katılım
30 Mayıs 2007
Mesajlar
6,887
Reaksiyon puanı
175
Puanları
63
Son maddeye "öğretmenim saçımı çekti" yazmayı unutmuşsun. Şaka gibi ya.. Milyonlarca insan tatile gelmiş; adam utanmadan "kimlikleri yoktu gelemediler" diyor; bakanlığın resmi sayfasından delil getiriyorum, yalancılığını bütün çıplaklığıyla ortaya döküyorum, utanıp hatasını anlayacağına, pişkin pişkin "cevabını verdim ya" diyor. Kardeşim gerçek misiniz siz? Kültür Bakanlığı sayfasından delil getirdim, uydurma Google araması koymadım buraya? Sonra bugün kimliksiz kaçmışlar, yıllardır niye kaçmıyorlardı diyorum, cevabını verdim ya diyor. Sonra yıllardır katliam var diyor; ama kendi koyduğu haber bile verdiği tarihle yalanını kendi eliyle ortaya koyuyor; bu ne çelişki diyorum, cevabını verdim ya diyor. Cevap vermek buysa, iblisin de rabbine isyan etmek için çok cevabı var; fakat sonu bellidir.

Delil sorulunca "Google'da var" diyen adamlarla ne diye tartışmaya girdim bilemiyorum. Gerçi zaten bir şey de ummadık, niyetinizi herkese izhar etmiş olduk sadece. Sizin umurunuzda bile değil insanlar, barış vs.. İçinizdeki zehri ortaya dökün; sizin diyanet profesörü(!) adamlarınız bile Hz. Hüseyin'e bile "odun parçası" dedi, "siyasi ihtirası vardı", "Yezid'e baş kaldırmakla Hüseyin zalim oldu" dedi. Dün Ehl-i Beyt'e yaptığınız zulümleri bugün onları sevenlere yapacaksınız, sizin bütün arzunuz budur. Seçimlerdeki "başarı" da bu niyetinizi daha fazla koydu ortaya.
 

MrJuckLees

Doçent
Katılım
1 Temmuz 2012
Mesajlar
699
Reaksiyon puanı
0
Puanları
16
Böyle bir başlığı niye açtınız. Mazallah SDN'yide kapatırlar falan :D İşimiz Youtube , Twitter'e dönmesin :biggrin:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Son mesajlar

Üst