Justinianus I The Great 22 Kas 2020 Khosrow I - Wikipedia e tekme atıp öldürmekten ve tekme atarken mutlu olmaktan sıkıldım. Artık ermeni kralı Tigranes the Great - Wikipedia ya da Tigranes II'ye saldırıyorum.
Khosrow I - Wikipedia e tekme atıp öldürmekten ve tekme atarken mutlu olmaktan sıkıldım. Artık ermeni kralı Tigranes the Great - Wikipedia ya da Tigranes II'ye saldırıyorum.
Justinianus I The Great 18 Kas 2020 Evet halen tekmeyi iyi atıyorum 1.Hüsreve. Age of History II oyununda, harika oluyor Sasani İmparatorluğunu fethetmek.
Evet halen tekmeyi iyi atıyorum 1.Hüsreve. Age of History II oyununda, harika oluyor Sasani İmparatorluğunu fethetmek.
Justinianus I The Great 18 Kas 2020 Bir kaç arkadaşım Roma İmparatorlarıyla birlikte Ağrı Dağına tırmanmıştık ve de fotoğraf çektik. Harika değil mi? Baştan sona doğru; Augustus - Trajan - Belisarius(Komutan) - Justinianus I(Yani ben) - Julius Caesar - Valentinian I
Bir kaç arkadaşım Roma İmparatorlarıyla birlikte Ağrı Dağına tırmanmıştık ve de fotoğraf çektik. Harika değil mi? Baştan sona doğru; Augustus - Trajan - Belisarius(Komutan) - Justinianus I(Yani ben) - Julius Caesar - Valentinian I