Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mantığına kurban. Her yerde hırsızlık yapılsa hırsızlığı meşru mu göreceksin? Sokağa keyfimden çıkmıyorum, mecburiyetten çıkıyorum. Bir de sokak dediğin ne? Bizim sokakta yok mesela. Nasıl yaptın bu genellemeyi?
asgarisini ödemezsen daha az bindirmiyorlar, yine toplam borç üzerinden faizlendiriliyor borcunuz. Sadece yasal takibe takılmamak ve kredi kayıt bürosu (kkb) puanınızın düşmemesi için asgari yatırmanız gerekiyor. Yani eğer tamamını ödeyecek durumunuz varsa asgarisini ödemek çok akıllıca değil...
Bence de eski tema daha sadeydi, bunu pek beğendim diyemem. Emek verenlerin eline sağlık ama biraz da kişisel görüş tabii. Eski halinde görüntülemenin bir yolu var mı?
Habertürk'ün de iphone için bir uygulaması çıktı. referandum isimli uygulama ile canlı takip edilebilecek sonuçlar. appstore'dan ücretsiz indirebilirsiniz.
Tabi istemezler. Bursa'nın Şampiyonlar Ligi maçlarını gördükçe kahırdan eriyecekler. Bu kadar hasetlik, kıskançlık olmaz. Allah Beşiktaş'a Avrupa yüzü göstermesin bir daha inşallah. O zaman o 200.000 kişilik ultramegasüper(!) stadlarında mahalle maçlarını rahat rahat oynarlar. AA pardon, bir de...
Sadece o değil ki, çok denk geldi bana. Aha bir örnek daha vereyim mesela:
http://forum.shiftdelete.net/gundem-dunya-turkiye/149659-meteor-dunya-disindan-molekuller-getirdi.html
Daha önce verildi diye kilitlenmiş konu. Zaten konuyu açmadan önce moderatör onayından geçmiyor mu? Konu daha önce...
Benim mesajım sadece süper moderatörlere değil, gündem kategorisi moderatörlerine aslında. Ben bu moderatörleri anlamıyorum arkadaş. Gündem bölümüne konu açıldığında moderatör onayından geçmiyor mu önce? Moderatör onay verdikten sonra konu neden kilitleniyor? Nasıl bir mantıkla onay veriliyor...
Bu adamlar hakikaten gerizekalı. 162,5 $'a 10 tane satacaksan 50 $'a 50 tane satarsın. Hem korsanı azaltırsın, hem kazancını artırırsın. Bu fiyata beni öpseler almam Office 2010.