Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Karsimizdaki kisiyi bu yola zorlamadigimiz icin ortalik modern turbanli dolmus.islamda kapanmak vardir hocam adam gibi kapanmak. gunumuz deki gibi modern turban degil.Carsafa karsi degilim aksine destekliyorum. Benim sinirlendigim bu sekilde isimler bularak siniflandirmak. carsafi serif kutsal...
abidik gubudik atmasyon seylerle gelme bana hocam :) kadinlarin ortusune bir isim verilmemis yuce kitap kuran da. sizler "turbani mukaddes" "tessetturu zopzop" carsafi serif gibi iskembeden sallayinca otalikta kici acik SIKMABAS lar cogaldi. Allah rizasi cin ortunen kadinlarin ortusunun bir...
Cok basarili bir roportaj olmus tesekkurler.
Sunu anlamiyorum 90 bin euro az parami ? yada insanlar bu paralari cok kolay kazaniyor. Bir arabaya 94 000 euro verilirmi? Dunyayi dolastim karni ac etiketi olan insanlari Sadece Turkiye de gordum.Bana tuhaf geliyor.
Basbakanimiz bakanimiz diyorsunuz ya cidirtiyorsunuz insani.Bune sacma bir hitap seklidir. Cogunluk adina karar verme yetkisini kim veriyor sizlere.asagida bir link verdim izleyin videoyu sizin hastaneniz yolunuz ne ise yariyor gorun...
Ben su vurguyu cok meak ediyorum. Basbakan imiz Maliye bakani miz saglik bakani miz neden boyle bir vurgu yapma istegi duyuluyor. maliye bakani denilemiyormu. bence bu vurgu fanatizmdir
ulkemizi 3 ncu dunya ulkesi gibi gosteren sadece ve sadece tib ve btk dir. kimseye suc bulmasinlar. hala yasaklardan bahsediyorlar. ayip denen birsey var. saldirsinlar hatta omurgayi dahi cokertsinler. sonuna kadar destek veriyorum bu yobaz kafali cahillere birileri cikip gununu gostermeli.
gene milliyetciler cikmislar ortaya.Burada gorulmesi gerekeni goremiyor.Kimsenin kimseye savas actigi felan yok.Eger tib btk yasaklamak icin variz saniyorlarsa yaniliyorlar. once kendi sitelerini koruyabilsinler.hic kimse halktan daha guclu degildir.