Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Series S yeni nesil için çok daha mantıklı olacaktır. Bir oyuna 600TL vermektense GamePass e 30TL vermek çok daha mantıklı. Üstelik Series S seni bir nesil götürecek iken. Ps4 Pro max 2 sene eğer fifacıysan 3 sene götürür.
Öncelikle bence bir millet olarak herhangi bir olayı abartmakta çok başarılıyız. TV kanallarında bile Netflix dizisi konuşulur oldu. Yılda kaç bin insan sinema televizyondan mezun oluyor fakat hiçbirine bir fırsat tanınmıyor. Sadece eş dost ve çok keskin sınırları çekilmiş oyuncular Türk...
İşlemcim Ryzen5 3600, 16gb ramim var. Mönitör işine gelecek olursak 1080p 75hz. Fakat yakın zamanda onu da yenilemeyi düşünüyorum. Bütçe olarak max 3-3.5k ayırabilirim.
Merhaba arkadaşlar başlıkta belirttiğim üzere aklımda bazı sorular var. Geçen sene topladığım PC'mde RX580 8gb bulunmakta. Yeni RTX kartları tanıtıldı ve benimde bu olaylar üzerine aklımda acaba ekran kartımı mı değiştirsem diye düşünmeye başladım. Sizce değiştirmeli miyim? Rx580 beni daha ne...
Teknobiyotik'ten daha önce ram ve ssd almıştım. Herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Eğer bu sistemi tercih ederseniz gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilirsiniz. Firma hakkında daha fazla bilgi almak istiyorsanız Youtube kanalına bakabilirsiniz.