Menü
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Medya
Yeni medya
Yeni yorumlar
Medya ara
Yeni Mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Yeni medya
Yeni medya yorumları
Son aktiviteler
Üyeler
Kayıtlı üyeler
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Forum Kuralları
Teknoloji Haberleri
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Kayıtlı üyeler
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Üyeler
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Doğukan Süloğlu 'in en son etkinliği
D
Doğukan Süloğlu
,
Karşınızda Galaxy S21 / 21+ / S21 Ultra
başlıklı konuya cevap yazdı.
Ben de şu an da S7 Edge kullanıyorum. Bu fiyatlar markanın suçu değil, ben artık fiyat konusunda eleştirmeyi bıraktım. Kur ortada...
Cuma saat 14:02'de
D
Doğukan Süloğlu
reacted to
Murataltug's post
in the thread
Karşınızda Galaxy S21 / 21+ / S21 Ultra
with
Beğen
.
Alan var mı dile kolay 10 bin küsur para bana göre en iyi telefon en fazla 5 bin tl eder ben s7 edge kullanıyorum acaba bu telefon s7...
Cuma saat 14:00'de
D
Doğukan Süloğlu
,
İşte Dünya'nın yeni en boş amiral gemisi serisi, Galaxy S21 ailesi - Samsung'un amacı ne?
Samsung'un birçok hatası var ama bu telefonlara boş demek bana çok mantıksız geliyor. Gayet güzel cihazlar olmuş. Ayrıca Samsung'un ön...
Cuma saat 13:53'de
D
Doğukan Süloğlu
,
S7 Edge
Ekranını benim de değiştirmeye niyetim vardı ancak garanti süresi bitmişti. Servise gittiğimde de bana 1000TL dediler, bu yüzden...
22 Eki 2020
D
Doğukan Süloğlu
reacted to
OzkanK.'s post
in the thread
S10 plus 2020 de alınır mı?
with
Beğen
.
Körlemesine İşlemci sevdalıları konuya gelmeden yazayım 5299 TL gibi fiyatlara satılıyordu bence gayet alınabilir. Bu donanımda bir...
22 Eki 2020
D
Doğukan Süloğlu
,
S7 Edge
Ben hâlâ kullanıyorum. Cihaz beni memnun etti açıkçası. Cihazın aldığım ilk zamana göre pil performansı ve genel performansında tabii ki...
22 Eki 2020
D
Doğukan Süloğlu
,
S10 Plus vs S20 FE
Ben de zaten bir şey demedim. Benim yazdığım yoruma cevap verdiğiniz için benim de cevap verme hakkım oldu değil mi? Yazdığım yorumda da...
22 Eki 2020
D
Doğukan Süloğlu
,
S10 Plus vs S20 FE
Komik olduğu, iyi, kaliteli inceleme videoları yaptığı konusunda lafım yok ancak ''tarafsız'' demek bana göre kesinlikle olmuyor.
22 Eki 2020
D
Doğukan Süloğlu
,
S10 Plus vs S20 FE
Iphonedo'yu ben de izliyorum ancak kendisinin Hakkı Alkan'ın Iphone X Uzun Kullanım Testi videosuna karşı yaptığı videoyu da görmüştük...
22 Eki 2020
D
Doğukan Süloğlu
,
S10 Plus vs S20 FE
Samsung'un bir modelini överken iki modelini gömüyor adamlar, üstelik gömülen modeller Samsung'un en tepe iki modeli. ( Exynos 990 ile...
22 Eki 2020
D
Doğukan Süloğlu
,
S10 Plus vs S20 FE
İşte ben de yüksek ayarlarda oyunlarda hem S20 Ultra hem de Note 20 Ultra'dan daha iyi performans veriyor diyorum, FPS kararlılığı daha...
22 Eki 2020
Üyeler