2010 FIFA World Cup South Africa

Salt Okunur

Profesör
Katılım
1 Haziran 2009
Mesajlar
2,593
Reaksiyon puanı
42
Puanları
0
Electronic Arts'ın geliştirdiği popüler futbol serisi FIFA'nın Dünya Kupası sürümü için geri sayım sürerken, yapım hakkında ilk bilgiler yayınlandı!

Futbol severlerin önümüzdeki yazı sabırsızlıkla beklemesine sebep olan 2010 FIFA Dünya Kupası, öncelikle oyun makinelerinize geliyor! Electronic Arts tarafından geliştirilen 2010 FIFA World Cup South Africa oyunu hakkında ayrıntılı bilgiler yayınlandı.

Elemelere katılan 199 ülkenin tamamını bulabileceğiniz yapımda, Güney Afrika'daki 10 resmi lisanslı stadyum da yer alacak. Oyunda bulunacak olan Captain Your Country modunda, milli takımınızın kaptanı olarak sahaya çıkma fırsatınız olacak.

Eski Maçlara Dönüş

FIFA1268042533.jpg


Coke Zero Story of Qualifying ve Story of Finals modlarıyla senaryo tabanlı 55 mücadelede geçmiş eleme turlarının ve turnuvalarının önemli anlarını tekrar yaşayabileceksiniz. Ayrıca FIFA Dünya Kupası sırasında ücretsiz canlı servis ile yeni senaryolar da sunulacak.

Oyunla İlgili Bültende Yer Alan Özellikler:

FIFA11268042654.jpg


  • [ ]2010 FIFA World Cup Online -- Aslına tamamen sadık olan ilk FIFA Dünya Kupası(TM) online tunuvası. Grup aşamasından eleme turlarına, finale kadar 2010 FIFA Dünya Kupası'nı ülkenize kazandırmak için yola çıkın.
    [ ]Ülkenize Kaptanlık Yapın -- İster sıfırdan bir futbolcu yaratın, ister varolan bir futbolcuyu seçin veya FIFA 10 Virtual Pro karakterinizi yükleyin. Her biri sahada farklı mevkilerde oynayacak üç arkadaşınızla birlikte oyuna girin. Maçları kazanmak için birlikte hareket edin, B-takımından yükselerek ülkenizin kaptanı olmaya hak kazanın ve Güney Afrika'da takımınıza kaptanlık yapın.
    [ ]Göz Alıcı Sunum --2010 FIFA World Cup South Africa(TM) resmi lisanslı 10 stadyumun tümünü içererek turnuvanın zenginliğini ve hissiyatını göz alıcı biçimde hayata geçiriyor. Konfeti yağmurları, düdükler, dev bayraklar, koltuk kartları, flamalar ve havai fişeklerle kendinizi Güney Afrika'daymış gibi hissedeceksiniz.
    [ ]Ülkeler Savaşı -- Ülkenizin üstünlüğü kanıtlamak için 2010 FIFA Dünya Kupası online turnuvasına katılın. Bireysel ve takım puanları kazarak ülkenizin en iyi olduğunu gösterin. Tüm performanslar değerlendirilecek, kaydedilecek ve yüklenerek futbolcu ve ülke sıralamaları oluşturulacak.
    [ ]Yeni Penaltılar -- Penaltı atışlarının heyecan ve hüznünü gerçekten sahadaymışçasına yaşayacaksınız. FIFA Dünya Kupasını kazandıracak o golü atmak için sinirlerinize hakim olmalı ve kaleciyi alt etmelisiniz
    [ ]Ev & Deplasman Taktikleri -- Bilgisayar evlerinden uzakta oynayan zayıf takımlar için stratejik, savunmaya yönelik formasyonlar yaratarak milli maçları taklit edecek. Daha zayıf takımlar kendi sahalarında oynarken oyun kalitelerinde yükseliş görülecek.
2010 FIFA World Cup South Africa, PS3, X360, Wii ve PSP için 27 Nisan'da raflarda yer bulacak.

:: 2010 FIFA Dünya Kupası oyunu sizce başarılı olacak mı?

Yazan: Aykut Göker
SDN - http://shiftdelete.net
 

Mirack1907

Dekan
Emektar
Katılım
3 Mayıs 2007
Mesajlar
5,371
Reaksiyon puanı
57
Puanları
48
Yaş
36
Bana uzak raflara yakın olsun :D
 

gokhango

Asistan
Katılım
20 Nisan 2009
Mesajlar
117
Reaksiyon puanı
0
Puanları
16
PC oyuncularını unuttular gene , zaten kırpılmış fifa 10 istemiyoruz
 

vayt

Asistan
Katılım
30 Mayıs 2009
Mesajlar
265
Reaksiyon puanı
5
Puanları
18
fifa 10 gibi olacaksa yapmasınlar daha iyi... PC sürümü iğrençti sadece PS3 e yapmışlar sanki iki sürüm arasında dağlar kadar fark var.
 
Üst