Kesteko 2 Kas 2020 Televizyon da ki haber kanallarını bıraktım, Dilara Kaya'nın haberlerini izliyorum. Dilara Kaya Haber, ayrıcalıklıdır.
Televizyon da ki haber kanallarını bıraktım, Dilara Kaya'nın haberlerini izliyorum. Dilara Kaya Haber, ayrıcalıklıdır.
EFI Shell 30 Eyl 2020 Eğer bir tag alırsanız şimdiki adınızın ne zaman değiştiği yazmaz. Sadece "until" yazar.
DebianUser 29 Eyl 2020 Siz ShiftDelete ekibinde mi çalışıyordunuz? Videolarda size benzer birisini görüyorum da.
colognebar10 9 Eyl 2020 Fikirleri genelde forumdakiler ile ters düşüyor. Hep ufak atışmalar görüyorum.
Zhell The Coder 27 Ağu 2020 bildirimlerin saldırısına uğramanız için buraya da yazıyorum, özele bakar mısınız? ..
Python 3.8.2 23 Ağu 2020 Neden sadece gündem paylaşıyorsunuz ? Başka bir konu hakkında gönderiniz yok ?
T T ThorJ 14 Ağu 2020 bu aralar sadece sizin için değil, genel olarak bütün içerik ekibi üyelerinde bir deaktiflik var.
IDisaster 2 Tem 2020 Didem ile birlikte bir yakınlıktan söz edebilirmiyiz ? Yoksa sadece bir ekip arkadaşlığı mı ?
_MusTy_ 27 May 2020 Bazı kaynaklar normalleşme takviminde 65 yaş üstü ve 18 yaş altı bugün serbestlestirilcegi söyleniyor doğrumu acaba
Bazı kaynaklar normalleşme takviminde 65 yaş üstü ve 18 yaş altı bugün serbestlestirilcegi söyleniyor doğrumu acaba
Semih10 21 Nis 2020 23-26 Nisan tarihleri arası sokağa çıkma yasağı var 22 Nisan'da izdiham olur mu dersin ?