Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar eve internet bağlatacağım. Altyapı testlerini yaptım hepsinde 13 Mbps gözüküyor ama speed testte 18 mps çıkıyor hızım upload hızım ise 5Mbps civarlarında. Alt kattaki komşumdan bilgi istedim Türk Telekom VDSL2 modem kullanıyor modem arayüzünde dsl modulasyon kısmı da vdsl2 vdsl...
Arkadaşlar merhaba yakın bir akrabama cs go pubg lite gta 5 için bir kasa toplayacağım fakat bütçe biraz kısıtlı 1110 liraydı 1250 liraya kadar çıkarttım dahada çıkmam dedi. Bu hafta bu paraya bir kasa toplayacağım ikinci el nasıl bir sistem önerirsiniz. Kafamda şöyle bir sistem var ama...
Elimde Asus P5VD2- VM SE bir anakart ve core 2 duo e4500 işlemci var. Bunlara rx 550,gtx 750 ti gibi bir ekran kartı 8 gb ram 120 gb ssd eklemek istiyorum sıkıntı çıkarır mı? Arkadaslar yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler
Lenovo G505s cihazı var elimde şuan format atmam gerekiyor fakat boot usb menüsüne giremiyorum tüm f tuşarını denedim fn esc delete ama girmiyor biosa bir türlü nasıl yapabilirm. Gelişmis başlangıç kısmında da usb gözükmüyor. Masaüstünde usbden başlatma seçeneği var mıdır?
Arkadaşlar merhaba 3-4 kişi oynayabileceğimiz oyun icin de mikrofonla konuşabileceğimiz oyun arıyorum(pubg call of duty harici rpg değilde silahlı catışmalı). Teşekkürler
O zaman dediğiniz gibi yapıyorum. Teşekkür ederim
1607187974
Öncelikle teşekkür ederim. Dediğiniz gibi cihazı formatlamaya koyuldum fakat disk yerinde ssd gözükmüyor. Daha önce hiç böyle bir sorunla karşılaşmamıştım. Çözüm önerilerinizi bekliyorum.
SSD modelim Samsung MZVLWL256
Evet Lenovodan hazır gelmiş windowsu kullanıyorum ama sürücülerim güncel. Lenovo Nerve Center uygulaması için format atamadım oyunlarda turbo fan ve ağ önceliği gibi seçenekler sunuyor. Bu yüzden biraz aslında uygulamayı kaybetmek istemediğimden biraz da format atmama sebebim budur. Eğer temiz...