[TR]`Spark
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 40
Tam da tahmin ettiğim gibiymis araştırmadan 2TB USB bellek aldım içine bir miktar dosyadan sonra atılmıyorDeğiller. Bilgisayara taktığınızda 1 tb olarak gözüküyor ama 64 gb tan büyük dosya atamıyorsunuz. Daha doğrusu atabiliyorsunuz ama 64 gb tan sonra attığınız dosyalar bozuluyor.
Bangood ve Aliexpress harici başka ne Çin Alışveriş sitesi var?Başka alışveriş sitesi yokmu? Adamlar profesyonel dolandırıyor.
Bunu acı bir şekilde öğrendim ?Xiaomi marka hafıza kartı yok ki. Bu bile o kartların sahte olduğunu gösterir.
Aynı dümeni flaş belleklerde de yapıyorlar. Belleğin içindeki yazılımla oynayıp kapasitesini 1 TB gibi gösteriyorlar. Ancak gerçekte 1 TB değiller.
Tavsiyem, eğer elektronik ürün alacaksan Epey.com'a git. Hangi elektronik ürünün nerede ucuza satıldığını görürsün. Ancak bu şekil dümene gelmezsin.Bunu acı bir şekilde öğrendim ?
Tavsiyem, eğer elektronik ürün alacaksan Epey.com'a git. Hangi elektronik ürünün nerede ucuza satıldığını görürsün. Ancak bu şekil dümene gelmezsin.
Türkiye deki alışveriş sitelerinin nesi eksik?Bangood ve Aliexpress harici başka ne Çin Alışveriş sitesi var?
Birşeyi eksik değil sadece aliexpresse merakliydimTürkiye deki alışveriş sitelerinin nesi eksik?
İkisi de 64 GB. İkisi de Class 1. Ama Kingston'un adaptörü de var (Hafıza kartının yanındaki büyük alet).Samsung Evo Plus 64 Gb Microsd Mb-mc64ka/apc Beyaz Hafıza Kartı (Samsung Türkiye Garantili) Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Samsung Evo Plus 64 Gb Microsd Mb-mc64ka/apc Beyaz Hafıza Kartı (Samsung Türkiye Garantili) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bu ikisinden birini almayı düşünüyorum hangisini önerirsiniz?