Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar selamünaleyküm benim bi erkek köpeğim var daha doğrusu dedemindi avcılığı bırakınca köpeği de bana verdi ben bakıyorum.
Köpeğim iki yaşında ara sıra köyde ava çıkartıyorum güzel kosuyor kuşların peşinden ama benim sormak istediğim şey şu, köpeğimin cinsi galiba Paunter ama
erkek...
Yakmanı tavsiye etmem ama yine de illa bozcam diyosa anakartı sök tarkarken anakartın altını kasaya deydir metal metale deyerse kısa devre olur ve iflas eder diye düşünüyorum ben
Arkadaşlar sorum şu
Telefonumda Wifi Speedtest 11mbps
Bilgisayarda 2mbps
Sınırlandırma falan yok bilgisayarcıdan usb wirelles aldım, internetteki fiyatı 15-20 lira ucuz bi şey o yüzdendir diye düşünüyorum
Napmam lazım iade mi etsem yoksa sıkıntı Qqs ayarları falan mı yapayım
Arkadaşlar ben ssd almıştım bilgisayarcıya verdim taktı,
2 ay falan sonra yeni bir pc aldım ssdyi de yeni pc'ye geçirdim.
Eski pc'de hdd kaldı açayım dedim açılmadı bios falan gelmedi kablolamada sıkıntı var galiba ekrana görüntü gelmedi ne yapmam lazım
Arkadaşlar interneti 2-3 yıldır yukarı kattakilerle ortak kullanıyoruz o yüzden bilgisayarda "pcı-e wirelles aparat"ı kullanıyordum.
Bilgisayarı yeniledim bu aparat da yeni anakarta olmadı ben de "usb wirelles"
Aldım internete bağlanıyorum ama hemen internet yok diyor ve de telefonlardan da...