Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mevlid Kandili Programı: “EL-EMİN (SAS)
Mevsim orada hep aynıdır.
İnsanların yürekleri yüzyıllardır kavrulmaktadır.
Âlemlerin Rabbi, gün gelir, kendi içlerinden bir esenlik rüzgârı gönderir…
O âlemlere rahmettir,
O Hakk’ı batıldan ayırt eder,
O her hakkı hak sahibine...
bu konuyu açmamın siyasi bir nedeni yok maksat günceli yaşarken kahkahalara boğulmak linkteki kısa görüntü iddia ediyorum en iddialı komedi filmini geride bırakır ödül bile alabilir
Kılıçdaroğlu'na kötü sürpriz - İZLE
Kemal Kılıçdaroğlu bugün Fatih ilçesindeydi. Ancak dükkanların önünde işyeri...
KARINCANIN TAŞIDIĞI SU
Nemrud, İbrahim peygamber'in ateşte yakılması emrini verdikten sonra meydan yere odunlardan büyük bir yığın yapılmış.
Odunları tutuşturmuşlar sonra. Alevler o kadar yükselmiş ki bulutların tutuşacağını sanmış çocuklar. Korkmuş kaçmış bütün hayvanlar.
İbrahim...
Allah[cc]sizlerden razı olsun
ihvan gurupta buluşalım kardeşimiz güzel bir hizmetle gurubu başlattı bu bölüme uğrayan kardeşlerimiz katılsın konuları ortak planlı paylaşımlı açalım özel bir bölüm olsun
orjinal boyut:)
Artık bedavadan Allah[cc]razı olsun demek yok
herkez bir ucundan tutsa ortaklaşa paylaşımlar olsa daha hayırlı olacak bakıyorum gençler imanlı istekli ve daha önemlisi ehli sünnet vel cemaat yolunda taviz vermeden
yüzersif kardeşimiz mevlit kandili münasebetiyle güzel şeyler proglamlıyor
haydi...
Hz Hasan (ra)efendimizin şehadetini andığımız günün ertesinde açtığımız bir konuya arkadaşımızın itirazı olmuş
haklıdırki ona bu sevgi aşılanmamış
haklıdırki bizler tembel kalmışız ve emribil ma'ruf yapamamışız
o kardeşimizde haklılığının devamı için ehlibeyt sevgisini sahih kaynaklardan...
s.a.
öncelikle belirtmek isterim bu bölümde tartışma açmam kalb kırmam
la ikrahe fiddin ayetine uyarım
bu konular sizin hoşunuza gitmeyebilir bizde sizin hoşunuza gidecek konu açmak zorunda değiliz
cennetin efendilerini ne kadar ansak azdır sen sevmeyebilirsin zorundada değilsin ama ehlibeyt...
HZ. HASAN (R.A.) HAKKINDA
Mübarek ve yüce Ehli Beyt silsilesinin iki büyüğünden birincisi ve seyyidlerin ceddi, Hazreti Peygamber(s.a.v)'in en çok sevdiği torunlarından, künyesi ile birlikte ismi el-Hasan bin Ali bin Ebu Talib el-Haşimi el-Kureyşi.
Dedesi Peygamber(s.a.v) efendimizin...
ihvan
beş sayfalık muhteşem bir İmamı Rabbani (ksa)tanıtımı aktarıyorum.Bakınca gözünüz korkmasın bunu nasıl okuruz demeyin.Benim gibi belgelerime kopyalayın zaman buldukça dikkatlice okuyun
İmamı Rabbani 1000 yılın müceddididir onu kitaplarla anlatmaya çalışmışlardır.
bu eserde sadece bir...
hayır beklediğinizi yapmayacağım
hakettiğiniz cevabı verirsem banlanırım diğer hizmetlerim aksar
sizlere tanınan serbesti bana tanınsa cevabınız hazır daha önce o cevaplar verildi
İhvan
Vuslata erişinin senei devriyesinde memleketimizin derecesi ali evliyaullahlarından Bursamızın ve ülkemizin manevi serveti Emir Sultan [ksa]hazretlerini yad ediyoruz
bu değerli şahsiyetle ilgili dökümanı kopyalayıp belgelerime gönderi fırsat buldukça lezzetle okuyuın bir hayli uzun ama...