Lelouch vi Britannia! Çarşamba saat 12:35'de Uyan numaracı horoz. Kalbinin hala burada attığını biliyorum.
Emir Aydın 7 Ocak 2021 Tam 1 yıl önce bugün. Kısa süre sonra mod olacağını bilmeyen masum bir adaycık.
uzmoon 16 Mar 2020 2 Gün boyunca sıkılmadan usanmadan garip sorularıma bütün sabırıyla cevap verdi 10/10 kişilik.
Allah'ın Kulu 7 Ocak 2020 Emin Aydın'a mavi yakışır. Miami bileti var mı? Vektörle birlikte olayım... Hayırlı olsun.
R R Reffsonyz 7 Ağu 2019 Sistem kurmaktan anlarım ama insan yine de fikir danışacak birini arıyor.Bana yardımcı olduğun için çok teşekkür ederim.
Sistem kurmaktan anlarım ama insan yine de fikir danışacak birini arıyor.Bana yardımcı olduğun için çok teşekkür ederim.
Noire969 21 Tem 2019 Kendisi ve Vector pek birşey bilmediğim halde bana vakitlerini ayırıp beni bilgilendirdiler hepsine çok minnettarim
Kendisi ve Vector pek birşey bilmediğim halde bana vakitlerini ayırıp beni bilgilendirdiler hepsine çok minnettarim
Y Y Yiğit Doğanay 5 Tem 2019 ekran kartı almamda bana en yardımcı olan lişi gerçekten çok teşekkür ederim sizin sayenizde aydınlandım
ekran kartı almamda bana en yardımcı olan lişi gerçekten çok teşekkür ederim sizin sayenizde aydınlandım