Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba. Dil farketmeksizin jquery pluginlerine bakmalısınız. Ama öncelikle sql bağlantısını kurup üyelik bilgilerini çekmeniz gerekiyor. Php veya Asp.net farketmez hangi dili kullanıyorsanız AJAX GET işlelerini araştırın.
Verileri çektikten sonra PDF YE BASMA işlemi için
ÖRNEKLER:
jQuery Grid...
Merhaba üyelik bitiş tarihini o an ki anlık sistem tarihini aldırarak "dle_users">"xfields" sütunundaki veriyi çıkarıp istediğiniz yerde basabilirsiniz. Php uzmanı değilim ama asp.net ten örnek verebilirim algoritma olarak şu şekilde olmalı:
<div id="kalan_sure">Datetime.Now - [Select xfilelds...
Arkadaşlar merhaba ilgili soruna şöyle bir çözüm buldum:
Laptop u hazırda beklet fonksiyonunu kullanarak askıya alıyoruz yani kapatmıyoruz bu sayede laptop batarya modunda sorunsuz açılıyor. Ama sorunu hala tam olarak çözmüş değilim ve çok şaşkınım. Sanırım IThelp hocamında belirttiği üzere...
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Soldaki orjinal eski bozuk olan, sağdaki de yeni aldığım
10.8v eskisi, 11.1v yenisi yani 0.3v fark var. Amper farki yok ama. Galiba problem bu...
Arkadaşlar merhaba. Sorunum şöyle:
Eski bataryam pert olduğundan bir alışveriş sitesinden yeni batarya sipariş ettim. Bataryada herhangi bir sorun yok test ettim. Sarj vs problem yok.
Fakat laptop açılırken batarya takılıysa laptop sadece güvenli modda açılıyor. Normal bir şekilde...
Pc başlatırken "del" tuşuna basarak Biosa gir. Exit sekmesine tıkla üstten. Load settings default gibi bir şey görürsen enter la. pc ni yeniden başlat. umarım yardımcı olur.
hocam bende şöyle bir soru sormak istiyorum: nikah ile düğün arası ne kadar uzun olmalı?
hem dini açıdan hemde ahlaki açıdan yani 2sinide göz önünde bulundurursak.
Bir yerden sonra sıkıyor + class lara uygun özel silah, item vs bulmak neredeyse imkansız ! Hangi class ı seçerseniz seçin , hep farklı class ların itemleri çoğunlukta oluyor. Outlander class ıyla başladığım oyunu Berserker+embermage class melezlemesiyle bitirdim :/
Dostum çok yanlış düşünüyorsun.O gençler aklı başında olsa, alkol almasa sence 100 küsür aracın lastiğine yine zarar verirler miydi? Alkol alan bir adamla aklı başında birisinin kıyasını burada yapmayalım istersen. Ha serseri diyorsun yapar diyorsun. Bana bir serseri göster ki aklı başında -...
no-repeat kısmını burada halletmen gerekiyor fakat şu şekilde bir kullanımı olması lazım:
document.body.style.backgroundImage = "url(" + bgs[randomize(0, bgs.length-1)] + "); background-repat:no-repeat;";
veya şu şekide de olabilir emin değilim:
document.body.style="background-repeat:no-repeat;"