Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İnsanların yaptıkları eleştirileri dikate aldığınızı sanmıyorum onca mod görevi bıraktı şikayetçi olup biz kimseyi görmedik ilgilenen ? forumun hayrına bir tepkiydi bu yoksa mod kalmayı bilirdi herkes bize ne değilmi ? 1 kişi değil 2 kişi değil bu sorunu dile getiren ilgi sıfır bunu biraz erken...
Olay hala yeni mod arkadaşların üzerinden gidiyor abi yazılanlar okunmuyormu ? bu kadar insanın forumu bırakmasının sebebi umursanmamaları birton eksiği sölüyorlar takan yok hadi ben fazla mod kalmadımda scorpionun ilettiği şikayetler roman olur heralde düzelme durumu yok niye direk yeni modlara...
Neyse ben düşüncelerime açıklık getirdim artık üstüne atıp sallayan olursada kendisi bilir hesap tekrardan kapatılabilir @Seyhoo senide uğraştırıyoruz kusura bakma :) , herkese iyi forumlar.
Chipte biri vardı öle sürekli bize salça olurdu yönetimde sesini çıkarmazdı forumum eksiklerini sölüyoruz diye gıcık olurlardı en son isyan çıkınca savcılığa verdik dediler 1 ay sonra geri geldi :D face ten de küfür yazıp duruyordu bana roman gibi tam aynı tipte bir dangalak işte fake hesaplar...
Şimdi gereken mesajı yazıp bıraktım ancak tam anlaşılmamış heraldeki yok gazdı yok yeni modlardı vs denilmiş bu yüzden rica edip bir mesajlık banı açtırdım bazı arkadaşlarımızın yazdıkları beni şaşırttı açıkçası beni bilen bilir forumda kimse ile kötü ilişki kurmamışımdır şimdiye kadar yardım...
Konu kilitlenmeseydi yazardım burayada yazayım sakıncası varsada silinebilir benim modluğu bırakma nedenim modların umursanmamasıdır ofis dedikleri noktadan yürüyor iş forum bölümüne pek bakılmıyor konu açıyoruz konulara gerekli destek verilmiyor çok uzun mod kalmadım nedeni de gelecek görmemem...