Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
amd driver yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu windows 10 hatası geliyor ekran kartımda sıkıntı oldugunu düşünmüyorum çünkü dün format atmadan önce çalışıyprdu şimdi ise hatayı alıyorum buyuk ihtimalle driverdan kaynaklanıyordur yardım edebilecek var mı bide kayıt aygıtlarında arka jak...
cs go oynuyorum ve ekran aniden kapanıyor rainbow oynarken kapanmıyor yardım edin ısından olmaz diye düşünüyorum çünkü rainbow daha çok sistem ister neden kapanıyor yardım edecek var mı sistemim: rx 560 4gb l i5 4570 l 8gb ram sadece cs go da çöküyor
1562077788
bu arada cs go oynarken gidince pc...
h81h3m4
rx 560 4gb
i5 4570
8gb ram ddr 3 1600 mhz
250 gb hard disk
konum bu sisteme Cyber 400w Power Supply Güç Kaynağı An-6111 - n11.com psu uyumlu mudur beslemeye yeter mi bide rx 560 4gb ı yeni aldım sisteme uyar mı (korktuğum şey pinlerin uyuşmamasıdır) dikkat ederseniz sevinirim...
ben gtx 1050 ti alcam psuda alcam ama ekran kartı indirimde almak iytiyorum psum yetmiyor aldıkdan sonra taksam çalışıyor mu diye deneye bilir miyim sadece çalışıp çalışmadığına bakçam driver bile yüklemeyecem sistem açılır mı çalışıp çalışmadığını anlar mıyım yoksa sistem açılmaz mı bide bu...