Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba herkese. Bilgisayarımda HDMI girişi bulunmamakta fakat bilgisayarımı TVye yansıtmak istiyorum. Bunun için ne alabilirim önerebilir misiniz? Şimdiden çok teşekkür ederim..
Bende kız arkadaşımın yanına gideceğim İstanbuldan Mudanya yaklaşık 2 saat sürerken mudanyadan osmangazinin uzun sürmesi garibime gitti sadece :sweatsmile:
Boynumda sanırsam şah kısmı oluyor damarımın basıncı o damarın atmasını çok aşırı bariz bir şekilde hissediyorum. Normal bir şekilde oturuyorum ve sanki boynum uyarıyor beni bilmiyorum değişik. Sizce kötü bir şey var mıdır yoksa normal bir şey midir? Şimdiden teşekkürler...
kimliğimi saklayarak ihbar yapabilir miyim sizce online olarak falan. aralarında hasta olan birisi benim anneanneme bulaştırdı şu an kendisi hastanede yatıyor iki gün boş yatak bulamadık
1601240490
kimliğimi saklayarak ihbar yapabilir miyim sizce online olarak falan. aralarında hasta olan...