Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Babacığım Troy dan ben iznimi aldım. Önceki üyeliklerimden birinin açılmasını istedim. Konsey kararıyla reddedildi.
Yeni bir üyelik ile başlayabilirsiniz dedi ve sorun çözüldü. Nerde o twit dersen kusura bakma yoramayacağım kendimi.
Ve son olarak ortada söz möz yok. "Üyeliğimi süresiz...
9 sayfanın neyini bildireyim. İki gündür süren tartışmayı biriniz görmüyorsa işiniz yok burada !
İşinize geldiği gibi yorumlamayıda nasıl biliyorsunuz...
Modern seri çıkarkende kıyamet koparılmıştı yok olmayacak fazla teknolojik vs...
Oyunu BF 2142 ye benzetmeye çalışanlar var bunuda anlamıyorum. Önemli olan senaryo...
Senaristte David Goyer olduğuna göre kesinlikle sorun yok ...
Bir alkışı hakediyor gerçekten modlar 9 sayfa konuyla alakasız mesajlar atılmasına rağmen konu nerdeyse hiç müdahale görmedi.
Ya fazla özgür bir forum burası yada kuralları uygulamak yöneticilerin işine gelmiyor.
Basit aslında. İnsanların içten içe kendi tarafındaki koruyup kollamak ister. Karşıtları da pek önemsemez.
9 sayfa boyunca konu ile alakasız tartışmalar yapılmış sen bunlara müdahale etme!
Aptala aptal demek suç olmamalı. Bilgisiz cahilce fanatizm ve holiganizm ruhuna sahip yorumlara...
Beşiktaşlı olmasaydım Fenerli olurdum.
Öncelikle kulüp bazında baktığımızda Türkiyenin en büyük kulübü Fenerbahçedir bunu hiç çekinmeden söylerim.
Futbol takımı konusuna gelince Galatasaray haliyle son 25 yıllık süreçte rakipsiz. Ancak Milli Mücadele yıllarında Fenerbahçenin başarısı 1000...