Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Böyle durumlarda tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır derler. Kendini güzelce ifade edersen zaten demişsin onlar da Müslüman. Elbet seni anlayacaklardır dostum. Allah büyüktür canını sıkma
Merhaba dostlar! Bilgisayarımı 2016 yılında almıştım o zaman satın alırken de çoğu oyunu açabileceği söylenmekteydi ama son aylarda şunu fark ettim ki Batman Arkham Knight'ı en düşükte oynarken, The Long Dark'ı orta grafiklerde oynarken bile dehşet kasıyor. Özellikle Sniper Elite 4 ve Witcher...
Zamanında aynı şekilde forumlarda süründüm hs50 dediler. Lakin dinlemeyip James Donkey 712 aldım. O kadar çok memnunum ki içinde bulunan sanal 7.1 olsun fark yaratıyor. Gerçek 7.1 kadar olmasa da dediğim modele bakmanı öneririm 1 senedir çok memnunum.
Merhabalar 10.sınıf öğrencisiyim. Performans ödevi için biyoloji soru bankasına ihtiyacım var palme yayınları ve MUBA dışında ne önerirsiniz? Özellikle Biyoloji hocası varsa mutlu olurum :)
Antivirüs de işe yaramıyorsa tek çözüm bence formattır. Bende de buna benzer virüsler mining virüsleri vardı bir format ile temizledim. Eğer isterseniz kısa şekilde formatı anlatabilirim.
Araştırdığım zaman Sadece model ismi olarak bir fark gördüm. Sadece isimsel olarak bir fark var belki orijinallikten dolayı da olabilir bir arkadaşımız üst konularda Xiaomi ürünlerinin orijinalliğini sorgulamak için bir yöntem göstermişti