Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar selamlar. Bu haftasonu iphone 6 64 gb almayı düşünüyorum. Turkcell'den kontratli mi almalıyım yoksa zorlu center apple Store'a mi gitmeliyim? Orada taksit durumu nasıl? Aydınlatırsanız sevinirim.
Arkadaşlar selamlar, Bende epeydir M9 beklemekteydim ancak husrana ugradım dıyebılırım.
1 ay içinde iphone 6 64 GB almayı dusunuyorum. İstanbul avrupa yakasında nereden almalıyım? Ne onerırsınız? Kılıf vs.
Performans iyiyse yani Lollipop'u ve Sense 7'yi iyi optimize edebilmişlerse bu telefon oldu demektir.
8'in tasarımına hayran olan adamın M9 begenmemesine anlam veremedim.
Arkadaşlar selamlar. Z3 compact ve m8 arasında kalmıştım. Yılbaşında m8 alacağım kararım bu yönde. Almadan evvel veya aldıktan sonrası ıcın ne önerirsiniz?
Tamamdır Üstat alıyorum. Dün teknosaya gittiğimde iki çalışanla görüştüm. Biri z3 compact'ın daha iyi olduğunu diğeri m8'in daha iyi olduğunu söylemişti. Ama kararım m8 yönünde.