Assad Najjar Dün 12:32 da Ufuk bey'in istisnasız bütün avatarları "Yaklaşmayın, yoksa ısırırım." mesajı veriyor.
SENİOR_53 Pazartesi saat 16:00'de abi profildeki sen isen alaattin çakıcıya ile mi yoksa sedat pekerle mi çalışıyon
androidprotmmas Pazartesi saat 15:05'de Herkes kısalta kısalta diyor ben öyle demeyeceğim. Abi yeni profil fotoğrafın hayırlı olsun.
Creative Cumartesi saat 15:08'de Yener Çevik'e buradan selamlar, ne zaman dinlesem beni kendime getiriyor. Kırık diş ve baston..
T T ThorJ Cumartesi saat 14:22'de teşekkür ederim abi, umarım sorunu çözebilirim arkadaşların yardımıyla.
Creative Cumartesi saat 10:18'de Başvurular için geri dönüşleri sağlıyorum, lütfen başvuru yapan arkadaşlarımızın mail adreslerini kontrol etmesini rica ederim.
Başvurular için geri dönüşleri sağlıyorum, lütfen başvuru yapan arkadaşlarımızın mail adreslerini kontrol etmesini rica ederim.
Y Y YuSuFBR Cuma saat 13:09'de Ekran kartımı böyle güncelleyeceğim doğru mudur? 2.57 den sonraki gibi güncelleyeceğim bir sıkıntı olur mu? forum.shiftdelete.net
Ekran kartımı böyle güncelleyeceğim doğru mudur? 2.57 den sonraki gibi güncelleyeceğim bir sıkıntı olur mu? forum.shiftdelete.net
androidprotmmas 24 Şub 2021 Selamünaleyküm. Ben bazen ram ile ssd kelimelerinin hepsini büyük harflerle yazıyorum bu sıkıntı oluşturur mu?
Selamünaleyküm. Ben bazen ram ile ssd kelimelerinin hepsini büyük harflerle yazıyorum bu sıkıntı oluşturur mu?
% 1 2 3...........99 ve 100
You can use the yalakalık
Şaka yapıyorum ciddiye almayın