Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yahu kaç kere söyledim, seninki düzgünce herkesin aynı değil diye. Arkadaşlarım iade etti ölü pikselden hala ben göremiyorum diyorsun.
Ve 5600M güçlü demedim 2060a denk dedim.
Ben memnun bir kişi dahi tanımadım hayatımda, şanslı ve şanssızlar olarak ikiye ayırmak gerekir herhalde.
Hocam sizde...
2 haftaya gelir merak etmeyin ama, 13-13,5 bandına gelir. Legion 5 alacaktım aslında türkiyede satılıyor diye, alpha 17 tanıtım videosunu izlemiştim ve çok hoşuma gitmişti hep aklımdaydı. Legion almaya gideceğim gün alpha 17 geldi Türkiye'ye. Bende daha hiç incelemesi olmamasına rağmen risk...
Renkler benim için bir fark oluşturmadı, eski ekranımda %45 ntsc idi bu da keza öyle. Soğutma konusunda mükemmel diyebilirim. Gta 5 offline da 73, online da ise 78 79 derecelerde idi. 11800e trendyol dan aldım.
Öncelikle malzeme kalitesi mükemmel. Arkadaşımın abisinde 19.7(en iyi tulpar kasası)...