lisa müge Perşembe saat 18:00'de siz profesör müsünüz anime yi çok seviyorzunuz galiba anime yi bende severim...
NGGYU Perşembe saat 16:40'de sjsjsj Ben "Lan, Cahil" deyince kaba dil oluyor, adam benim mesajımı umursamayıp saygısızca "he tm hee haklısın" deyince hafif oluyor.
sjsjsj Ben "Lan, Cahil" deyince kaba dil oluyor, adam benim mesajımı umursamayıp saygısızca "he tm hee haklısın" deyince hafif oluyor.
NGGYU Salı saat 11:03'de Öğretmen: Bu konu çok kolay çocuklar. Saniyede 20m hızla giden kamyon: Evet.
NGGYU Salı saat 08:47'de 1453 mesajda forumu bırakıyorum, türkiye süper güç, avrupa bizi kıskanıyor, madem paran yoksa da niye cebinde akıllı telefon var, zafer bize iki çay.
1453 mesajda forumu bırakıyorum, türkiye süper güç, avrupa bizi kıskanıyor, madem paran yoksa da niye cebinde akıllı telefon var, zafer bize iki çay.
NGGYU Salı saat 00:20'de Babamla telefonları takas edip babamın telefona Lineage OS kurup keyfime bakcam oh miss
burası tr Pazartesi saat 23:53'de @NGGYU kardeş, sen beni takip etsen, ben de seni takip etsem senin için kabul mü?
SENİOR_53 Pazartesi saat 15:49'de 1 ayda nasıl 1000 mesaj kasılır videosu ne zaman geliyor bekletme çok link atarsın
NGGYU Pazar saat 23:46'de Her ödevden başka bir yere baktığımda yüzüme bir tokat atıp ödevime dönüyorum. Yüzüm kıpkırmızı.
MacXP Pazar saat 16:33'de He gave us up. He let us down. He ran around. He deserted us. He made us cry. He said goodbye. He told a lie. He hurt us.
He gave us up. He let us down. He ran around. He deserted us. He made us cry. He said goodbye. He told a lie. He hurt us.
NGGYU 17 Şub 2021 Arkadaşlar face reveal yapıyorum. Göster: Yüzüm A B D B F# F# E A B D B E E D C# B A B D B D E C# B A E D
Arkadaşlar face reveal yapıyorum. Göster: Yüzüm A B D B F# F# E A B D B E E D C# B A B D B D E C# B A E D