- Reaksiyon puanı
- 720
Mi Band 5 kullanıyorum ara sıra ekranını silmek için bir şey arıyorum ekranı AMOLED. Ne ile silmeliyim? Mikrofiber bez çizer mi? Gözlğk bezi ile silsem nasıl olur?
mi band 4 kullanıyorum gözlük bezi çizmiyor.Mi Band 5 kullanıyorum ara sıra ekranını silmek için bir şey arıyorum ekranı AMOLED. Ne ile silmeliyim? Mikrofiber bez çizer mi? Gözlğk bezi ile silsem nasıl olur?
Cihaz kapanmıyor. Zaten siz bıraktığınızda ölçmeye çalışır ölçemeyince bırakır. Cevapları sallamadığı için gerçek ölçüm yapıyor. İstatistik değişimi olmaz.Teşekkürler.
Mi Band kullanıcısı oluğunuz için bir şey daha sormak istiyorum. Mi Band 5 veya Mi Band 4 nasıl kapatılır? Banyoya gireceğim ve ıslanmasın diye bileğimden çıkaracağım. O sırada nabız ölçerse vs. gibi durumlarda istatistiklerin değişmemesini istiyorum.
TrueSleep teknojisi gibi yani.Cihaz kapanmıyor. Zaten siz bıraktığınızda ölçmeye çalışır ölçemeyince bırakır. Cevapları sallamadığı için gerçek ölçüm yapıyor. İstatistik değişimi olmaz.
Hayır ölçemeyince bir şey yazmaz zaten. O yeşil ışık bende bileklik var mı yok mu diye yanıyor. Takılı değilse bileklik kilitleniyor.TrueSleep teknojisi gibi yani.
Bu sabah çıkardım dakikada 1 (bende Mi Fit uygulamasında nabız dakikada 1 kez veya o süre civarına ayarlı) yeşil ışık yanıyor. Yine de değişmiyor değil mi?
Bende de o amaçla yanıyor olabilir. Teşekkürler.Hayır ölçemeyince bir şey yazmaz zaten. O yeşil ışık bende bileklik var mı yok mu diye yanıyor. Takılı değilse bileklik kilitleniyor.
Rica ederim.Bende de o amaçla yanıyor olabilir. Teşekkürler.
Konu çözüldü olarak işaretlenebilir.