Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bir bilgisayarımda Kaspersky (ücretli, 2 yıl kullanımı vardı bitmek üzere. Avusturalyalı bir siteden aldım o zamanki dolar kuruyla çok uygundu bence hala uygun) 3 kişi ortak alınabilir.
https://www.saveonit.com.au/product/kaspersky-internet-security-2018-3-pc-2-years-email-key
İkinci...
Merhaba
Evde çalışma odamın eşylarını vb. değiştirmek istiyorum. Odaya uygun olabilecek eşyalar almak istiyorum. Bu şekilde çalışan tavsiye edebileceğiniz firma veya kişisel olarak çalışan birisi var mı bildiğiniz. Tasarlayolla diye bir site buldum ama yaptıkları işler çok hoşuma gitmedi...
Marhaba
Bilgisayarım (dizüstü) açılırken siyah ekranda kalıyor. Cihazın marka yazısı geliyor sonrasında dos ekranında altcizgi (imlec) yanıp sönüyor.
Hdd, ram test ettim sorun yok ben windows kaynaklı diye düşünüyorum ama buradan kurtarma şansım olur mu veya başka ne yapabilirim?
Merhaba
Oyun dünyasına uzak kaldım. Arkadaşımın bilgisayarına Counter yükleyeceğim internette online oynamak için.
Steam üzerinde ücretsiz görünüyor onu mu almam gerekiyor?
Temel olarak kullandığınız, yüklediğiniz uygulamaları listeleyin sonra karar verin. Oyun da yüklerseniz zaten kesinlikle yetmiyor 64 gb. 1-2 sene sonra sorun yaşarsınız.
ARtık tüm uygulamalar mobil üzerinden. Bu daha da artacak.
Bugün ek tarafından modeme gelen kabloyu değiştirdim. Bakalım yine devam ederse artık diğer söylenenleri yapacağım.
Modem ile ilgili sorun yok. Çünkü bu sorun ilk olduğunda bende modemden şüphelenip millenicom'un yanlış yönlendirmesiyle yeni bir modem almıştım onda da sorun devame etmişti.
Belirsizlik var artık deneyeceğiz yapacak bir şey yok. Dediğiniz gibi santrale uzaklık ile ilgili olsa yukarda iki katta da aynı sorun olması lazım. Onlara sordum böyle bir sorunları olmamış hiç.
Sorunu buldum galiba. Kutudan eve gelen kablo bir yerde ek yapılmış. Sanırım o ek pek sağlam yapılmamış. İsterseniz kablonun fotoğrafını çekip atabilriim. Acaba telefon için olan jacklardan alıp ek yerini kesip direk modeme mi bağlasam? Yoksa yinede kutudan eve gelen kabloyu değiştirsem mi?