Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Allah hepinizden razı olsun. Yorulmuş, uğraşmışsınız. Allah kabul etsin. Umarım ERCAN görüyordur bunları. Umarım ona da ulaşıyordur... :( (POWER's wife)
Çok şaşırdım. Çünkü ben de yaptığım çoklu alışverişlerde birden fazla kargo ile karşılaştım ama sadece 1 tanesi için kargo verdim gerisi ücretsiz gelmişti.
İlk defa böylesin büyük hata duydum VatanBilgisayar hakkında. Ama ticari dünya. Hakkınızı arayın.
Müyap gibi bir kurumun kendine yakışanı yapması gerekirken tüm şimşekleri üzerine çekip tamamen mantıksızca hareket etmesi inanılır gibi değil. Kınıyorum, yazıklar olsun Müyap...
Ovvvv... Neler olmuş burada böyle :wub:
Başta pesimist olmak üzere böylesine güzel dileklerde bulunan hepinize çok ama çok teşekkür ederimm.. Çok çok mutlu oldum... Tarifi imkansız....
Hepinize kucak dolusu sevgiler saygılar :crying:
Bunun iki sebebi olabilir.
1.si bios güncellemesine ihtiyaç duyması. Mesela Acer laptoplara Asus ekran kartı da takılabiliyor fakat bunu yapmadan önce bios güncellemesi yapman gerekebilir. Bu güncellemeden sonra kullanabiliyorsun. Çünkü ekran kartı kontrol birimi ekran kartının güncel haline...
Kitap güzel olursa yayın evi ücretsiz basabilir. Tabi denemek lazım. Sen yaz. Kitap yazmak yorum yazmaya benzemez. Öncelikle yukarıda da ifade edildiği gibi dile hakim olmalısın. Öncelikle bunu geliştirmelisin.
Kesinlikle hocam. Ben de bir akraba için amd sistem diziyordum kararsız kaldım. Benchmark ararken düştüm buraya <:D
fm1 anakart fiyatından kaybediyor ama mis gibi athlon II x4 631 var <:/ anakart pahalı