Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Şöyle ifade edeyim. Dediğiniz gibi modem tv nin yanında. powerline ürünlerinden bir tanesini modemin yanında ki prizlere takıp lan kablosuyla bağlıyorsunuz. Diğer powerline adaptörünü ise masa üstü bilgisayarınızın olduğu yerde ki prize takıp onunla bilgisayarı lan kablosu ile bağlıyorsunuz...
Belki biraz maliyeti yüksek olabilir. Ama şu ürün senin işini çok rahat görecektir. https://www.hepsiburada.com/tp-link-tl-wpa4220kit-av600-300-mbps-kablosuz-tak-kullan-2-lan-portlu-300-metre-mesafeli-menzil-genisletici-powerline-adaptor-p-BD303971
Anladığım kadarı ile modemi tv yanına koymak...
Bana sorarsan bütün servis sağlayıcıların sitesinden altyapı hız sorgulaması yap. Adresinizde en yüksek hız veren ile fiyatları kıyasla. f/p olarak en uygun gelene başvur.
Windows undan kaynaklı olabilir. Aynı sorun bende de vardı. Ama vpn olayını denemedi açıkcası. Başka bir yerden temiz olduğunu düşündüğüm bir windows kurduğumda sorunum gitmişti.
Bu da benim hız test,m. Ve turk.net kullanıcısıyım. Yeni bir kullanıcı da değilim. İlk Bursa' da yaşarken bağlattım. Orada adsl olarak hizmet alıyordum. Ve ping değerlerim oyunlarda birçok fiber kullananlara göre çok iyidi. 3 yıl Sonra Trabzon'a taşındım bulunduğum binada ttnet in fiber...
Demek istediği şu. Şuan da senin alt yapın 13 mb e kadar destek veriyor. Yarın birgün altyapında iyileşme olursa otomatik olarak hızında artacak.
Şunu da yapabilirler. ilk başta 13mb derler. yarın bakarsın 10 tl farkla 35 mb de verirler.
Belli olmaz
Kablonet varsa ben kablo net kullanmanı tavsiye ederim. Bu arada ben turknet kullanan birisiyim. memnunum ama en azından kendi altyapıları olan bir firmayi seçmen çok daha iyi olur bana sorarsan
Bende yaklaşık 3 senedir turknet kullanıcısıyım. İlk olarak Bursa Mustafakemalpaşa'da yaşarken bağlatmıştım. Orada adls olarak başlamıştım. 16 mb e kadar sabit ücret ve taahhüt yoktu. Ben bağlattığım dönem çağrı merkezi vardı ve cabucak bağlanıyordu. Gerçi sorun yaşamamıştım. Üstelik adsl olduğu...